Spring naar bijdragen

Finbar.nl

Leden
 • Aantal bijdragen

  107
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Finbar.nl

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 14-11-1954

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sinds 2006
 • Lengtegraad
  5.57951
 • Breedtegraad
  50.55196

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  heerlen
 1. @kalkendotters, bedankt! Ook ik had de laatste dagen allerlei vreemde dingen gevonden, maar toen bleek dat niet iedereen dat had.... En nu is het weer opgelost, merci!
 2. Finbar.nl

  Loggen Eigen Cache

  Hier kan ik me helemaal in vinden. tftc (thanks for this comment)
 3. Finbar.nl

  Loggen Eigen Cache

  Bij sommige caches zou het zomaar heel moeilijk kunnen zijn om je eigen cache weer terug te vinden ("achter welke lantaarnpaal had ik het rolletje ook alweer weggegooid?") dan moet het zelfloggen wel kunnen, toch? Veel plezier met cachen trouwens!
 4. Helemaal mee eens. Wanneer ik zeker weet dat ik in de juiste tuin terecht ben gekomen, is het loggen wel een mogelijkheid, de andere blijven voor mij meestal ongelogd.
 5. Geocachen was toch Kruimeldief??? Nederig neem ik mijn hoofd af!!! Ontzettend bedankt voor alle caches die ik dank zij jullie heb kunnen doen en de paar die ik dank zij jullie heb kunnen leggen. Geniet van de nieuwe vrije tijd!!! Groundspeak zal jullie gaan missen! Groetjes Hans
 6. Geocachen was toch Kruimeldief???
 7. komt op mij over alsof de beheerder op deze manier zijn bezoekers aantallen wil opkrikken Maar misschien wil de beheerder mensen in het bezit van een uitdraai van de cache en een GPS wel gratis toegang geven tot het park....
 8. Finbar.nl

  Log Of Geen Log?

  Ooit heb ik in Inverness een multi gelopen door het centrum. Alles prima gevonden, soms met wat moeite, maar het was een mooie kennismaking met de stad. Toen ik op het eindcoordinaat aankwam heb ik lang gezocht, maar niks kunnen vinden. Later bleek dat gemeentewerkers de cache hadden weggehaald, maar ik was wel op de goeie plaats gekomen. Ik heb de cache met veel plezier gelopen en daar was het me om te doen. Natuurlijk had ik graag mijn naam in het logboekje geschreven, maar ja, dat zat er niet in. Ik heb wel gelogd, maar dan wel een "Not Found". Of de CO had gevonden dat ik wel een Found mocht loggen of niet, ik had hem niet gevonden. Ik had plezier aan de cache gehad, ik heb mijn ervaring op internet kunnen loggen. Het enige verschil is een cijfertje in het aantal gevonden caches. Who cares?
 9. Prima grap! Ik had me dan nog wel niet aangemeld, maar was het wel van plan. Bedankt!
 10. Finbar.nl

  Hart Voor Natuur

  Helemaal mee eens! :thumbup:
 11. Finbar.nl

  Wintertijd

  Aha, ik had me nooit gerealiseerd dat er een tijd in te stellen was en had ook nooit op de tijd gelet. Ik heb het nu aangepast, en ik zal me laten verrassen.... Bedankt voor de tip!
 12. Finbar.nl

  Natuurwerkdag 6 November 2010

  Die dag ga ik meehelpen om poelen schoon te maken in De Krang . Wat je ook doet: heel veel plezier, de natuur zal het waarderen!
 13. Finbar.nl

  Tijdsduur Multi-cache

  Pas heb ik 5,5 uur gedaan over een cache van 9 kilometer (maar ruim 14 km gelopen) dus de vermelde afstand zegt niet altijd alles.... In ieder geval bedankt voor de tip van de icoontjes. Ik heb bij mijn caches de icoontjes toegevoegd.
 14. Finbar.nl

  Toestemming Natuurmonument

  Vreemd dat je in Belgie geen toestemming hoeft te vragen. Ik heb in mei 2009 toestemming bij het ANB (Agenstchap voor Natuur en Bos Limburg) gevraagd om een cache in een Belgisch natuurgebied te mogen leggen, maar daar wordt nog steeds over gestudeerd... Ik geloof nooit dat het gewaardeerd wordt als ik mijn cachje zonder toestemming ga leggen. En, over Natuurmonumenten, je verzoek is bij het bezoekerscentrum binnengekomen en is doorgstuurd naar de betrokken medewerker. Groetjes Finbar.nl
 15. Finbar.nl

  Dnf Worden Verwijderd

  Vandaar dat ik de tekst uit mijn DNF log kopieer in mijn foundlog. Zo blijft het een logisch geheel. voorbeeld: [september 3, 2009 by Finbar.nl (502 found) Uit mijn log van 31 mei: "Grmpfff, heb ik me dus wel door het loze vissertje laten verschalken... Heb nog wel wat rondgekeken, maar wilde niet te veel opvallen. Ik zal dus wel terugkomen.... Wel alvast de foto gemaakt...." En hoe is het mogelijk!! Naderhand nog eens terug geweest, toen geen vissers in de buurt en de hele omgeving afgezocht, maar alweer niks kunnen vinden. vandaag in de omgeving wat eerder niet-gevonden caches opnieuw gezocht en allemaal nu wel gevonden. Zelfs ook deze en ook nog heel snel ook! (gelukkig wel, want ik zat nog maar net in mijn auto, toen een regenbui losbarstte, waar ze in Schotland trots op zouden zijn geweest!) Waarom is dit eerder een probleem geweest? In ieder geval bedankt! In: Irish peat Out:- Slán,] Finbar.nl
×
×
 • Nieuwe aanmaken...