Spring naar bijdragen

Team Guppie

Leden
 • Aantal bijdragen

  217
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Team Guppie geplaatst

 1. Team Guppie

  Computer Gezocht

  In Benschop zit een computerzaakje die heeft al pc's voor € 40,00
 2. Team Guppie

  Een Boze Mail?

  Ach men vind tegenwoordig dat je gelijk moet loggen in het veld, het komt steeds vaker voor. ik grab hem gewoon terug en drop hem als nog in de cache zoals het hoort.
 3. yep ook dat heb ik gedaan, ik kan alleen bij map niets kiezen. In basis, doe het volgende: - Leeg de cachelijst - Sluit GateCacher af - Verwijder \Temp\GateCacher, indien deze bestaat - Verwijder de directory GateCacher op je storage card - Start GateCacher opnieuw op - Check of je username en password goed ingesteld staan. - Check of bij navigatie je storage card geselecteerd staat, en sla voor de zekerheid op. - Laad éen enkele cache en check of de fotos binnenkomen (Advanced Search, by Cache Code). Veel meer dan dit kun je niet doen denk ik... Jammer alles gedaan maar niets werkt. toch bedankt.
 4. yep ook dat heb ik gedaan, ik kan alleen bij map niets kiezen.
 5. het lukt niet, ik heb alles gedaan maar ik zie nog steeds een vierkantje met 3 kleuren
 6. Hoi Richard, kom je verder met Langzaam's oplossing? Groeten Dennis sorry voor de late reactie maar ga morgen ff naar kijken edit: zo na een korte nacht ff geprobeerd, ik heb de map weggehaald van mijn store kaart. dat hielp niet. ik heb gatecacher op nieuw geinstaleerd op mijn telefoon en zie nog steeds geen foto's. voorheen heb ik altijd foto's kunnen bekijken maar sinds begin augustus niet meer.
 7. Hoi Dennis, ik weet niet of iemand anders er ook last van heeft maar ik vind het super vervelend. ik kan geen foto's meer zien in gatecacher op mijn mobiel, ik kan verder wel andere foto's zien zoals op internet en mijn eigen gemaakte foto's. wat zou dit kunnen zijn. groet Richard
 8. top ziet er goed uit, heb net m'n caches voorzien van province naam
 9. Ik hoop het ook voor je, anders is het wel lastig maar gelukkig nog wel werkbaar. Dennis gaf vorig keer aan dat het in sommige gevallen voorkwam dat deze instellingen niet bewaard bleven en dat de oplossing meestal in de methode van opslaan zit. Maar bij jou werkt dat dus duidelijk niet. Ha ff gatecacher helemaal van mijn toestel gehaald, het cab bestandje nu ook op mijn toestel zelf gezet dus en vandaar uit ook uit gepakt op mijn telefoon. nu lijkt het goed te werken.
 10. De oplossing hiervan stond in 1 van de vorige postings. Ook ik had last van het feit dat hij username en wachtwoord niet onthield. Dit probleem doet zich meestal voor als je de applicatie hebt opgeslagen op je geheugenkaart. Als je Gatecacher opslaat op het apparaat zelf is meestal dit probleem verholpen. Ik heb zojuist ook de laatste versie geinstalleerd op mijn HTC touch pro2 en alles werkt naar behoren. suc6 Hij staat bij mij op het apparaat, vreemd maar misschien weet Dennis raad
 11. na lange tijd weer eens gatecacher gedownload, nu op mijn HTC touch diamond II, dat ziet er goed uit zeg Dennis. ik heb hem gisteravond gedownload dus moet de laatste versie hebben. de enige nadeel wat ik nu onder vind wat ook al eerder is gemeld. Gatecacher onthoud mijn instellingen niet zoals usser name en wachtwoord en en de afstand zoeker. verder een geweldige appli. ziet er functioneel uit en de eerste testen zijn top. Dennis bedankt
 12. als je het zo ziet dan gelijk verwijderen. je kan nou eenmaal niet alle cache's doen. je speelt dan wel je eigen spel maar de legger speelt daarin natuurlijk ook mee. de cache hangt hoog met een doel, kan je de doel niet bereiken dan kan je hem ook niet loggen. zelf heb ik het doel een zuurtje ondanks mijn hoogte vrees ook bereikt. had ik het niet gehaald dan was er ook geen log geweest. zowel als in het logboekje als op de page. jammer dan.
 13. het zal wel aan mij liggen hoor , maar ik krijg geen GPX file geladen wat gaat er fout?
 14. Team Guppie

  Premium Membership

  Als ik de reacties hierpop lees vraag ik me af hoe je bij die conclusie gekomen bent. Ikzelf heb tot nu toe ook geen enkel probleem ondervonden met paypal (ook al gebruik ik het nog niet zo heel lang). En op vragen reageren ze naar mijn idee zeer correct en helpen zelfs als je je geld terug wilt om een goede reden. Pay pal is zeer betrouwbaar, als er ook maar iets is mis gegaan zij zorgen er voor dat je het betaalde bedrag terug krijgt. bij hoge betalingen gelden wel andere regels dan kleine bedragen. ik gebruik pay pal al een jaar of 3 en nog nooit problemen met hun gehad.
 15. ook hier een p3300, en ik krijg ook de zelfde foutmelding. ene komt hij ook in het nederlands?
 16. dat klopt dit is in een eerdere topic vermeld, er komt binnen kort een nieuwsbrief waar alles wordt uit gelegd
 17. Team Guppie

  pocket queries

  hier ook geen queries binnen gekregen vandaag.
 18. wij nemen ook altijd de laptop mee, en onze cache's laden wij in GSAK, ook hebben we alle cache's in onze mobietje staan. altijd handig voor een multie.
 19. Team Guppie

  WWFM4

  Ja ja Ton ik ga natuurlijk ook helpen, en ik denk dat de rest van de MZLE crew ook wel aansluit lijkt me echt leuk om het te organiseren in Utrecht, dus wat mij betrefd doen.
 20. heb het wel in willen vullen maar kon ook niet vraag 3 in vullen, onze htc p3300 kan de prog niet aan, wel willen we eens een keer een wherigo gaan lopen dit zal wel eens zijn samen met een mede cacher. ik ga nog geen nieuwe pda/telefoon kopen voor wherigo.
 21. dat heb ik ook sinds de vakantie, dus dan ligt het toch niet aan mij of wel
 22. Team Guppie

  Denemarken

  wij zijn zelf een paar jaar geleden in Denemarken geweest en hebben daar gecacht. ene simpel nou nee dat zijn de meeste daar niet. natuurlijk zitten er wel een aantal simpelen bij maar de meeste zijn toch wel wat lastiger. maar moet toegeven denemarken is een mooi land om te cachen. ik vertaal meestal engels naar nederlands meestal gewoon in "Word" en cache pagina's gewoon in GSAK
 23. Kan iemand me vertellen, waarom gaat mijn Nuvi uit als ik naar een cache wil navigeren. ik heb nu verschillende macro's geprobeerd. steeds het zelfde probleem.
 24. ook wij worden beschouwd als nieuwkomers. 1: als ik een oude vriend of bekende tegen kom, en het komt te spraken over onze hobby's, dan zou ik als eerste vertellen dat ik schatten zoek met een GPS, doormiddel van satellieten. als er interesse getoond word dan praat ik over de mooie multy's en de gezellige sfeer die er vaak toch over heen hangt. 2: waar lopen we niet warm voor, tja in het begin was het scoren en overal waar ik was moest er gecacht worden. tegenwoordig is het iets minder en is het puur afhankelijk met wie ik loop, loop ik met het gezin dan wordt het toch korte multy's, trats en mistry's gedaan al vind ik de laatste vaak niet voor mij weggelegd. Ga ik mee met een paar cachers dan vind ik een het gezellig om een lange multy te doen. en ik vind het leuk als je een mooie multy hebt gelopen dat je een goed gevulde ammo box vind
×
×
 • Nieuwe aanmaken...