Spring naar bijdragen

Cache Getters

Leden
 • Aantal bijdragen

  113
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Cache Getters

 • Verjaardag 12-04-1979

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  15/01/2006

Contact Methods

 • MSN
  wen_d18@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Oosterhout (NB)
 • Interesse
  Dieren, muziek, lezen, winkelen, sieraden en natuurlijk schatzoeken ;P
 1. Misschien dat een cursus moddereten uitkomst brengt? Ik zit op veel forums en ben zelf ook vaak zat moddereter geweest maar er is geen enkel forum wat zo slecht gemodereerd wordt als dit forum! Posts horen niet verwijderd te worden aangezien dat gewoon censureren is iets wat misschien in China in is maar in Nederland is de vrijheid van meningsuiting net even belangrijker. Als er een woord wordt gezegd wat niet mag edit je dat. Misdraag je je dan krijg je een waarschuwing. Nog niet luisteren resulteert in een temp ban en uiteindelijk in een perm ban. topics die uit de hand lopen worden gesloten maar op geen 1 forum worden zomaar posts verwijderd.....
 2. Leuk filmpje en ook een leuk stukje in de computer easy, vooral ook goed dat ze erbij zetten dat zelf een cache leggen nog best wat vereist en dat ze terugverwijzen naar de natuur (mogelijk een belangrijk gebied voor dieren/planten).
 3. Wees vooral niet angstig voor rattenslangen. Een hap van een rattenslang levert slecht een hoop schrik en twee piepkleine gaatjes op. Meer schrik dan wond zal ik maar zeggen. Rattenslangen zijn absoluut geen aanvallende dieren, ze zullen alleen aanvallen als ze zich ernstig bedreigd voelen. En aangezien het geen gifslangen maar wurgslangen zijn kan een beet van een rattenslang dus niet veel kwaad...
 4. Je hoeft het newbie topic toch niet te lezen? En er dan ook nog zo (tegenstrijdig) in reageren is gewoon jammer (schijnheilig )! Je zou het iig goed doen op de bedevaarts cache Als mensen hierom vertrekken van fora is hun het idee van een forum totaal ontschoten.
 5. Nou nou das wel heel erg zwart wit...... tuurlijk zijn er mensen die het 1 zeggen maar het ander doen maar om daar nu zo negatief (ronduit bot) op te reageren vind ik gewoon jammer en geeft een nieuwe deelnemer aan "onze" hobby alleen maar het gevoel dat hij/zij hier niet welkom is. Ook al snap ik na het zoveelste "Jippie ik ga cachen komt allen eens kijken" topic dat je er moedeloos van begint te worden. Kom op met een beetje meer begrip wordt de wereld weer een stukje leuker
 6. Goh waar zou Team Andel vandaan komen? Misschien wel uit Andel Welkom bij de Cache Scene en rondom Andel zijn er behorolijk wat caches te doen. Vooral richting Den Bosch (Cachedorado) liggen een hoop caches van Geopatra
 7. Cache Getters

  Nieuwste caches

  Om weer even ON TOPIC te gaan. Wij zijn inmiddels ook alweer een tijdje premium member en dus krijgen wij de nieuwe caches in een straal van .. km (kan je geloof ik zelf instellen) in de mailbox. Maar dus wel in de mailbox van mijn man... (ja ik weet het we zijn verwend met ieder een eigen computer) Oftewel, als hij er niet is weet ik niet of er nieuwe caches online zijn dus ik kijk zelf altijd hier (zie pijl) : * * * afbeelding gewist ivm de grootte er van, volgende keer iets kleiner formaat nemen dat trekt het forum niet zo uit zijn verband * ** * En volgens mij zit daar geen vertraging in (volgens mij komt het dus net zo snel op de site te staan bij nieuwe caches als dat de premium-members een mailtje krijgen). Dus als je zelf regelmatig achter de computer zit en regelmatig de nieuwe caches checkt dan moet je er ook heel rap bij kunnen zijn!
 8. Je wil niet weten hoe vaak ik al wel niet een Cisco heb kunnen rebooten omdat er per ongeluk "automatisch" een verkeerde verwijzing in terecht was gekomen. Maar goed zal die discussie hier niet aan gaan....... suc6 met de oplossing
 9. Das dan duidelijk..... zit er toch iets niet goed in een routing tabel als hij je ineens naar een ander IP stuurt...... En ik gok dat dat bij Alternet is (Is dat toevallig de (oude) hosting provider?) Tenzij dat al in je HOST file gebeurt.... zoals Xaa zei... open je HOST file eens en kijk eens of daar iets in staat van www.geocaching.nl 213.203.14.112
 10. Ik durf te wedden dat er ergens iets fout staat in de router tabellen van je ISP...... (Een tikfoutje in een Cisco script is zo gemaakt nl) Wat krijg je als je een tracert of een pathping doet naar de GC adressen? Eigenlijk zou je moeten weten of andere mensen die op dezelfde node zitten ook dit zelfde probleem hebben.
 11. Cache Getters

  Nieuwe caches offline

  100% mee eens!!! Wij als fervent FTF jagers hebben dit na de zomer al enkele keren meegemaakt. Dat een cache online komt en je gaat snel op pad maar vind niets.... thuis aangekomen lees je 's avonds dat de cache nog niet geplaatst is. Dit is gewoon onacceptabel!!! Meestal wordt zo'n cache door ons dan ook gewoon geboycot. Als je mee wil doen aan het spelletje moet je je wel aan de regels houden! Daar valt of staat het spel mee. Ik had geen zin om hier een apart topic voor te openen maar nu er 1 is wil ik wel graag mijn mening ventileren. Het is gewoon zonde van de tijd, benzine, moeite enz. enz. Een vinkje op de cachepagina (cache placed) lijkt me een goede optie echter druist dit natuurlijk in tegen het feit dat degene die een cache plaatst gewoon op de hoogte moet zijn van de regels. En dus pas een cache laat reviewen als hij HELEMAAL klaar is.
 12. Oei ik had nog niet gezien dat ons logje zo een discussie op gang had gebracht... Het is netjes van de kalkendotters dat ze toegeven dat ze van een lek gebruik hebben gemaakt. Maar volgens mij ook duidelijk dat ze dit spelletje liever nog wat langer hadden gespeeld. Als zij daadwerkelijk dachten dat dit gerechtvaardigd was zouden zij op de cachepagina namelijk wel gelogd hebben op de datum waarop ze de cache (al) gevonden hadden, en niet op de datum waarop de cache online was gekomen. Maar dit deden zij waarschijnlijk niet omdat hun "valsspelen" dan snel ontdekt zou worden. Ik vind het jammer dat er mensen zijn die gebruik maken van informatie die op een dergelijke manier verkregen is. En denk dat het inderdaad weinig lol oplevert als je zo je FTF's moet scoren want juist de adrenaline van het vlug op pad gaan en flink doorstappen en -denken om de eerste zijn is wat wij zo leuk vinden. Het fijne weet ik er niet van, maar als ik een cache vind die pas een dag online is en er staat al een log op het rolletje van ruim twee weken terug, dan voel ik mij toch flink ge*****. Natuurlijk gaat het om de hobby en niet om de FTF's maar zoals Mythe zegt, het is wel leuk om af en toe (of regelmatig) een FTF, STF of TTF te scoren!
 13. Caches niet gelogd? Die van ons is prima gelogd. En had de journaliste ook een tb meegenomen? Dat heb ik niet gezien. Als iemand hem na haar actie mist laat die dan even conatct met ons opnemen dan kan ik het de journaliste vragen! LeF Jullie cache heb ik niet naar gekeken, Ik heb alleen Go Camping! nagekeken en daar staan diverse verhalen over vermiste TB's nadat een journalist daar is geweest. Tevens is er ook geen log van de betreffende journalist te vinden.
 14. Een erg leuk maar niet echt bijzonder stukje..... Jammer van de "spoilers" en het feit dat ze het fenomeen TB niet echt 100% begrepen hebben. EDIT: Ik zie net dat het stuk al 1,5 maand oud is en dat de caches niet gelogd zijn. Tevens zijn er TB's verdwenen rond die tijd. Ik ben dus bang dat ik helaas gelijk heb Maar even goed een zeer positief en enthousiast stuk!
 15. Schoenen tot maat 41 Dat is pure rassendiscriminatie! Slechts een klein deel van de nederlandse mannen valt in de groep "37 t/m 41"
×
×
 • Nieuwe aanmaken...