Jump to content

Team Andel

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Team Andel

 • Rank
  Forum Newby
 • Birthday 08/15/1975

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  4 jaar

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  asten
 1. Nou nou das wel heel erg zwart wit...... tuurlijk zijn er mensen die het 1 zeggen maar het ander doen maar om daar nu zo negatief (ronduit bot) op te reageren vind ik gewoon jammer en geeft een nieuwe deelnemer aan "onze" hobby alleen maar het gevoel dat hij/zij hier niet welkom is. Ook al snap ik na het zoveelste "Jippie ik ga cachen komt allen eens kijken" topic dat je er moedeloos van begint te worden. Kom op met een beetje meer begrip wordt de wereld weer een stukje leuker wij zijn geen skygge. Het feit is dat ik al zo'n 3 maanden bezig ben met uit te zoeken wat voor programma's, hard- en software we kunnen gebruiken. Een ander feit is dat ik werk en mijn vrouw voor de kleine zorgt, er blijft dan niet erg veel geld over om materiaal te kopen. Als het dan toch eindelijk gelukt is ben ik blij. Een forum is een prachtige manier om je gevoelens te uiten zoals jij net ook gedaan hebt (Sarcasme). Het spijt mij als dat je tegen de borst stuit maar geef ons gewoon een kans en denk eens terug aan de tijd dat jij (jullie) begonnen. Groet, team andel @ herriemans : de bakelsebossen heb ik zeker in mijn achterhoofd.
 2. Team andel komt helaas niet uit andel (was een mogenlijkheid) maar uit het skon pittoreske kersendorp mierle. (Mierlo) Onze eerste cache zal een korte zijn om de apparatuur te testen, waarschijnlijk in de buurt van geldrop. Kan erg l#llig uitpakken als we 3 uur gekopen hebben en de instellingen kloppen niet en de cache ligt volgens het apparaat onder b.v. een snelweg We houden jullie op de hoogte.
 3. Hoi allemaal, na maanden te hebben gedubt zijn wij ook aan het cachen geslagen. Nou ja........ eigenlijk pas officieel vanaf morgen omdat ik dan mijn asus op kan gaan halen. Wel denk ik dat wij de komende tijd weinig caches zullen gaan bezoeken maar ......kwaliteit gaat voor kwantiteit . Er liggen een paar hele mooie caches hier in brabant die goed te doen zijn met een wandelwagen, dus wij kunnen vooruit. Team andel bestaat uit martijn (31), daisy(25), kyra (1,5) en in Juli wordt het team nogmaals uitgebreid met een medelid. Hopelijk zullen we binnenkort verslag doen van onze eerste echte cache. Leuk om erbij te horen en misschien wel tot ziens tijdens een spannende cache. Groetjes, Team Andel
×
×
 • Create New...