Spring naar bijdragen

Urslau

Leden
 • Aantal bijdragen

  50
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSmap 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  mei 2006
 1. Ik heb, denk ik wel, aardig wat ervaring met diverse porto's. Ongeacht wat fabrikanten beloven: 3, 5 of 9 km , het is allemaal flauwekul. Ja, van bergtop naar bergtop misschien. Realistischer is 600 meter in een woonwijk, 1000 meter in een dicht bos. Beter kan wel, maar dat ligt aan het landschap en de obstakels. In een open weiland zou je misschien 3 km kunnen halen. Tuurlijk zit er verschil in kwaliteit van porto's. Merk-portofoons scoren over het algemeen beter tov bouwmarkt-porto's van ± 25 euro. Maar iedere porto's mag legaal met maar 500mW zenden. Meer kan soms wel, maar mag niet (illegaal!) en de winst die dat oplevert is marginaal. Daarnaast schiet het batterijenverbruik omhoog.
 2. Versie 1.8b maar helaas zit een schermresolutie van 480 x 640 er niet bij.
 3. Beste Bas, Het gaat om het spel, niet om de knikkers. Het is aan de bezoeker van je cache of hij iets ruilt of niet. Uitgangspunt is dat de waarde van de inhoud niet degradeert. TB's en Coins vallen hier buiten. Het is als een kers op een schaaltje appelmoes. Maar appelmoes zonder kers is ook nog steeds appelmoes. Je stelt dus te hoge eisen. Zo wordt je dus per definitie teleurgesteld. Probeer je verwachtingen iets bij te stellen en geniet!
 4. Urslau

  Adressen pictogram

  Ik denk dat je daar City Navigator voor nodig hebt. Als je alleen topo hebt: die bevat geen adressen en is niet routeerbaar.
 5. Ik heb de nieuwste versie van TopoPlus uitgevoerd en hierbij mijn opmerkingen: De stad is wel erg grijs. Heb er nu nog geen problemen mee. De grote wegen zijn wel erg dik. Dit komt tot uiting bij ver uitzoomen. De basiskaart komt er volgens mij een beetje raar onderdoor.
 6. Is bij deze V1.1 de heide bug opgelost? Is het ook mogelijk om dit ook op andere Topo's los te laten?
 7. Goed initiatief. Het is me zo snel even niet duidelijk hoe dit alles op de GPS komt, maar ik neem aan dat na installatie op de pc de kaartenset op de gebruikelijke manier moet worden verzonden naar de GPS. De schermvoorbeelden zijn volgens mij niet helemaal van dezelfde positie. Het lijkt me wel handig als de men een goed vergelijk kan doen. Daarnaast moest ik effe 2 keer kijken welke de oude was en welke de nieuwe. Zeker met de colorado, want die heb ik niet, dus weet ik ook niet hoe TopoNL standaard daar op uitziet. Is het aangeboden TYP bestand nu v1.0 incl. bug of v1.1 en dat de bug hierin is opgelost?
 8. Ik dacht het al dat ik zondag de laatste 2 minuten zag. http://www.spangas.nl/uitzending/uitzendingLijst.php Meer specifiek: http://player.omroep.nl/?aflID=6084274 vanaf een minuut of 10.
 9. Urslau

  Zaklamp met groot vermogen

  Ik heb deze Fenix ook sinds een half jaartje. Ik sluit me aan bij de reactie van Sigmasailor. De bediening is goed. Wel ff wennen.
 10. Geozine is geloof ik iets té populair aan het worden. De site is op moment van schrijven onbereikbaar.
 11. Op onze vakantie (1060 km vanaf huis) gaf dat geen enkel probleem. Gewoon daar aangezet en hij deed het.
 12. Urslau

  Spoiler 3 is uit.

  Natuurlijk gelijk gelezen. Dank voor deze nieuwe uitgave. Ik was al een poosje op zoek naar de nieuwe webstek. Bij deze is die ook weer aan de favorieten toegevoegd.
 13. Ik heb tot nu toe het neopreen tasje gebruikt van Notter. Ondanks alle voorzichtigheid is er blijkbaar toch iets tussen het scherm en het tasje gekomen en heeft het mijn display ietsje beschadigd. Zodoende ben ik de screenprotectors gaan proberen. Tot nu toe zit mijn eerste screenprotector al een tijdje (maandje of 4) vast en laat nog niet los.
 14. Ik heb hem bij www.m5000.de vandaan, maar ik vond de betaling nogal omslachtig en de levertijd ietsje te lang. Volgende keer bestel ik het bij www.durasec.com. Men schijnt daar ook goede ervaring mee te hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...