Spring naar bijdragen

TinkerTeam

Leden
 • Aantal bijdragen

  194
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over TinkerTeam

 • Verjaardag 10-12-1965

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Magellan explorer 210 en Garmin 60Cx. Mio 350 en TT
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sinds okt 2006

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.tinkerteam.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  N52º58.174 E006º056.862
 • Interesse
  voorheen bekend als Henri+Karin

Recente profielbezoeken

2955 profielweergaven
 1. Dank Evert . Sterkte Frouwke 

 2. We reageren zelden op dit forum. Alleen als het landsbelang dit eist. ...thx,,,frouwk evert
 3. ik heb geen motor :)

 4. Ik geloof direkt dat jij je keurig gedraagt tijdens het cachen en blijkbaar weet jij ook de je de cache keurig achter laat/herstelt, de natuur respecteert,beschrijving goed interpreteert enz. Hulde hoor,maar geloof me dat weet niet iedereen direkt. Onze caches rond Borger hebben we daarom een half jaar geleden pmo gemaakt omdat we door onervarenheid en onwetendheid van beginnende cachers veel problemen ondervonden.(zie eerdere voorbeelden Tinkerteam) wij eindigen zoals jij eindigt: even goede vrienden.......
 5. Jullie zijn toch geen beginners met ruim 500 founds! En jullie hebben genoeg ervaring om alle soorten caches aan te kunnen . Maar ik ken persoonlijk niemand hier die met zoveel ervaring nog steeds enkel member is. Jullie zijn er veel mee bezig, het is een echte hobby Dan wil je er toch ook alles ?
 6. Ja ,onze hele moordserie en nea-serie rond borger is PMO en ik moet zeggen: een verademing! Ze worden minder gelopen,(vinden we geen probleem)maar wel door cachers die al wat meer ervaring hebben . En dus weten hoe het werkt...met beleid zoeken, keurig terugplaatsen. Enkele voorbeelden wat we tegenkwamen: -een compleet afgerukte klimop (camouflage kokertjes zat hier ergens)-dit was onze druppel- -enorme gaten rond een bankje (uitdrukkelijk in de beschrijving: NIET GRAVEN) -verplaatsen van cache en dadersporen (duidelijk in beschrijving : plaats zorgvuldig terug) Wij hebben het idee dat er toch veel "beginners" niet de juiste regels in acht nemen. Door weinig ervaring, te ruig in de natuur te werk gaan. Verder neemt men nog wat campinggasten mee ,die allemaal helpen meezoeken! En ook met 1 found gelijk een drie sterren cache doen. Ons idee is dat als je het cachen na een tijd gaat waarderen (mooie plekjes,wandelingen)je zeker pm wordt .(ook door alle extra's) Toen wij begonnen deden we eerst hele gemakkelijke (staat ook in logs) en we zijn verschillende keren met ervaren cachers meegelopen.
 7. TinkerTeam

  Teken!

  Even voor alle duidelijkheid; de ring duidt er inderdaad op dat je hoogstwaarschijnlijk Lyme hebt. Echter, ook is het mogelijk dat de vlek a-typisch is, bijv. gelijkmatig effen roze. 40% van de geïnfecteerden krijgt helemaal geen vlek of ring. Ruim 2 jaar geleden ben ik gebeten; de teek niet goed verwijderd met een pruts-tekentang (ik heb nu een lepeltje). Ik heb een lichtroze vlek van ca 5 cm doorsnede gehad maar hem helaas verkeerd ingeschat. Na ruim een half jaar had ik Lyme in stadium 2 (ernstige vermoeidheid en gewrichtsklachten). Gelukkig ben ik er na 8 (!) weken antibiotica slikken goed vanaf gekomen.
 8. Klein vaudju in het thuis-coördinaat.

 9. TinkerTeam

  Cachen Te Paard

  Kom eens naar Exloo!Wij hebben hier diverse ritten te paard gedaan.Ook caches. En de eigenaar van hotel Bussemaker vindt het geweldig als je er een paard aan de boom zet. Het past goed in het sfeerbeeld van het pand vindt hij.(jaren -30) En de aandacht voor een paard ?? Daar kan de mooiste auto nog niet tegen op volgens hem. Groet:T I N K E R team.
 10. TinkerTeam

  Emsauenweg

  Wij hebben een Duits Fietsboekje genaamd: Emsauenweg Radweg. Gekocht bij Duitse boekhandel. Compllet met stafkaarten en uitgebreide beschrijving van de omgeving en de plaatsen. Helaas staan de 100 caches langs de route er niet op,maar sommigen heb ik er zelf ingezet.
 11. Je zet de computer aan en : Hé nieuwe spoiler! Ziet er weer prof. uit en ..een magazine over geocaching was er nog uit. ps zou mooi zijn als hij ooit gedrukt naast het boek van KK komt te liggen. henri
 12. i'm down i'm really down ...... (van wie was dat ook alweer?) zondag 3 feb 20.27.34
 13. TinkerTeam

  Ge'Odeur

  Wat overigens weer meer zegt over hondenbezitters dan over cacheleggers. Ik heb ook eens een cache gedaan op een plekje met een schitterend uitzicht. Ik stond dan ook meer van het uitzicht te genieten dan naar het gras en toen ik weer wegliep de stenen op, schaatste ik meer dan lopen. En ja hoor de uitwerpselen zaten geheel onder mijn schoenen. Die kleefmijnen daar heb ik een hekel aan, maar meestal is het niet de hond to blame maar zijn 'baasje'. Het kan nog erger hoor, wij hebben onze cache al een keer verplaatst wegens hoge droldichtheid maar er ligt nog wel een waypoint in de buurt. Ging Henri deze week even op cachecontrole, had hij ineens een flinke hond in zn bovenbeen hangen "Dat doet hij anders noooooit hoor"
 14. jullie hebben gelijk, we zijn te ongeduldig. De cache is gisteren een paar keer gelogd en vanavond zijn deze logs alsnog verwerkt. YES we staan op plek 10 in de ranking!! *toekenners van de Geo d'Ors: bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...