Spring naar bijdragen

Babiro!

Leden
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Babiro!

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 64S

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Na al jullie suggesties uitgeprobeerd te hebben zonder succes zijn we op die basis verder gaan zoeken en hebben de volgende oplossing gevonden: met het programma MapSetToolKit hebben wij een familyID toegekend, want die mag geen "0" zijn en toen waren de problemen opgelost. Het familyID kan eender welk nummer zijn. Zie bijgevoegde screenshot. Bedankt voor de suggesties want zo hebben we uiteindelijk toch een oplossing gevonden.
 2. Ik gebruik al enkele jaren Mapsource met Windows XP en dat ging prima. Nu heb ik Windows 7 geinstalleerd en ook een nieuwe versie van Mapsource namelijk 6.16.1 De topokaarten van Nederland, Belgie, Duitsland en Spanje werken zonder problemen zoals vooreen. Maar de kaarten van Frankrijk en Groot-Britanie worden wel geinstalleerd en zijn terug te vinden in de explorer, maar Mapsource herkent ze niet. Ook in het programma via File - Open worden de kaarten gevonden, maar bij dubbelklikken op de kaarten komt er de melding dat er geen kaarten zijn. Weet iemand hiervoor de oplossing?
 3. Mooi die beestjes die achter de muis aanhollen, maar blijkbaar kan ik de deelkaarten niet meer openen. Is er iemand die mij kan uitleggen wat ik moet doen om weer caches te kunnen zoeken op de kaarten.
 4. Na een tijdje geaarzeld te hebben nu toch maar overgestapt op TT5 en meteen deze co-input geinstalleerd, alles werkt prima. Alleen de link naar OziCE begrijp ik niet zo goed. Bedankt voor dit geweldige progje.
 5. Ik weet het, maar die zijn niet zo verwarrend als met TT5, gisteren waren we in Ulvenhout voor de Boeverijen, en inderdaad TT3 bracht ons een straat te ver, maar met onze GPS is dat natuurlijk zo opgelost.
 6. Ik ben toch eens benieuwd
 7. Kabel GPS, ik weet niet of dat hij onderweg snel of traag werkt. In TT3 kan je navigeren naar een plaats zonder verder te moeten aangeven welke straat en huisnummer. Ik wou naar Langlire in de ardennen, een piepklein dorpje zonder straatnamen, met TT3 navigeer ik zonder problemen er naar toe, met TT5 vroeg hij naar een straatnaam, en aangezien er die niet zijn voor die bestemming, krijg je nabijliggende gemeenten. En je moet een keuze doen of TT5 gaat niet verder. Het dorpje ligt ruim 15km van de autobaan, maar TT5 geeft als eindbestemming een plaats op de autobaan. Tweede voorbeeld: Soir
 8. Ik had wired GPS gekozen, maar je moet wel wat geduld hebben, ik heb de indruk dat het wat langer duurt dan bij TT3
 9. Had hetzelfde probleem, je moet na de installatie de bluethoot verwijderen, dan werkt hij wel. Maar ik heb TT5 er al terug afgegooid, je kan niet navigeren op coordinaten en als je een adres ingeeft om naar te navigeren stuurt TT5 je ergens anders heen, soms 30km uit de richting. Ik heb TT3 terug geinstalleerd en ben nu terug tevreden.
 10. Beste Adriaan, Gecondoleerd met het overlijden van Lisette. Wij hebben met veel plezier al de rondjes gedaan, alsook een kaarsje gebrand. Eerstdaags gaan we terug langs Rondje 12 om een kaarsje voor haar te branden. Wij denken nog steeds terug aan de warme ontvangst die we bij jullie kregen. Heel veel sterkte voor jou en je familie, eigenlijk kunnen we niet goed verwoorden wat we voelen. Roger en Barbara
×
×
 • Nieuwe aanmaken...