Spring naar bijdragen

Djerken Team

Leden
 • Aantal bijdragen

  54
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Djerken Team geplaatst

 1. Djerken Team

  Ideale Cachetas?

  In onze zoektocht naar een betaalbare cachetas kwamen we de volgende tegen die we vandaag bestelden: http://www.kampeergoed.nl/survival-winkel-schoudertas-schoudertas-flecktarn-c-1348_4540.html?page=&products_id=21766 Wellicht ook nog iets voor jullie?
 2. Ik ken jullie dorp niet, maar het moet er wel prachtig zijn! Ik kan me geen dorp bedenken waar het op maarliefst 7 verschillende plaatsen de moeite waard zou zijn om een cache te leggen vanwege de mooie omgeving. Jullie schrijven dat alsof dat heel normaal is, maar 7 caches in 1 dorp vind ik verschrikkelijk veel. Dit is natuurlijk een beetje cynisch, maar het punt is dat 'mooi' en 'de moeite waard' heel subjectief zijn. En 'veel/weinig' blijkbaar ook, want 'nog maar 373'!?! Dat is meer dan 1 per dag! Daar dien ik toch op te reageren natuurlijk: het gaat om een rondje door de buitengebieden van Graauw wat je al wandelend, fietsend of met de auto kunt doen. En op iedere plaats is er wel een ander uitzicht te beleven. En daar gaat het natuurlijk om. En ja, we hebben omgerekend meer dan 1 per dag gevonden. Maar trek daar dan eens de trails vanaf???? We hebben trails gedaan met meer dat 07 cachen.....
 3. Wij zijn er juist om die reden mee begonnen dit jaar om mooie plaatsen te ontdekken waar we anders nooit zouden komen.. Onze eerste cache hebben wij in januari van dit jaar gevonden en nu zitten wij nog maar op 373 stuks waarbij vergelijkbare nieuwelingen op ruim 1.000 stuks en meer zitten. Ter promotie van ons ons dorp hebben wij er inmiddels 7 caches weggelegd en dan zie/hoor/lees je logs in de trend van "Snelle oppikker, nummer zoveel van vandaag", maar gelukkig lees je logs van mensen die de omgeving waarderen en er een fotootje bijplaatsen. Moraal van het verhaal: wij gaan cachen om met de omgeving kennis te maken, niet om puntjes te scoren!
 4. Foto van de munitiekist toevallig?
 5. Djerken Team

  Garmin Oregon 450

  Wij hebben een Oregon 450 over. Af te halen in Zeeuws-Vlaanderen. Over de prijs worden we het wel eens.
 6. Ik heb een Oregon 450 in de aanbieding als je wilt: € 175,- inclusief micro sd kaartje.
 7. Ik was een paar dagen niet echt meer op de site geraakt, maar de tip hierboven bracht mij inderdaad op de goeie weg. Ik heb er smiley bij sinds zondagavond. Dank aan iedereen die me op hielp. Groeten uit Graauw.
 8. Dank je wel jvdbroek, dat schijnt me wel es een heel einde op weg te kunnen helpen.
 9. @Odlaniger Dat wilde ik dus vermijden, ik meende dat dit niet kon/mocht?
 10. Tja ik meende vooral een tip te kunnen krijgen hoe en met welke manier deze puzzel op te lossen. Maar het is mij duidelijk geworden: ik zoek wel alleen verder.
 11. Tja, het is/was niet de bedoeling dat jullie kant en klare antwoorden zouden geven, en ik wilde ook niemand hiermede kwetsen. Maar ik geraak er toch nog niet aan uit helaas, ook niet met de tips van hierboven.
 12. Tel vervolgens alle a.s, b', c's,..... op.. Dit wordt dan; a = ab b = cd c = ef d = gh e= ij is er een sleutel die ik hiervoor kan gebruiken? Of liever nog een onlinetool om dit te kunnen berekenen?
 13. Kan er iemand mij als beginnende cacher hiermee op weg helpen? Bereken a=0 b=1 c=1 d=2,..... Dit geeft telkens: abcde (opgepast a & b zijn niet altijd aanwezig.)
 14. @De vier bergjes Wij hebben een aantal aanloop probleempjes gehad omdat we nooit eerder met een handheld gewerkt hadden. Maar in dit draadje http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=21095 zijn we perfect verder geholpen. Wij hebben geen spijt van deze aankoop, wat niet wilt zeggen dat we nooit meer een andere kopen......
 15. Wij zijn ook maar pas begonnen en hebben het volgende toestel gekocht voor € 145,- inclusief verzendkosten: http://2ehands.gps.nl/product_info.php/cPath/17_122/products_id/881 Bevalt ons zeer goed.
 16. Mag op slot, ik heb een Oregon 450 gekocht.
 17. Graag zelfs iemand uit de buurt, maar ik moet er mee in contact kunnen komen natuurlijk....
 18. Voor een absolute newbie gezocht een GPS toestel en wat uitleg erbij, dus graag een beetje hier uit de buurt dan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...