Jump to content

kipje1402

Leden
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kipje1402

 • Rank
  Komt net kijken
 • Birthday 02/14/1972

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Ben nog zoekende, Garmin GPSMAP 62s???

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Hengelo ov
 1. Inmiddels heb ik een eigen coole cache samen met 3 cache-vriendinnen. Als ik trackables, coins of bugs in onze eigen cache wil droppen, hoe log ik dat dan? Nu doe ik dat maar door een "write note" te loggen om vervolgens de betreffende trackable achter te laten...maar is dit ook de juiste manier? Graag jullie reactie...THX!
 2. Zoektocht gestart naar GPS device

 3. Heb Basecamp gedownload, evenals de OpenFietsMap. Er is nog een Hiking layer, iemand bekend mee? Schijnt iets te zijn met wandelroutes en ik zoek eigenlijk de gewone wandelpaden. OpenWandelMap lijkt niet meer te bestaan??? Of heb je voldoende aan de OpenFietsMap?
 4. Okay...thx voor jullie reacties!! Ben op pad geweest om ze real live te kunnen bekijken. Ben er denk ik wel uit. Voorkeur gaat voor nu uit naar de Garmin GPSMAP 62s. Ik lees dat er vooral drie kaarten op worden gezet: (moet dit, is het beter om het zo te doen, kan je met één van de drie volstaan???) * wandelkaarten * fietskaarten * topokaarten Deze zijn best prijzig maar vast ook wel ergens for free te downloaden??? Graag een goede raadgever in deze, ook graag even advies wat je echt nodig hebt aan kaarten om goed te kunnen geocachen. THX!
 5. Ik ben beginnend geocacher maar foei...wat is het een verslavend spelletje! Nu maak ik nog gebruik van de app op mijn Windows Phone (die overigens heel nauwkeurig is), maar ik wil toch graag een GPS aanschaffen. Ik heb er 3 uitgezocht die mij wel wat lijken, aan jullie ervaren geocachers met GPS graag een goed advies: * Garmin Dakota 20: http://www.gps-garmin.nl/garmin_dakota_20.html * Garmin eTrex 30: http://www.gps-garmin.nl/garmin_etrex_30.html * Garmin GPSMAP 62s: http://www.gps-garmin.nl/garmin_gpsmap_62s.html Ik denk dat ik voor een GPS met knoppen zou kiezen en niet voor touchscreen ivm leesbaarheid bij licht dus dan zal de Dakota 20 waarschijnlijk afvallen. Of er moeten duidelijke pro's zijn. Verder hoorde ik via via dat je moet opletten welke software je nodig hebt voor de GPS. Sommigen schijnen het alleen te doen op windows XP. Voor de GPS-en die het alleen op windows XP doen zou je wel een driver kunnen downloaden voor bijv. windows 7 maar dat geldt niet dan weer niet voor alle gps merken. Weten jullie waar ik het over heb en weten jullie hier meer van??? Graag jullie reactie!
×
×
 • Create New...