Spring naar bijdragen

hidde109

Leden
 • Aantal bijdragen

  145
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door hidde109 geplaatst

 1. Schitterende urban nachtcache: https://coord.info/GC34P7Z Maar ook in NL zijn er wel nachtcaches in de bebouwde kom: https://coord.info/GC6T6BD https://coord.info/GC4R9QD (parel vd maand welke deels door de bebouwde kom gaat) En zo zullen er vast meer zijn.
 2. hidde109

  Gsak Traag

  DB gerepareerd/gedefragmenteerd en mooi wat logjes verwijderd. GSAK lijkt nu een stuk sneller. Bedankt voor de oplossingen.
 3. hidde109

  Gsak Traag

  @Diederikus: Nee, ik heb al jaren een betaalde versie. @StefandD: Bedankt. Ga ik vanavond eens proberen.
 4. hidde109

  Gsak Traag

  Sinds een paar dagen is GSAK bij mij ontzettend traag. Met name switchen tussen databases levert ellenlange zandlopers op. Ik kies er dan vaak voor via taakbeheer de boel te killen en opnieuw op te starten. GSAK-updates zijn helemaal bij. Iemand enige suggesties wat er aan de hand kan zijn?
 5. Heb net op uitzending gemist de aflevering van Vroege Vogels van vandaag bekeken. Zit een leuk stukje in over konikpaarden. Beetje happen naar de camera, maar voor de rest viel het wel mee
 6. :clown: Die paardjes doen je echt niks hoor :clown:
 7. Ik heb even bekeken welke 161 caches Diederikus heeft bezocht. Ben wel zeer benieuwd welke 5 hij als uitstekend/erg goed heeft aangemerkt. Ik heb slechts vijf caches gedaan welke hij ook heeft gedaan, waarvan ik 2 heel erg leuk vond en eentje toch wel de moeite waard. Daarnaast heb ik nog een aantal op mijn verlanglijstje staan die Diederikus al heeft gevonden welke mij toch wel zeer de moeite waard lijken. Maar wellicht liggen mijn standaarden wat lager. Edit: En Tabak natuurlijk beterschap gewenst!
 8. Ben je dan van plan voor alle vele bezoekers een Friesch houtsnijwerk in je cache te stoppen? Ik ben dit idee overigens al eens eerder tegen gekomen, bij http://coord.info/GC3DJJP lagen er destijds berkenhouten schijfjes in de cache met daarop iets gebrandmerkt (kan me niet precies meer herinneren wat). Beide nichtjes hebben er eentje meegenomen. Waarschijnlijk liggen deze schijfjes nou ergens achter in een speelgoedkast en worden ooit eens bij een verhuizing of opruimronde de kliko in gekwakt.
 9. Waarom zou dit met een ammobox niet zijn gebeurd? Dieptriest overigens, lijkt me dat de nickname op GC hier wel bekend kan worden gemaakt. #schandpaal
 10. Ook in dit draadje dan maar mijn eerdere reactie. Wellicht dat dit op andere locaties anders is, maar hier in de regio lijkt me de 161 meter regel al heel geen probleem. Nog ruimte genoeg IMHO.
 11. Ik heb nog even gekeken naar de natuurgebieden in mijn omgeving. Drents-Friese Wold; paar leuke multi's met slechts een paar tradi's langs de rand van het gebied. Dwingelerveld, Oranjewoud, Balloërveld, Weerribben, Havelte eigenlijk hetzelfde verhaal. Er liggen hier en daar wel enkele tradi's met formaat klein, maar het merendeel zijn toch multi's met een mooie grote eindcache. In de genoemde gebieden is ook nog genoeg ruimte voor nog meer multi's of grote tradi's
 12. Het tweede deel van de stelling is zeker waar. Ik zie regelmatig genoeg voorbeelden voorbij komen. http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=20949 en http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?u=joshua66 . 11 caches met NM log. Ik zou me kapot schamen als co (al laten zelfs zichzelf benoemde 'echte' cachers en reviewers het wel eens afweten wat onderhoud betreft, maar dat terzijde). Dit is slechts één voorbeeld, ik kan er zo nog wel een paar opnoemen. Het eerste deel valt in mijn ogen nog wel wat mee. De meeste kokers liggen op hele andere plekken dan eindcaches van multi's. Het zal af en toe inderdaad voorkomen dat een koker in de weg ligt voor een mooie multi, maar in een weids uitgestrekt natuurgebied is hier toch wel omheen te plannen en plaatsen? Wellicht ben ik bevoorrecht dat ik in een regio woon met aardig wat natuur in de directe omgeving. Ik zou me voor kunnen stellen dat het in het westen wat dichtbevolkter is qua caches. Edit: Zeer irritant weer dat deze site mijn teksten/woorden aanpast... Edit2: En als een koker dan wel midden in een natuurgebied ligt heb ik daar ook niet zoveel moeite mee als het een mooi plekje is. Het gaat mij vooral om de locatie, het formaat en inhoud van de cache is wat mij betreft van minder belang. Edit3: hoofdletters aangepast in kleine letters (Dagwacht, hartelijk dank!)
 13. Neuh waarom? Bij een goede moderatie is dit niet nodig. De moderator plukt dit er dan zelf wel uit.
 14. Als ik de reactie van Vlinder lees: "achterbakse lafbekken en taalzwakke trollen de rapporteerknop hadden gebruikt". Dit zal zo zijn, maar het is altijd nog aan de moderator om hier gehoor aan te geven, of niet dus. Verwijten voor verwijdering zijn m.i. dan ook aan het verkeerde adres.
 15. Ik gebruik de rapporteerknop niet. Maar verwijten in die richting zouden m.i. toch eerder richting moderatoren moeten gaan die hier op in gaan dan richting de belltetjetrekkers? Edit: spelfout laat ik staan.
 16. Je zou kunnen overwegen te loggen met GSAK. Je geeft op je gps aan dat je de cache gevonden hebt (ik neem eventjes voor het gemak aan dat dit Etrex enigszins hetzelfde werkt als met een 62s). Je haalt in GSAK je logjes op uit je gps en schrijft per cache een log (ook in GSAK) en stuurt deze vervolgens naar GC.
 17. Als ik op googlemaps op mijn huis inzoom zie ik de hoogspanningskabels die 100 meter verderop hangen. Wat zou de diameter daar van zijn? Wat zouden de sporen van enkele terreinwagens aan schade opleveren voor de natuur in een woestijn? Waarmee ik overigens niet bedoel iedereen maar met een terreinwagen de ET trail moet gaan doen, maar wellicht enige relativering...
 18. Dan snap ik toch niet helemaal je eerdere klachten t.o.v. GC dat de database gekaapt is. Je bent blijkbaar zelfs zonder PM prima in staat uit deze database de caches te filteren die voor jou interessant zijn.
 19. Knip en plak N 52 59 3.2 E 6 33 12.5 maar eens in https://maps.google.nl/ Edit: Pak een willekeurige mystery en klik op het potloodje achter het fictieve coord. Knip en plak N 52 59 3.2 E 6 33 12.5 en GC zet het voor je om.
 20. Die eerste cijfers lijkt mij dutch grid alleen dan omgedraaid, dus 233323 555883. Ook bij de tweede lijkt mij noord en oost omgedraaid, dus N 52 59 3.2 E 6 33 12.5 Edit: Ik zie nu dat dit 2x dezelfe locatie oplevert ;-)
 21. hidde109

  Log Of Geen Log?

  Registratie o.a. op projectgc.com en de buren.eu Jammer dat je geen CO's op de watchlist of notificatie kan zetten, ik ben wel heel erg nieuwsgierig naar de cache van Diederikus. Toch maar regelmatig ff checken dan. Of wellicht dat ie een geboortekaartje van zijn eerste gepubliceerde creatie hier kan plaatsen? Edit: Oh ja, vernoeming naar die site wordt hier automatisch omgezet in 'de buren'. Zeer flauw.... Edit 2: en project-gc.com is dus met een streepje er tussen.
 22. hidde109

  Log Of Geen Log?

  Ik ben daar iets voorzichtiger in geworden. Ik heb bij één van mijn caches gezien dat de derde en vierde bezoeker de logrol tekenden, ik was er zelf bij. Echter toen ik een poos later de rol heb vervangen, waren beide namen niet terug te vinden op het oude rolletje. Iets soortgelijks lees ik bij de twee logs van Team Maja op deze cache http://coord.info/GC4NT98.
 23. Hey, ik gebruik de app al langer dan een jaar. Maar dit is nieuw voor mij. Bestond dit altijd al of is dit met de laatste update meegekomen?
 24. Diederikus, blijf a.j.b. je uitgebreide logs schrijven! Ik geniet er van deze te lezen! Ook wel een tikkie jaloers op je schrijverskunsten.
 25. hidde109

  Wat voor caches?

  Dat rijmt dan niet zo goed met dat er in Nederland maar een handjevol echte geocachers zouden zijn. Want die munzeescanner die op een zondag een mooie multi loopt is dan op dat moment dan ook een geocacher.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...