Jump to content

Skries

Leden
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Skries

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 11/23/1955

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 12

Contact Methods

 • Website URL
  http://members.chello.nl/c.brouwer13/
 • ICQ
  0
 1. Wacht met spanning op de uitnodiging.
 2. Dat had ik dus ook met mijn cache die afgelopen dinsdag is gepubliceerd. Vroeger maakte ik de pagina's met Frontpage. Op zeker moment ging er wat verkeerd en ben ik (op aanraden diverse forummembers) overgestapt op NVU. Heb nu mijn laatste cache maar weer opnieuw gemaakt in Frontpage. En inderdaad de afbeeldingen zijn nu weer goed.
 3. Na de suggestie van KarelKraak te hebben doorgevoerd, ziet alles er een stuk beter uit. Moet misschien maar eens een andere HTML-editor gaan gebruiken. Er zal op het Forum vast wel iets te vinden zijn over gebruik van editors.
 4. IE7 geïnstalleerd en de pagina is in ieder geval weer te benaderen. Ook bij is de indeling niet zoals het hoort. Beschrijving is gemaakt met Frontpage, en dit schijnt wel eens vreemde gevolgen te hebben. Echter bij andere caches van mij levert het geen problemen op. Zal de suggestie van KarelKraak eens toepassen omt te zien of dit helpt. Alvast bedankt voor het meedenken.
 5. Als ik mijn mijn cache: Delleboersterheide (GCC5B2) probeer te benaderen via de Geocachingpagina, of andere pagina waar de link in is opgenomen, wordt Internet Explorer afgesloten. Nou kan het een fout zijn binnen IE op mijn computer, maar bij het benaderen van andere caches doet zich het probleem niet voor. Wil iemand anders is kijken of dit probleem zich bij hem/haar ook voordoet? Zo ja, waar zou het aan kunnen liggen? Zo nee, is dit probleem oplosbaar? Alvast bedankt voor het uitproberen en meedenken.
 6. Jammer, dit was ook een van mijn eerste caches. Dit prachtige gebied ligt vlak bij huis, dus ik wil er wel een nieuwe cache plaatsen. Hoe één en ander er uit gaat zien is nog onbekend. Ik denk er over om een nieuwe te maken, dan kan iedereen die er al eens geweest is opnieuw op zoek (en loggen). Ik neem kontakt op met Peetee om het door te spreken.
 7. Op de misser NINU na, vond ik het verder wel een aardig artikel. Heb ze wel eens (een stuk) minder gezien.
 8. Familie en vrienden van Coen, veel sterkte toegewenst met het verlies van jullie dierbare Coen.
 9. Skries wil wel wat in Fryslân verstoppen, (en ophalen).
 10. Off Topic Als de Telegraafverkopers in de stad vragen of ik een gratis Telegraaf wil hebben, antwoord ik steevast: "ik zou er mijn afval nog niet in willen verpakken". Overigens heeft een bekende Brabantse popgroep in de jaren 80 een aardig nummer geschreven. In het refrein komen de volgende regels voor: 't is niet waar, het is alemaal gelogen, 't is niet waar, het is ........................ Telegraafgecaramba.
 11. Ook ik heb 'm niet gewonnen. Jammer, maar ik gun hem jandebehanger eigenlijk wel. Hoeft hij ook geen keuze meer te maken .
 12. Adriaan, Wat een schok is dit, 42 jaar is veel te jong. We wensen je de komende tijd veel sterkte toe. Grietje en Cor.
 13. Vandaag een schaatsclinic gehad in Thialf van Henk Gemser. Volgens hem wordt de Elfstedentocht gereden op 15-2-2005. Bestel dus allemaal lvast een fleece-muts en zet hem op tijdens de elfstedentocht. Lijkt me leuker dan al die Unoxmutsen.
 14. Skries

  CompeGPS

  Heeft Ozi niet dezelfde functie? Als is een kaart laadt of de kaart sluit zodat je een lege kaart krijgt, en dan de waypoints laadt kan dit ook. Je klikt rechts en dan op de optie " zoek kaart" . Ik krijg dan alle kaarten in beeld die voor dat waypoint gelden. Uiteraard moet je de kaartpaden goed ingesteld hebben.
×
×
 • Create New...