Jump to content

De kantersbabes

Leden
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

De kantersbabes last won the day on May 18 2013

De kantersbabes had the most liked content!

Community Reputation

18 Goed

About De kantersbabes

 • Rank
  Normale Poster
 1. Helemaal goed. En mocht je in een ander cache een tb zijn vergeten te droppen, dan doe je dat ook met een note.
 2. Ik vermoed toch voorbedachte rade nu Bobby de hoofdrol heeft vandaag....
 3. [quote name=Odlaniger" post="349094" time="1375999670][quote name=De kantersbabes" post="349082" time="1375994035] Bofferd! Dan heb je ook het souveniertje van de dag gekregen! Welke cache was het? GC4H9B2 en GC4F1KW leuk! 2 jonge caches met relatief veel favo's. Het kan dus nog steeds.
 4. Bofferd! Dan heb je ook het souveniertje van de dag gekregen! Welke cache was het?
 5. Je hebt een uitstekend geheugen, Barny. Eigenlijk vind ik het best een goede hint.......
 6. [quote name=barny" post="348075" time="1374424925] blij dat ik gewoon de eindcoords verzamel, hoeft tenminste de CO niet mijn handje vast te houden, meer verschil zit er niet in Barny goh toch jammer dat je met gegeven eindcoords het handje van een hulplijntje moet vasthouden. Ik citeer: Mijn auto geparkeerd alle spullen die we nodig hadden voor deze cache uitgelaten en in een aangename omgeving de eerste voetstappen gezet de mooie beukenlaan in en door op tijd afslaan en op een gegeven moment was de pijl van de GPS aan dat we bijna op het nulpunt stonden, en man ow man wat hebben wij gezocht, zoveel plekken zoveel mogelijkheden en zijn de sporen die je nu zag van de zoekers van gisteren of waren dat sporen van dieren? Zaten we wel goed? Heb ik of iemand anders geen tikvout gemaakt dat we helemaal niet goed zitten te zoeken, best lastig zonder hint, de vertwijfeling sloeg dan ook bijna noodlottig toe. Dan maar per telefoon bevestiging vragen of we wel in de buurt zaten van de cache, dankzij de onmetelijke goeie geheugen van mijn hulplijn (ahum) was het wel zeker dat we in de buurt zaten,
 7. [quote name=Flaker91" post="348049" time="1374397302][quote name=De kantersbabes" post="348019" time="1374348659] Nou word ik nieuwsgierig. Welke cache is dt? http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC2ZF09 Deze cache, Kanterbabes! Weer eentje erbij op het verlanglijstje. Er zitten te weinig cachedagen in een jaar......
 8. Zie het gewoon als een goede oefening acteren. Iets van, het is normaal wat ik hier doe hoor. Dat doet me denken aan een lost place cache in Charlerois die ik recentelijk heb gedaan. Het begint bij het betreden van het terrein. Dat doe je gewoon met een air alsof het heel normaal is, een verlaten fabrieksterrein op lopen. In ons geval betrof het een korte multi waarbij je aanwijzingen in diverse delen van het gebouw moest zoeken. Halverwege kijken we uit het raam, of althans wat daar van over was, en zien iemand lopen. Ok, wat doen we en wat doet die meneer hier? Hij zag er bepaald niet uit als een geocacher met die grote camera op zijn buik. We besloten ons niets aan te trekken van zijn aanwezigheid en te doen alsof het heel normaal was dat wij daar liepen. Het werd nog pikanter toen bleek dat hij schaars geklede dames aan het fotograferen was. Wij hebben onverstoord doorgezocht naar de aanwijzingen in onze outdoor outfit, compleet met rugzak en wandelstampers, de fotograaf en de dames gingen onverstoord verder met de fotoshoot. We hebben overigens geheel ongezien kunnen loggen.
 9. Nee hoor. De kaart van .nl wordt allang niet meer bijgewerkt.
 10. Oh, nou ja, sorry dat ik dat even was vergeten en wat heerlijk dat je mijn geheugen zo fijn opfrist Barny.
 11. Dat is jammer. Even weer off topic, kan je als co een (spoiler) foto weghalen zonder de gehele log te verwijderen?
 12. Interessant Od. Is een goede cache altijd een leuke cache en is een leuke cache altijd een goede cache? En wat onderscheid de toppertjes dan van de goede middenmoot?
 13. Sliptongetjes? een zeewaardige cache in de buurt van Apeldoorn? Klinkt interessant.
×
×
 • Create New...