Spring naar bijdragen

Team-Alf

Leden
 • Aantal bijdragen

  62
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Team-Alf geplaatst

 1. Team-Alf

  Fietssteun Voor Gps

  We blijven cachers hè...............ook op de fiets!
 2. Team-Alf

  Fietssteun Voor Gps

  Ik heb mijn Garmin GPSMAP 60CSX ook gemonteerd op een rammount. Die ik vervolgens weer heb bevestigd op een softplate. http://www.softplate.nl Een ideale combinatie!
 3. Ik heb al weken geen kaart op het scherm staan. Alleen als ik 'bekijk een grotere kaart' aanklik dan komt de kaart op een nieuwe pagina wel in beeld. Heb ook een probleem met de hint. Als ik op de cachepagina op hint klik dan scrolt het beeld weer helemaal naar boven. Krijg dus geen hint te zien! Wie heeft de oplossing?
 4. Voor mij is een goede cache eentje waar je je op voorbereid. En niet een uur van te voren maar waar je al dagen mee bezig bent. De cachepagina maakt je dat je naar dat punt toeleeft. Heb ik alles......batterijen opgeladen, gps, smartphone vol voor de offlinelist, rugzak vol met cachersgear etc. etc. Die filmkokertjes doen we dan wel als we een uurtje over hebben! Tenzij het de adventkalender is!!
 5. Team-Alf

  Fietssteu Garmin Gps60 En 62

  Leuk gemaakt maar geef mij de softplate met een ram cradle daarop gemonteerd maar. Al vele jaren(heb een van de eerste softplates) in bezit! Maar ja....kost wel veel meer natuurlijk. Dit is een moooie goedkope oplossing!
 6. Team-Alf

  Forum In Een Nieuw Jasje

  Complimenten voor iedereen die hebben gewerkt aan dit prachtige vernieuwde forum. Ziet er zéér strak uit !!!
 7. Team-Alf

  Logstempel

  Heb zelf bij wartnalettering.nl een stempel(trodat printy 46019) besteld. Zelf een ontwerp gemaakt(zie avatar. Geen datum die aan te passen is! Snelle levering en redelijk betaalbaar.
 8. Heb wel zin om zondags te komen. Zou m'n 1e event worden. Team-Alf
 9. Team-Alf

  .50 Kist

  Zoals gevraagd opnieuw een email gestuurd Team-Alf
 10. Team-Alf

  Foto's Op Je Gps

  Geef mij maar gewoon de uitgeprinte listing. Kan je ook snel aantekeningen op maken, behalve als het regent dan!
 11. Team-Alf

  .50 Kist

  Ik vraag me af of de mailtjes wel aankomen. Zag dat je wel online geweest bent maar heb nog geen reactie. Rond kerst bood je ze ook aan volgens mij. Ook toen een email gestuurd en geen reactie. Andere geintersseerden wel? Team-Alf
 12. Team-Alf

  .50 Kist

  Je hebt een emailtje! Groet, Team-Alf
 13. Toevallig afgelopen zondag de autotb van Familie Pels gediscoverd. Zal eens nadenken over een cartb. Leuke site overigens! Complimenten
 14. Ook vanuit Veenendaal heel erg bedankt voor het reviewen. Jammer dat jullie stoppen. Zal de tweets missen waarop met spanning werd gewacht om te zien of er in de buurt een nieuwe cache aan kwam! Veel succes verder en geniet van de vrijheid!!! Groet, Team-Alf
 15. Ik denk niet dat je het helemaal begrijpt! Het gaat in mijn geval om een cache die in een park komt te liggen waarvoor entree betaald moet worden. Ik verdien helemaal nergens aan en dat is ook niet mijn insteek. Waar het wel om gaat en dat is ook de topic vraag, worden zulke aanvragen wel geaccepteerd door de reviewers.
 16. Er wordt nergens gezeurd over het betalen van 30 dollar hoor. Ik geef alleen aan dat in mijn ogen ze zelf ook meedoen aan betaalcaches en zoals ik uit een log begrijp niet rechtstreeks maar via een cacheowner omdat die kan bepalen of je wel of geen pm moet zijn om te kunnen loggen. Maar ook daar heb je dus weer achterdeurtjes voor! Overigens ben ik een PM dus die 30 dollar is het probleem niet. Ik reageer op dit topic omdat ikzelf ook met de gedachte loop voor een cache waarvoor entreegeld betaald moet worden. Had al een mail gestuurd met daarin een aanvraag naar de betreffende organisatie maar dat is dus overbodig!
 17. Groundspeak doet zelf ook mee aan betaal caches. Sommige caches zijn alleen te loggen met een lidmaatschap van groundspeak. Dan moeten ze die regel ook schrappen en alle caches toegankelijk maken voor iedereen, lid of geen lid!!!
 18. Team-Alf

  Een Banner Op Je Profiel Toevoegen

  Bedankt voor de tip, was 'm ook al aan het zoeken!
 19. Ben enige maanden geleden begonnen onder mijn eigen naam 'evanalfen'. Nadat mijn zoon van 8 jaar ook een paar keer meeging cachen en mij zag loggen onder mijn eigen naam baalde hij dat zijn naam niet werd vermeld. Toen heb ik er Team-Alf van gemaakt. En sinds kort gaat zelfs mijn vrouw ook mee cachen! Een juiste naamsverandering dus. Groet, Team-Alf
 20. Het is de cache Wicherum geworden. Werkelijk prachtig gebied zo dichtbij en op google earth gezien omringt door weilanden. Tijdens het cachen nog een groep van 5 moeflons gezien die zich vrij gemakkelijk lieten fotograferen!
 21. Zijn ook nog niet zo lang aan het geocachen maar zoek toch een beetje de wat makkelijkere uit. En dan liever een multi dan een traditional. Het echte puzzelwerk komt nog wel. Eerst een beetje handigheid krijgen, dus dat betekent veel lezen op het forum! Bedankt voor jullie reaktie's
 22. Zondag 23 januari a.s. ga ik met vrienden een multicache lopen. Om onze vrienden ook te interesseren voor het cachen zou het leuk zijn als het een cache is met een grote container(zoals bij het luntersche buurtbos). Doet toch iets meer dan een tupperwaredoosje! Wie weet zo'n cache in de buurt van Veenendcaal.
 23. Team-Alf

  Hoe Multi Lopen

  Helemaal duidelijk.
 24. Team-Alf

  Hoe Multi Lopen

  Okay bedankt voor de reactie's maar ik dacht dat als ik alles ingeladen had ik automatisch een melding zou krijgen van waypoint naar waypoint naar waypoint enz. toen dat niet gebeurde heb ik dus de waypoints afzonderlijk geactiveerd. Wat een heerlijke hobby trouwens!!! Groet, Edwin
 25. Team-Alf

  Hoe Multi Lopen

  Na 2 traditionals vandaag mijn eerste multicache gelopen. Na de gegevens in de gps geladen te hebben op pad gegaan. Maar hoe doen jullie dat als je bij het eerste coördinaat bent en je moet naar de 2e waypoint. Ik heb nu elke keer op find gedrukt en toen het eerst volgende waypoint geactiveerd zodat ik ook een melding kreeg dat ik bij het waypoint was aangekomen. Met andere woorden heb ik op juiste manier de gps gebruikt om deze multi te lopen. (heb de cache wel gevonden!)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...