Spring naar bijdragen

team simpson

Leden
 • Aantal bijdragen

  519
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door team simpson geplaatst

 1. team simpson

  Subforum Wherigo?

  Lijkt mij ook een goed idee De colorado is slechts één van de apparaten waar je een wherigo mee kan doen. Veel moderne telefoons zijn er ook prima voor te gebruiken, en dat zal alleen maar meer worden.
 2. Wij hebben ook een probleem wat hier op lijkt volgens mij, tijdens het lopen van een wherigo bleef de pijl stug de verkeerde kant op wijzen en veranderde de afstand niet. Nu waren dit slechts korte stukjes, waarbij we zeker geen 30 seconden naar de pijl hebben gekeken of er nog wat ging gebeuren. Mag ik vragen welke software je gebruikt voor het navigeren tijdens het cachen?
 3. Reken er maar niet op... da's een van de methoden die Garmin hanteerd om de import vanuit de VS af te remmen. Bij de 60csx kan je zonder problemen de nederlandse taal er in zetten, misschien bij de colorado ook.
 4. hmm... daar lijkt het wel op, minder geheugen maakt niet zo veel uit, want sd geheugen is goed betaalbaar. Ik zal alleen een nieuwe cityselect moeten bestellen als ik over wil op de colorado (ik heb m'n 2e code al gedeeld met iemand)
 5. Begrijp ik het nou goed als ik zeg dat je hiermee onder andere caches kan maken waarbij mensen de volgende opdracht pas krijgen als ze een bepaalde lokatie bereikt hebben? Ik heb zelf geen pocket pc om het op uit te proberen, maar het klinkt wel leuk ik ga de builder eens downloaden.
 6. Helemaal overheen gekeken Dat wherigo ziet er ook best interessant uit, als ik de engelse uitleg goed begrepen heb (ik kan allen nergens en demo er van vinden)
 7. hmm... tijd om te gaan sparen zitten best wat leuke opties bij, zoals het draadloos versturen van waypoints en paperless caching.
 8. Maglites zijn inderdaad goed te modificeren, ik ben zelf in het bezit van deze: (niet zelf gedaan trouwens, gewoon kant-en-klaar gekocht) Enorm fel, maar ik sluit me aan bij kiddooz, bij een nachtcache zal je deze lamp maar zo af en toe kunnen gebruiken, voor als je een reflector op grote afstand moet zien te vinden. nadeel is dat je daarna weer even niets ziet doordat je verblind bent. Voor de rest van de tijd kan je beter een klein lampje gebruiken voor het lezen van de papieren enzo.
 9. Lijkt me een goed plan Terug naar het eiland waar de eerste cache gezamelijk werd gelopen
 10. Gefeliciteerd RvU, dat is een behoorlijke prestatie! Nou ben ik wel benieuwd hoe laat jullie gestart en geeindigd zijn, en in welk gebied jullie aan de slag zijn geweest.
 11. Volgens mij was dat ook al de bedoeling, de tijd waarin 1000 coins binnen een uur weg zijn ligt achter ons.
 12. Ik vindt het er wel professioneel uit zien eigenlijk. Ik vraag me alleen af of het makkelijker is dan alleen je muis op een icoontje houden (het zal ze wel een hoop bandbreedte schelen, nu werden alle foto's op de achtergrond al geladen, ook als je ze niet bekeek)
 13. Enige tijd geleden had ik ondervonden dat wanneer je de Garmin 60CSX uit de USA over laat komen de nederlandse taal niet als keuze in het menu aanwezig was. Het bleek toen dat de taal wel in de firmware aanwezig was, en er een handig tooltje bestond om in de firmware aan te gegeven welke 4 talen je kiesbaar wilde hebben. Het tooltje was toen te downloaden op http://hws.webhosting.gs/ Helaas blijkt deze website inmiddels niet meer te bestaan, en heb ik het tooltje niet meer lokaal staan. Heeft iemand enig idee of et tooltje nog wel ergens te downloaden is? of heeft iemand het misschien nog lokaal staan? alvast bedankt!
 14. Hmm... klinkt vreemd, niet willen betalen, wel willen gebruiken? Ik kan mij er eerlijk gezegd weinig bij voorstellen waarom dit voor bedrijven interessant is om in te investeren. Bedrijven die navigatie apparatuur maken kunnen gratis signalen van de USA gebruiken, voor hen heeft het dus geen enkel nut om hier iets voor te betalen. Voor wie wel? moet ik denken aan landmeters enzo? Van mij mag hier best wat belastingsgeld voor gebruikt worden (welgeteld 80ct per persoon). Een beetje onafhankelijkheid van de USA kan geen kwaad. Was deze reactie echt op deze thread bedoeld? Eerlijk gezegd heb ik het idee dat die satelieten geen van beide draaien, en mapsource vast ook niet
 15. Wij kennen Reintje niet persoonlijk, maar waren altijd erg gechar_meerd van de functinaliteiten die hij voor geocaching.nl ontwierp, zoals de zeer handige kaarten. Onze condoleances aan de nabestaanden.
 16. team simpson

  Hmmm, 18000

  Dat zijn inderdaad heel wat caches binnen een straal van 1 km, dat maakt het wel makkelijk.
 17. team simpson

  Hmmm, 18000

  hmm... tja, als je dat zo bekijkt ligt ons tempo toch wel erg laag. dit soort aantallen heb je ook wel nodig om dat bij elkaar te krijgen: 185 Finds in 1 day 128 Finds in 13 hours 91 finds in 7 hours 203 Finds in 22 hours
 18. Gefeliciteerd! Wij hebben net dezer week brons gescoord.
 19. toch is dat niet echt een fout van het forum, ga naar instellingen --> Forum instellingen en kies de juiste tijdzone
 20. haha, erg grappig, begin van het jaar was tomtom zelf de pineut berichtje uit februari: tja, wie was er nou eerst? volgens mij bestond Garmin al lang voordat Tomtom er was.
 21. 1 ledje er in is leuk, maar er passen er nog meer in: kwam ik toevallig tegen tijdens wat rondsurfen in deze verbouwde maglite zitten 6 3w luxeon ledjes, goed voor een totaal van 432 lumens
 22. alleen werkt de geocaching network kml daar niet goed in, of ligt dat aaan mij? Ik kan de verschillende cache icoontjesniet meer zien, ik krijg alleen nog punaises.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...