Spring naar bijdragen

De vier bergjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over De vier bergjes

 • Rang
  Forum Newby
 1. De vier bergjes

  Ideale Cache Pet

  Dit lijntje gaat mij mijn pet te boven!
 2. Bedankt voor al jullie input. We zijn vandaag bij Waypoint in Vessem geweest. Daar hadden ze nog een hele mooi, gebruikte oregon 550t liggen en die hebben we gekocht. Let the game begin...
 3. Wauw Djerken Team, dat is een goede tip! Ik denk dat ik inmiddels de oregon 600 wel aan de dure kant vind. Zeker als ik zo zie wat je voor minder geld kunt krijgen! Bedankt voor jullie input. Ik laat nog weten wat het geworden is.
 4. Ik ga mezelf eens inlezen in de Dakota 20. Eens kijken wat die precies te bieden heeft en of het iets voor ons is. Dat niet niet groot is erg fijn, maar is het scherm dan juist niet te klein?
 5. Onze gedachten gaan nu uit naar een Oregon 650, maar hebben we dat wel nodig. Zitten daar niet veel onnodige toeters en bellen op?
 6. Wij zijn beginnende cachers en gebruiken momenteel een smartphone om te cachen. Dit gaat naar grote tevredenheid, maar we willen graag een GPS apparaat aanschaffen. De telefoon is vrij snel leeg en dan kun je zo moeilijk bellen ;-) Mijn man wil graag een touch-screen, mij maakt dat niet zoveel uit. Ik wil wel duidelijke kaarten kunnen inlezen en de mogelijkheid hebben tot uitbreiding met een sd-kaart. Daarnaast moet het erg gebruiksvriendelijk zijn, want dat is mijn smartphone ook. Wat adviseren de ervaren cachers? Groeten, Jessica De vier bergjes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...