Spring naar bijdragen

Greenturtel

Leden
 • Aantal bijdragen

  54
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over Greenturtel

 • Verjaardag 14-11-1951

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmen eTrex venture hc
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  januari 2009

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Lelystad
 1. Gelukkig had PeeTee zelf ook al contact met mij opgenomen en heb ik zijn aanbod (zei het wat laat, maar ik zag het bericht niet eerder) met beide handen aangenomen. Als het goed is wordt het e-mailadres verwijderd (goede leer voor een volgende keer) en ga ik met alle gegeven antwoorden op mijn vraag aan de gang (in ieder geval is er veel duidelijk geworden. Voor nog meet wijze raad in deze sta ik altijd open! (en wat mijn gpsr betreft: ik werk nog steeds met een etrex venture!)
 2. Blij dat mijn vraag op het forum zo goed gelezen is. Ben weer een stap verder! Dank aan alle meedenkers. Ga er van uit dat het dit weekend gaat lukken.
 3. Mijn dank aan de 2 reageerders is groot. Wirholt voor de algemene informatie en Suay voor het zelf daadwerkelijk even uit proberen. Ook heb ik ergens begrepen dat onder W10 mapsource het niet meer lekker doet en ik moet overstappen op basecamp. Ben benieuwd om het totale gpx bestand (dat ik altijd maak van de uitgezochte, te zoeken caches net als in mapsource ook te importeren is in basecamp. Wie daar iets van weet...... ik houd me aanbevolen.
 4. Ik bereid al jaren mijn te zoeken caches voor met het programma Waypoint Tool ( https://hneel.home.xs4all.nl/software.htm) Voor mij gekoppeld aan de naam van Hans Nelisse. Had ik vragen, kon ik hem mailen en kreeg ik per omgaande antwoord. Fijn voor mij als 'beperkt digitaal'. Nu ga ik op mijn laptop over op Windows 10 en wilde ik graag van Hans Nelisse weten of dat handige programmaatje ook werkte onder W10 (onder W7 werkt het probleemloos). Echter ik krijg geen antwoord (kan), maar al googelend kwam ik ook een overlijdensbericht tegen van een Hans Nelisse. Mijn vraag is nu of iemand het bewuste programmaatje kent en weet of het werkt onder W10 Weet iemand iets van Hans Nelisse? Antwoord zou ik erg prettig vinden.
 5. Dank je wel! Ik weet wel dat de één het belangrijk vind en de ander niet (zal wel wel als zo'n 'vervuilende'toevoeging van het oorspronkelijke spelletje worden beschouwd), maar ik ben blij met deze oplossing en constructieve bijdrage aan het forum!
 6. Greenturtel

  Etiquette Vraag

  Ook mijn idee; FTF loggen als proefloper is in mijn optiek net zoiets als handelen met voorkennis... Maar met gewoon loggen - met de aantekening proefloper en zeker als de tocht zelfstandig (dus zonder aanwezigheid van de CO) is volbracht, moet volgens mij kunnen.
 7. Misschien redeneer ik wat (te) simpel, maar het lijkt me toe dat als je iets wilt doen op andermans terrein dat je daar op zijn minst toestemming voor vraagt! Je zet je auto toch ook niet op iemands (privé) parkeerplaats!
 8. Zomaar een cache-ervaring van een week of twee geleden. Wij zochten een cache op een redelijk stille plek bij een sluisje. Tijdens onze speurtocht kwam een poltieauto aanrijden, die waarschijnlijk hier regelmatig keek. Ons werd gevraagd of wij iets kwijt waren, waarop wij naar alle eerlijkheid hebben geantwoord dat wij een geocache zochten. Blik van herkenning op de naam 'geocachen'bij de politie-agenten. Dat kenden ze. Inmiddels hadden wij de cache gevonden zodat wij de aangeboden zoekhulp konden afslaan. Wij terug naar onze auto, de politeauto terug naar de bewoonde wereld. Wij hadden heel geheimzinnig kunnen doen maar door gewoon te vertellen wat wij deden (zonder de stash prijs te geven) werd er heel normaal gereageerd. Persoonlijk denken wij dat een bepaalde vorm van openheid problemen kan voorkomen.
 9. Greenturtel

  Forum In Een Nieuw Jasje

  Kreeg gisteren even 'een hik' toen ik zag dat mijn noodoplossing om het forum te lezen ook niet meer werkte. Werd dus vanmorgen aangenaam verrast door de neuwe website en de normale bereikbaarheid van het forum. Chapeau! En al ben ik geen fanatieke reageerder op het forum en erger ik me best af en toe aan de toonzetting van het verloop van de berichten (waarom moet het vaak op de man worden gespeeld? ieder zijn meug en ik heb altijd geleerd dat domme vragen niet bestaan! - Met een variant op de KNVB actie: 'zonder respect geen geocaching.......') toch heb ik in de loop van de tijd al veel nuttige, bruikbare tips gelezen, waarvoor ik mijn medegeocachers dank zeg.
 10. Cache inmiddels al een aantal jaren, maar dit hulpmiddel zegt me zo niets..... Wat is het en waarvoor dient het?
 11. Greenturtel

  Eneloops

  Via de site van NKON (Eindhoven)(www.nkon.nl) eneloops besteld + bijpassende lader MAHA powerex MH-C401FS Zeer tevreden!
 12. Greenturtel

  Route De Soleil

  Da's handig! heb jij toevallig ook zo'n link voor Duitsland? Zo fijn zijn.......
 13. Greenturtel

  Inloggen Gc.com

  Dank voor onderstaand bericht; ook ik kijg de mededeling dat combinatie username en pasword niet matchen. Ik begrijp dus dat ik even af moet wachten. En wellicht inloggen met het in mijn browser opgeslagen paswoord. Ja, en dan stuikt mijn computerkennis. Waar/hoe vind ik dat? Ik tik altijd mijn paswoord handmatig in. En met facebook het ik (helaas) niets. Enige hulp wordt op prijs gesteld!
 14. voor jullie ter info, Het Event staat online en is te vinden op http://coord.info/GC3BGK9

 15. Greenturtel

  Film Kokertjes Gevraagd

  Voor een ander doeleind dan caches had ik ook filmdoosjes nodig. Ik ben uitstekend geholpen door de klantenservice van de Hema, waar ik op geregelde tijden even langs mocht komen om mee te nemen wat ze op dat moment hadden. Altijd de moeite van het proberen waard!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...