Spring naar bijdragen

Randa_v

Leden
  • Aantal bijdragen

    46
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Randa_v geplaatst

  1. Kijk boven aan de in de alk waar ook je inlognaam staat. Daar staat ook Mijn Assistent, daar kun je opvragen waar je het gepost, de laatste 10 dan. :naughty:
  2. Randa_v

    Waar laat je je spullen?

    Het ligt eraan wie er mee gaan en hoe lang de tocht is. Als ik een rugzak meeneem, zit er standaard GPS, digicam enbatterijen, ehbosetje, insectenverwijdersetje, pennen en vochtig toiletpapier in. Soms gaat er dan ook nog een beetje eten en drinken mee. De rest blijft achter in de auto. Als ik een niet al te lange tocht ga lopen voldoen de GPS, digicam en batterijen, en vochtig toiletpapier. Dat zit trouwens standaard in mijn schoudetas die altijd meegaat :naughty: In de auto ligt dan de rest. Voor oppikkers is een pen en GPS vaak genoeg.
  3. Leuk topic Hallo ik ben Miranda Vossen-Kursten, 27 jaar, getrouwd en op het ogenblik ruim 30 weken zwanger van ons eerste kindje. Sinds mei dit jaar ben ik werkloos, eerder werkte ik binnen de accountancy. Eigenlijk zou ik nu tijd genoeg hebben om te geocachen ware het niet dat door de zwangerschap de langere afstanden van de cacheroutes, die juist hier in de buurt veel liggen, voor mij niet meer te doen zijn. In het voorjaar hoop ik weer veel caches te kunnen lopen Ik ben vorig jaar mei begonnen met langere wandelingen maken op oa het pieterpad. Ik wilde eigenlijk wel weten wat en waar ik precies heb gelopen en dat op een of andere manier vastleggen. In augustus vorig jaar heb dan ook mijn Garmin aangeschaft. Aangezien ik toen maar 32 uur werkte binnen de accountancy was wandelen en later het wandelen met een doel geocaching een grote hobby voor mij. Ik kon er tenminste lekker op uit.
  4. Altijd leuk een nieuwe cache, alleen ligt omgeving Kaatsheuvel voor ons toch echt in noorden . Op dit moment mijn voorkeur uitgaat naar korte caches. Maar normalerwijze hou ik meer van lange natuurwandelingen, dus als je er zo een maakt zal ik hem zeker een keer lopen.
  5. Randa_v

    Webcam cache

    Voor mij was het ook een hobby die ik alleen deed. Alleen als ik webcaches ging doen zorgde ik dat ze in mijn favorieten stonden, de sites met de webcams en zorgde dat mijn mannetje thuis was. Op die dagen ging ik er dan op uit voor webcams, vond hij geen probleem, is een kwestie van bellen "zie je mij" "ja" "kun je een screenshot maken" "Ja, dat lukt", Soms nog enige aanwijzingen, maar meestal was het maar een paar minuten aan de telefoon en oke, ik kon weer verder en hij kon weer verder. Daarna heb ik hetzelfs nog een aantal keer gedaan dat mijn man zelfs gewoon op zijn werk zat.
  6. Ik heb maar even een mail gstuurd naar GC.com dat ik niet gediend ben van dit soort praktijken. Ik betaal voor die queries tenslotte, het is de enige reden waarom ik member ben. En ze elke keer met de hand bevestigen is gewoon geen doen... ik laat ze tenslotte speciaal door GSAK uitlezen en automatisch verwerken. <{POST_SNAPBACK}> Ze bieden hiervoor wel netjes hun excuses aan. Ze kunnen hier niet echt iets aan doen. Zoals hierboven staat het vermeld in het mailtje. Het enige wat je hoeft te doen is het bijhouden. Ik heb hier begrip voor.
  7. In de mailtjes die niet iedereen krijgt waar de queries aan vast zitten, zit dus een linkje die je moet aanklikken, anders disabled hij de queries. Opletten dus. Ach, ik kijk regelmatig naar de queries en hoe het ervoor staat, met verzenden. Tot nu toen heb ik ze allemaal steeds netjes gehad. Ik ontvang 2 a 3 queries op een dag.
  8. Randa_v

    Travelertags

    Ik probeer een cache die ik heb gevonden altijd zo goed mogelijk na te kijken op TB's of soortgelijke dingetjes die een reis maken. Ik neem ze dan ook wel altijd mee naar huis. Zo heb ik in Den Haag wel eens een voorwerp met een label gevonden, die kon ik zelf niet echt loggen maar dat deed de eigenaar nadat ik een pm had gestuurd op zijn eigen site. Zo is er genoeg in omloop en op reis, gewoon de cache goed nakijken en logs lezen.
  9. Dat komt omdat UTM geen kaartdatum is,maar een positie-formaat...(volgens mij) Hmm...Randa_v was me nèt voor.... <{POST_SNAPBACK}> Ach ja, door het op te zoeken heb ik ook weer iets bijgeleerd.
  10. UTM moet staan bij positieformaat. En dan gewoon wgs84 bij kaartdatum, volgens mij moet het dit zijn. Randa_v
  11. Ben benieuwd wie de grote winaar zal zijn!! Ik in iedergeval niet!
  12. Randa_v

    Lopen met GPS

    Ik loop regelmatig 20 tot 40 km met gps. En eigenlijk heb ik hem altijd om mijn nek hangen aan een keycord. Het is goed te doen en hangt niet in de weg. Als het regent hang ik hem gewoon onder mijn jas. Randa_v
  13. Gefeliciteerd, mooie trouwfoto! Randa_v
  14. Gefeliciteerd, mooie foto!!
  15. Ik heb nee gestemd, zie het nut niet in van zo een statistiek. Het is leuk om een cache te ontmaagden maar om daar competitie van te maken. Hoeft voor mij niet.
  16. Bedankt voor de link, ik heb mezelf even teruggeluisterd.
  17. MMM, er wordt over mij geroddeld!!! En ja ik was vanmorgen (helemaal niet wakker) op de radio. Schrikken hoor!!
  18. Ik zou het ook wel prettig vinden om mensen die treffen om samen te geocachen. Ik ga meestal alleen, maar in mijn omgeving is er niemand die het geocaching trekt. Randa_v
  19. Ook de wegwijzers hebben een eigen nummer, wandelroutes, zoals bv. die van de NS maken daar vaak dankbaar gebruik van. Kan meegenomen worden ooit een keer. Randa_v
  20. Leuk, als ik binnenkort weer begin met trainen en wandelpaden ga belopen. Neem ik er wel mee hoor! Ik kom er altijd genoeg tegen. Tip: Uit wandelrouteboekjes kun je al de nodige paddestoelnummers verzamelen. Daar staan ze altijd vermeld op de topografische kaarten. Groetjes Randa_v
×
×
  • Nieuwe aanmaken...