Spring naar bijdragen

AKO561

Leden
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door AKO561 geplaatst

  1. Dat kan ik inderdaad wel doen, bedankt voor de feedback. Goed dat het er nu bij staat, maar is het niet handig om er ook bij te zetten wat voor tool je nodig hebt? Kan natuurlijk bij de verrassing horen dat je niet weet wat, maar kan er ook toe leidden dat je cache beschadigd wordt als men de juiste tool niet bij zich heeft. Ik heb niet mijn hele gereedschapskist bij mij als ik ga cachen (Ik zal de cache dan niet slopen, maar er zijn cachers die persé het puntje willen natuurlijk).
  2. AKO561

    Te Koop

    Misschien op een scoutingforum zetten?
  3. Gaan er op de nieuwe site ook van deze discussies komen? Of gaat het dan wel over geocaching?
  4. Je kunt ze o.a. ook bestellen via de site locklock.nl, dit is een Nederlandse site, waar ze verschillende maten op verkopen. Succes! Edit: nu met klik-link ;-)
  5. AKO561

    Wanneer Hint Gebruiken.

    Gelukkig hebben wij tegenwoordig een Iphone met de Groundspeak applicatie. Dan hoef je vooraf niet over de hint, logjes of spoilerfoto's na te denken. Tijdens het zoeken kan je bepalen of je de hint wilt gebruiken, logjes leest, foto's bekijkt of gewoon zelf blijft zoeken. Ideale aanvulling op de nauwkeurige GPS.
  6. AKO561

    Toestemming Natuurmonument

    Heeft iemand toevallig al een contactpersoon bij Rijkswaterstaat Utrecht? Of kent iemand daar iemand die ook een cacher is en mij met iemand in contact kan brengen? Alvast bedankt.
  7. Ik weet niet hoe het met de vorige versie was, want ik heb deze sinds kort, maar het valt mij op dat de beschrijving alleen te groot is als er een foto in staat. Bij caches zonder foto gaat het wel goed. Edit: Ik heb een 3GS
×
×
  • Nieuwe aanmaken...