Jump to content

Team-Alf

Leden
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Team-Alf last won the day on August 5 2011

Team-Alf had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutraal

About Team-Alf

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 07/26/1972

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008
 • Twitter
  @evanalfen

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Veenendaal
 1. We blijven cachers hè...............ook op de fiets!
 2. Ik heb mijn Garmin GPSMAP 60CSX ook gemonteerd op een rammount. Die ik vervolgens weer heb bevestigd op een softplate. http://www.softplate.nl Een ideale combinatie!
 3. Ik heb al weken geen kaart op het scherm staan. Alleen als ik 'bekijk een grotere kaart' aanklik dan komt de kaart op een nieuwe pagina wel in beeld. Heb ook een probleem met de hint. Als ik op de cachepagina op hint klik dan scrolt het beeld weer helemaal naar boven. Krijg dus geen hint te zien! Wie heeft de oplossing?
 4. Voor mij is een goede cache eentje waar je je op voorbereid. En niet een uur van te voren maar waar je al dagen mee bezig bent. De cachepagina maakt je dat je naar dat punt toeleeft. Heb ik alles......batterijen opgeladen, gps, smartphone vol voor de offlinelist, rugzak vol met cachersgear etc. etc. Die filmkokertjes doen we dan wel als we een uurtje over hebben! Tenzij het de adventkalender is!!
 5. Leuk gemaakt maar geef mij de softplate met een ram cradle daarop gemonteerd maar. Al vele jaren(heb een van de eerste softplates) in bezit! Maar ja....kost wel veel meer natuurlijk. Dit is een moooie goedkope oplossing!
 6. Complimenten voor iedereen die hebben gewerkt aan dit prachtige vernieuwde forum. Ziet er zéér strak uit !!!
 7. Heb zelf bij wartnalettering.nl een stempel(trodat printy 46019) besteld. Zelf een ontwerp gemaakt(zie avatar. Geen datum die aan te passen is! Snelle levering en redelijk betaalbaar.
 8. Heb wel zin om zondags te komen. Zou m'n 1e event worden. Team-Alf
 9. Zoals gevraagd opnieuw een email gestuurd Team-Alf
 10. Geef mij maar gewoon de uitgeprinte listing. Kan je ook snel aantekeningen op maken, behalve als het regent dan!
 11. Ik vraag me af of de mailtjes wel aankomen. Zag dat je wel online geweest bent maar heb nog geen reactie. Rond kerst bood je ze ook aan volgens mij. Ook toen een email gestuurd en geen reactie. Andere geintersseerden wel? Team-Alf
 12. Je hebt een emailtje! Groet, Team-Alf
 13. Toevallig afgelopen zondag de autotb van Familie Pels gediscoverd. Zal eens nadenken over een cartb. Leuke site overigens! Complimenten
 14. Ook vanuit Veenendaal heel erg bedankt voor het reviewen. Jammer dat jullie stoppen. Zal de tweets missen waarop met spanning werd gewacht om te zien of er in de buurt een nieuwe cache aan kwam! Veel succes verder en geniet van de vrijheid!!! Groet, Team-Alf
 15. Ik denk niet dat je het helemaal begrijpt! Het gaat in mijn geval om een cache die in een park komt te liggen waarvoor entree betaald moet worden. Ik verdien helemaal nergens aan en dat is ook niet mijn insteek. Waar het wel om gaat en dat is ook de topic vraag, worden zulke aanvragen wel geaccepteerd door de reviewers.
×
×
 • Create New...