Spring naar bijdragen

GeoDoc

Leden
 • Aantal bijdragen

  132
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over GeoDoc

 • Verjaardag 12-04-1957

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  iPAQ PPC/Emtac GPSJAQ, Garmin Map60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 augustus 2003

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.uwdokter.info
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

953 profielweergaven
 1. IS VERKOCHT Wegens beëindigen GC-hobby te koop: 4 nog niet geaktiveerde TB's in originele ongeopende verpakking. In de Goodiesshop te koop voor 6,50 euro/stuk.[/color] Samen in één koop aangeboden voor 17,50 euro ex. verzendkosten Stuur SVP een mail naar GeoDoc@planet.nl als je geïnteresseerd bent. LET OP: Er zijn al diverse cachers die ze willen hebben. Waarschijnlijk zijn ze al verkocht.
 2. Wegens beëindigen GC-hobby dit boek te koop: 'Oriëntatie voor de Wereldreiziger' Klik hier voor meer info (op Bol.com). Vraagprijs: 6,50 euro ex. verzendkosten. Stuur SVP een mail naar GeoDoc@planet.nl als je geïnteresseerd bent.
 3. IS VERKOCHT Wegens beëindigen GC-hobby dit boek te koop: 'GPS Outdoor navigatie' Klik hier voor meer info (op Ciao-shopping.nl). Vraagprijs: 6,00 euro ex. verzendkosten. Stuur SVP een mail naar GeoDoc@planet.nl als je geïnteresseerd bent.
 4. Wegens beëindigen GC-hobby dit boek te koop: 'The Complete Idiot's Guide to Geocaching' Klik hier voor meer info (op Amazon.com). Vraagprijs: 8,00 euro ex. verzendkosten. Stuur SVP een mail naar GeoDoc@planet.nl als je geïnteresseerd bent. LET OP: Er zijn gegadigden voor. Het boek is waarschijnlijk verkocht.
 5. Wegens beëindigen GC-hobby dit boek te koop: 'The Geocaching handbook' Klik hier voor meer info (op Amazon.com). Vraagprijs: 6,50 euro ex. verzendkosten. Stuur SVP een mail naar GeoDoc@planet.nl als je geïnteresseerd bent.
 6. Wegens beëindigen GC-hobby dit boek te koop: 'Geocaching, hike and seek with your GPS' Klik hier voor meer info (op Amazon.com). Vraagprijs: 7,50 euro ex. verzendkosten. Stuur SVP een mail naar GeoDoc@planet.nl als je geïnteresseerd bent.
 7. GeoDoc

  Teken!

  In onze Tickbite-cache kun je een kompleet setje meenemen voor slechts € 1,50! Overigens loopt er een landelijke tekenbetenonderzoek waarbij nu een apart onderzoek komt voor Noord-Nederland. Eens kijken hoe groot de angst werkelijk moet zijn. We moeten het niet onderschatten maar overdrijven is ook een vak. De kans dat je aan roken doodgaat is duizenden malen groter!
 8. Reintje de Vos kende ik niet persoonlijk waardoor ik ook niet wist dat hij zo ziek was. Tijdens onze vakantie is hij overleden, daarom nu pas deze verdrietige reaktie. Ik wens zijn familie en andere naasten veel sterkte in deze moeilijke tijd. Gezien de vele berichten op dit forum en zijn werk voor de geocachers is dit een groot verlies. Sterkte... GeoDoc.
 9. GeoDoc

  Cachen in Frankrijk

  Hè? Wat heeft hockey nou met geocachen te maken?
 10. Tja, wat kan ik er nog aan toevoegen? Heel veel sterkte gewenst door GeoDoc uit Erica.
 11. Pardon, nooit van lichtdimmers gehoord? Dan kun je het licht een beetje aan doen...
 12. Mijn belangrijkste reden is dat we er weer gewoon over kunnen praten, langzamerhand zijn alle woorden die beginnen met een K verboden! En het zou én op de PC én op de PocketPC werken.
 13. En voor 99 euri's mij ook. Alvast dank!
 14. WOW, lijkt een konkurrent voor Ozi! Nu nog de kaarten in de GPS zien te krijgen. Voor België is er al kaartsoftware voor in de GARMIN.
 15. Tja, waarom ik voor de namen GeoDoc en GeoDocNL koos ligt natuurlijk wel erg voor de hand! Het heeft met geocaching en mijn beroep (huisarts) te maken. Soms spreekt een patiënt me aan met 'Doc' en eigenlijk vind ik dat wel grappig. En 'GeoDoc' klinkt gewoon goed. Verder spreken namen met meerdere hoofdletters mij ook wel aan. Volgens mij is dat een uiting van het huidige ICT-tijdperk, zulke woorden bestonden vroeger niet. En als je goed kijkt zie je een esculaapje in mijn avatar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...