Spring naar bijdragen

Team Guppie

Leden
 • Aantal bijdragen

  217
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Team Guppie

 • Verjaardag 19-05-1971

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPS map 60c (reserve garmin gps 72)
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  25-06-06

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  lopik
 1. Team Guppie

  Computer Gezocht

  In Benschop zit een computerzaakje die heeft al pc's voor € 40,00
 2. Team Guppie

  Een Boze Mail?

  Ach men vind tegenwoordig dat je gelijk moet loggen in het veld, het komt steeds vaker voor. ik grab hem gewoon terug en drop hem als nog in de cache zoals het hoort.
 3. yep ook dat heb ik gedaan, ik kan alleen bij map niets kiezen. In basis, doe het volgende: - Leeg de cachelijst - Sluit GateCacher af - Verwijder \Temp\GateCacher, indien deze bestaat - Verwijder de directory GateCacher op je storage card - Start GateCacher opnieuw op - Check of je username en password goed ingesteld staan. - Check of bij navigatie je storage card geselecteerd staat, en sla voor de zekerheid op. - Laad éen enkele cache en check of de fotos binnenkomen (Advanced Search, by Cache Code). Veel meer dan dit kun je niet doen denk ik... Jammer alles gedaan maar niets werkt. toch bedankt.
 4. yep ook dat heb ik gedaan, ik kan alleen bij map niets kiezen.
 5. het lukt niet, ik heb alles gedaan maar ik zie nog steeds een vierkantje met 3 kleuren
 6. Hoi Richard, kom je verder met Langzaam's oplossing? Groeten Dennis sorry voor de late reactie maar ga morgen ff naar kijken edit: zo na een korte nacht ff geprobeerd, ik heb de map weggehaald van mijn store kaart. dat hielp niet. ik heb gatecacher op nieuw geinstaleerd op mijn telefoon en zie nog steeds geen foto's. voorheen heb ik altijd foto's kunnen bekijken maar sinds begin augustus niet meer.
 7. Hoi Dennis, ik weet niet of iemand anders er ook last van heeft maar ik vind het super vervelend. ik kan geen foto's meer zien in gatecacher op mijn mobiel, ik kan verder wel andere foto's zien zoals op internet en mijn eigen gemaakte foto's. wat zou dit kunnen zijn. groet Richard
 8. top ziet er goed uit, heb net m'n caches voorzien van province naam
 9. Ik hoop het ook voor je, anders is het wel lastig maar gelukkig nog wel werkbaar. Dennis gaf vorig keer aan dat het in sommige gevallen voorkwam dat deze instellingen niet bewaard bleven en dat de oplossing meestal in de methode van opslaan zit. Maar bij jou werkt dat dus duidelijk niet. Ha ff gatecacher helemaal van mijn toestel gehaald, het cab bestandje nu ook op mijn toestel zelf gezet dus en vandaar uit ook uit gepakt op mijn telefoon. nu lijkt het goed te werken.
 10. De oplossing hiervan stond in 1 van de vorige postings. Ook ik had last van het feit dat hij username en wachtwoord niet onthield. Dit probleem doet zich meestal voor als je de applicatie hebt opgeslagen op je geheugenkaart. Als je Gatecacher opslaat op het apparaat zelf is meestal dit probleem verholpen. Ik heb zojuist ook de laatste versie geinstalleerd op mijn HTC touch pro2 en alles werkt naar behoren. suc6 Hij staat bij mij op het apparaat, vreemd maar misschien weet Dennis raad
 11. na lange tijd weer eens gatecacher gedownload, nu op mijn HTC touch diamond II, dat ziet er goed uit zeg Dennis. ik heb hem gisteravond gedownload dus moet de laatste versie hebben. de enige nadeel wat ik nu onder vind wat ook al eerder is gemeld. Gatecacher onthoud mijn instellingen niet zoals usser name en wachtwoord en en de afstand zoeker. verder een geweldige appli. ziet er functioneel uit en de eerste testen zijn top. Dennis bedankt
 12. als je het zo ziet dan gelijk verwijderen. je kan nou eenmaal niet alle cache's doen. je speelt dan wel je eigen spel maar de legger speelt daarin natuurlijk ook mee. de cache hangt hoog met een doel, kan je de doel niet bereiken dan kan je hem ook niet loggen. zelf heb ik het doel een zuurtje ondanks mijn hoogte vrees ook bereikt. had ik het niet gehaald dan was er ook geen log geweest. zowel als in het logboekje als op de page. jammer dan.
 13. het zal wel aan mij liggen hoor , maar ik krijg geen GPX file geladen wat gaat er fout?
 14. Team Guppie

  Premium Membership

  Als ik de reacties hierpop lees vraag ik me af hoe je bij die conclusie gekomen bent. Ikzelf heb tot nu toe ook geen enkel probleem ondervonden met paypal (ook al gebruik ik het nog niet zo heel lang). En op vragen reageren ze naar mijn idee zeer correct en helpen zelfs als je je geld terug wilt om een goede reden. Pay pal is zeer betrouwbaar, als er ook maar iets is mis gegaan zij zorgen er voor dat je het betaalde bedrag terug krijgt. bij hoge betalingen gelden wel andere regels dan kleine bedragen. ik gebruik pay pal al een jaar of 3 en nog nooit problemen met hun gehad.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...