Spring naar bijdragen

Peutienaar

Leden
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Peutienaar geplaatst

  1. Peutienaar

    Schildpad

    In België vind je ze ook... (Vilvoorde)
  2. Als je een nieuwe OSM-set in Mapsource installeert, dan ben je inderdaad de vorige kwijt.Maar als je een oregon GPS hebt, dan kan je kaarten die je upload naar je gps hernoemen. Zo ben je die kaarten in je GPS niet kwijt bij een volgende upload.
  3. Je kaart is blijkbaar nog gelockt. Unlocken dus...
  4. Peutienaar

    Zwerver Bij Cache

    In Brussel wist een dakloze waar een micro zat. Telkens hij daar was nam hij de micro weg, en vroeg hij geld aan de cachers. Dan pas kregen ze de micro te zien... En dat lukte blijkbaar aardig. De eigenaar heeft deze cache toen gearchiveerd. Zolang de persoon in kwestie niets weet, zou ik het ook niet vertellen aan hem of haar... Ik zou eerder voor een nieuwe locatie kiezen.
  5. Peutienaar

    Supersterke Magneten Gezocht

    http://www.powermagnetshop.de/
  6. Hoe zou dat komen? De cacher die de cachebox opende tijdens de regen liet toe dat er water in de box kwam... En als die 100 waterdicht is kan het vocht er dus niet meer uit, vandaar dat de volgende cacher vaststelt dat de inhoud nat of vochtig is... Heb daarom ooit één van mijn caches gearchiveerd, omdat ik die te veel moest gaan uitdrogen... Deze lag in een open gebied, zonder veel schuilmogelijkheden.
  7. Peutienaar

    Kanaaleilanden

    Wij zijn vorig jaar naar Jersey geweest, voor 2 weken. Het is een prachtig eiland, met toen 50 caches. En we hebben ze zo goed als allemaal gelopen. We zijn met onze eigen wagen geweest. Overzetboot genomen in St Malo. We hadden een mio-gps (voor de auto), maar daarin zaten geen kaarten van de kanaal-eilanden. Heb toen nagevraagd bij een verkoper of er voor tom-tom kaarten bestonden. "Ja" was het antwoord. En we zijn toen met een tom-tom-one op reis vertrokken. En we hebben deze heel goed kunnen gebruiken, want in St Helier, de hoofdstad, is er enorm veel éénrichtingsverkeer. In mijn wandelGPS (Magalan) had ik geen kaarten. Bij Magalan nagevraagd of zij kaarten hadden van de eilanden, ja in hun europa pakket zaten ook de kanaaleilanden. Het waren wel de wegenkaarten, niet de topografische. Maar we hebben daarmee ons plan kunnen trekken.
  8. Er is nog een methode om van de advertentie's af te komen. In de windows map onder system32\drivers\etc staat een bestand met de naam hosts. Dit is een tekstbestand met daarin omzettingen voor webnamen naar IP adressen. Door hier de volgende regels toe te voegen met bijv wordpad zal een zoekactie mislukken en de betreffende advertentiedata niet getoond worden. 127.0.0.1 pagead.googlesyndication.com 127.0.0.1 pagead1.googlesyndication.com 127.0.0.1 pagead2.googlesyndication.com 127.0.0.1 google-analytics.com Hierna bestand opslaan en een herstart van je pc uitvoeren. Succes. Dit werkt uitstekend!
  9. Peutienaar

    Dinant

    GCZ336, N° 1000: Last Station (second edition) GCZ335, Second Station (second edition) Deze 2 hebben te maken met een niet meer gebruikte spoorweg en tunnels. Heel leuk en avontuurlijk om deze te wandelen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...