Spring naar bijdragen

Poppy

Leden
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Poppy

 • Rang
  Forum Newby
 1. Pokemon Go is niks voor ons. Geocaching verveelt ons niet, we doen alleen wat we leuk vinden en hebben tot nu toe 550 gedaan. Voor ons niet snel punten jagen of als eerste iets willen loggen, als we iets niet kunnen vinden is ook prima hoort erbij. Ergens moeite voor doen ook prima, zo is er 1 keer per jaar een wandelevent rond het Oldambtmeer, 23 km wandelen echt een aanrader en super georganiseerd. Munzee viel ons tegen en zijn er na een paar weken al mee gestopt. Flagstack is wel een blijver dat speel ik alleen daar vind mijn man niks aan.
 2. Wij gaan zelf volgende week naar Eutin in Schleswig-Holstein, de omgeving is daar prachtig en je kunt er al wandelend en fietsend hele mooie routes doen, ook leuke puzzels voor als je kinderen bij je hebt. Het beste kun je gewoon even op de kaart kijken er is daar teveel om op te noemen.
 3. Poppy

  Kwaliteit Van De Speelgoedjes

  Wij kochten in het begin allemaal mooie nieuwe spulletjes om achter te laten, knutselpakketjes, loomspullen, spelletjes enz. Al snel kwamen we erachter dat bij ons in de omgeving het mensen zijn van onze leeftijd en een stuk ouder dus nu kopen we ook andere leuke nieuwe spulletjes. Al is het bijna nergens meer mogelijk om wat achter te laten. Wij hebben zelf van iemand een cache overgenomen, het formaat iets vergroot en er wat spullen ingedaan voor alle leeftijden wat, toen we er weer kwamen was alles weg en er was niets voor in de plaats geruild, nog een keer spullen erin en weer alles weg. Onze cache wordt niet veel gedaan en je komt er ook niet zo maar even langs. We hebben nog steeds een tas vol cadeautjes bij ons maar stoppen niet meer overal iets in.
 4. Wij zijn begonnen met de Garmin Etrex 10 en na een jaar geocachen zijn we overgestapt op de Falk Lux 32 omdat we ook veel wandelen en fietsen zonder te geocachen. Bevalt ons prima.
 5. Ik bereid me graag goed voor doorlezen,foto's kijken wat logjes lezen, wat nemen we mee, mogen de honden mee,tassen goed inpakken alles in de GPS zetten enz. Mijn man wil zich helemaal niet voorbereiden die wil alleen onze naam in het logboekje schrijven een irritatiepuntje tussen ons!
 6. Wij wensen iedereen fijne feestdagen. Wij hebben niet zoveel tijd voor onze hobby, maar we gaan in april richting Eutin in Schleswig-Holstein en daar is voldoende te vinden daar verheugen we ons echt op. Wij hebben zelf maar 1 cache verstopt bij een luchtwachttoren die wordt volgend jaar volledig opgeknapt en toegankelijk gemaakt ook iets om naar uit te kijken. Veel cacheplezier voor 2016.
 7. Poppy

  Huisdier Overleden. En Dan?

  Onze honden gaan als het kan altijd mee, we hoeven onze rugzakken maar te pakken en ze zitten al bij de deur. Wij wandelen liever dan dat we steeds de auto pakken om te gaan geocachen, veel smilies op de kaart hebben we dan ook niet. Afgelopen zondag hebben we met de hond een event gelopen, 22 km en maar 1 smilie op de kaart erbij, heerlijk. Onze vakanties passen we ook aan, volgend jaar gaan we naar Eutin in Schleswig-Holstein, direkt wandelen en geocachen vanaf de camping met onze honden. Jammergenoeg weten ook wij wat het is om een hond te moeten missen, in 2013 verloren wij onze hond plotseling, ze werd ziek en was niet meer te helpen dat gebeurde allemaal binnen 24 uur. Nog steeds heeft ons gezin hier heel veel moeite mee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...