Spring naar bijdragen

jakkes

Leden
 • Aantal bijdragen

  173
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Alles door jakkes geplaatst

 1. Is de vraag of hier iemand warm loopt voor een eventje 2018 ?
 2. Thex de agenten stonden net als wij op de vaste wal. Kikker het was een erg gezellig informeel eventje door de CO geregeld. Barny ben je er nou nog niet overheen dat je niet uitgenodigd was ?
 3. Hele tijd terug een cache in Zwolle laten loggen op een eilandje in het water ,tijdens het loggen werd het wat donker waardoor zaklampen nodig waren door het licht en de mensen massa aan de oever hadden de omwonende de politie gebeld. 4 agenten in een busje kwamen ter plaatse na enig onderzoek en met elk een halve rookworst in de hand gingen de heren terug naar hun busje . CeesCees sterke en veel plezier weer met cachen.
 4. Niet Moeilijk : Stikker met nummer van de auto halen met de fohn, bij http://www.gxproxy.eu een nieuwe sticker naar eigen ontwerp met bestaande oude nummer laten maken en op de auto plakken.
 5. Maar wel erg lekker.! Doe mij nog maar een pilsje
 6. http://garmin.openstreetmap.nl
 7. Half Juni ? das rond de 14 de, dan zit Jakkes in Essen voor het Giga Event aldaar.
 8. Zoals iedereen schrijft als ik kan dan kom ik ook. Oeps zie ik me daar toch net onder de Community Statistieken dat ik een vriend heb BARNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 9. Heerlijk dat gekissebis op de" vroege" zondag morgen.
 10. Let op cache's met het icoontje van het meisje met de krulletjes dit geeft weer kind vriendelijke cache dit is echter geen garantie dat de kinderen de cache ook leuk vinden. Kijk ook naar kindercache's die blijven liggen na events. Neem dingen mee die je eventueel kunt ruilen ,soms .......
 11. Hoe jaag je mensen weg ? Nou je neemt een paar volkomen ter goede trouwe geocachers en die beschuldig je zonder enige form van bewijs van diefstal. De volgende keer dat er wat is met wat voor een cache dan ook hoef je van deze cachers niets meer te verwachten. Is dit het nieuwe cachen ???
 12. De vraagsteller komt uit Noord Nederland dus kans is groot dat die geen carnaval viert.
 13. Ik denk dat je een mailtje moet krijgen van de TB owner en dat je dan meteen de TB of coin moet verwijderen uit je cache, Ik vind namelijk niet dat je van de andere cache bezoekers mag verwachten dat ze precies weten welke TB wel en niet mag worden mee genomen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...