Jump to content

Ursela

Leden
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ursela

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Magellan Explorist 210
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  20 Maart 2006

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  370 m van de cache "Power to the masses" (GCMW0N)
 1. Wij betalen al een paar jaar onze Premium Membership via PayPal. En hebben nog nooit problemen gehad. En je kan ook zonder een creditkaart een PayPal rekening openen.
 2. BRUSSEL (ANP) - De Europese Unie moet de exploitatie van Europese gps-satellieten overnemen. Huidig EU-voorzitter Duitsland kondigde maandag daartoe een voorstel aan. De EU wil zo het project van 4 miljard euro redden. De satellieten komen alsmaar niet van de grond, omdat een huidig consortium van grote bedrijven de exploitatie niet rond krijgt. Nederland heeft zich steeds verzet tegen ideeën om van de satellieten een overheidstaak te maken. Toenmalig minister Gerrit Zalm (Financiën) vond dat vooral een taak voor het bedrijfsleven. Inmiddels is nu ook zeker dat de satellieten niet voor 2011 de lucht in gaan. Het kostenplaatje wordt bovendien heel anders, zo heeft een woordvoerder van de Europese Commissie maandag gezegd. Het uitstel raakt de Nederlandse plannen voor rekeningrijden. De overheid rekende erop gps-satellieten als techniek te kunnen gebruiken. Het zogeheten Galileoproject omvat dertig navigatie-satellieten. Ze zouden de Europese tegenhangers moeten zijn van het huidige Amerikaanse systeem. Probleem is echter dat bedrijven moeten betalen voor de Europese gegevens en de Amerikaanse gps gratis is.
 3. Ook ons team kent Reintje de Vos niet persoonlijk. Wel kennen we Reintje van het geocache forum,En zaggen zijn naam vaak voorbij komen. Namens team Ursela willen wij zijn familie vrienden kennissen,condoleren met het verlies van Reintje. Team ursela Fred en Annette
 4. Waarom moeilijk doen ! Wij hebben ook de Magellan 210 en met 2 penlites van 2600 mAh doen wij er de hele dag mee. Wij zetten hem vaak bij vertrek al aan en soms pas bij tuiskomst weer uit, dus staat hij de hele dag aan. Maar we hebben wel altijd nog een paar reserve bij ons. Wat ik wel iedereen kan aanraden, neem ze van het merk GP die zijn echt het beste. Altijd wel een hele investering maar je heb er wel heel erg veel plezier van. Wat mij wel handig lijkt voor onderweg, is een lader voor in de auto. Dan kan je altijd nog onderweg een setje opladen.
 5. Onze nickname heeft een geschiedenis ! Deze wordt alleen met het geocachen gebruikt. Onze nickname is de naam van onze vorige hond die wij na een lange weg van ziekte hebben moeten laten inslapen. Ter nagedachtenis hebben wij haar naam genomen als nickname. Zoals bijna alle honden vond Ursela het ook erg fijn om te wandelen. En op deze manier gaat ze dan toch met ons op pad als we gaan geocachen. Team Ursela; Fred & Annette, en onze hond Sela
×
×
 • Create New...