Jump to content

G-en-M

Leden
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by G-en-M

 1. werkt gatecacher nog prima met geocaching site? GCZII hebben ze namelijk offline gehaald omdat hij niet aan de TOU voldeed.
 2. wel bijzonder dat de topic starter weet dat het italiaans is. Er staat iig in dat je een idioot bent als je deze code niet kan breken en zal komen te sterven onder een perenboom aan het eind van de dag. Fiend = demon
 3. Ah, daar liep ik vandaag ook tegen aan die gc nummers. Wat ik eigenlijk mis is een optie om alle foto's in 1x te downloaden bij het inladen van een gpx bestand. Nu moet ik eerst elke cache openen dan de foto's aanklikken voordat ze worden ingeladen. Bij field notes mis ik de optie om ze op te slaan en zodra je weer een internet verbinding hebt ze te uploaden. Zelf gebruik ik een HP ipaq en heb daar geen umts, gprs en weet ik wat voor spul op, alleen mijn wifi die ik thuis gebruik.
 4. Zit nog niet in de receiver. WAAS, EGNSO, MSAS en GAGAN worden nog maar ondersteunt. Er zijn al wel receivers die Galileo ondersteunen alleen die zijn er nog niet voor publieke doeleinden. Er kunnen nog meer sensoren opgeplakt worden nu omdat ze gebruik maken I2C.
 5. De makers van de populaire SiRFstarIII-gps-ontvanger hebben de opvolger van deze chip aangekondigd. De SiRFstarIV zou zuinig met energie omspringen en continu zijn locatie vasthouden. Zo kan er altijd direct een gps-locatie worden opgevraagd. zie bron voor meer informatie bron
 6. Hoe krijg ik het snelste de beschikking over de nieuwste caches die online worden gezet? Aan het eind van de week krijg ik dat overzicht van GC en zie dan pas dat er dichtbij een nieuwe cache ligt.
 7. wat ook handig is een schoonmaak kitje. Ik heb al 2x gehad dat ik de zak lange tijd niet gebruikte en dat hij beschimmeld van zolder kwam
 8. In frankrijk heb ik toen een rugzak gekocht met waterzak. Tegenwoordig zou ik niet meer zonder weg willen. Camelbag zijn verschillende maten in, zou zeker niet de kleinste nemen want dan kan je maar heel weinig mee.
 9. Ik heb geen idee hoeveel licht daaruit komt, maar bij de Gamma ligt op dit moment een oplaadbaar zaklampje van 1,000,000 kaarsjes in de aanbieding voor een tientje. Hans Ik zie in de gamma folder (pag 47) een oplaadbare zaklamp/verstraler. Met led en halogeen verlichting. Ik loop liever met iets meer kwaliteit en hanteerbaarder materiaal door het bos dan zo'n joekel. En daarnaast gebruik ik de Fenix niet alleen voor het geocachen maar gaat hij ook mee op vakanties.
 10. Ik heb hier de LD20 van Fenix, en 2 el cheapo hoofdlampjes. De Fenix gebruik ik nooit op volle sterkte, wel af en toe de stroboscoop om die wilde zwijnen weg te jagen die me achterna zitten.
 11. er is leven na het cachen mensen. Wat een gedoe. Gelukkig heb ik nog mijn vishengel en had van de week nog een pq in mijn telefoon gezet, dus ik kan lekker alles doen. Wat ik niet snap, die generators stonden in de parking area en daar lag 6inch water. Waarom moesten dan servers verplaatst worden ivm de wateroverlast? Wij hadden van de week ook een HRAC down in ons datacenter in amsterdam. Het is vervelend maar je doet er niets aan. Het koelen duurt gewoon een tijdje maar uiteindelijk draait alles weer normaal.
 12. als het gaat om een bezit dan mag je spreken van hun. anders moet je van hen gebruiken.
 13. Tja, hun zijn de oprichters van geocachen. Hun hebben de database gevuld met alle caches dus zijn we met zijn allen afhankelijk. In het weekend merk ik dat veel mensen aan het cachen zijn want dan is de site behoorlijk traag. Maar dat wendt wel.
 14. Garmin heeft een nieuwe navigatielijn voor buitensportactiviteiten aangekondigd. De Dakota-navigatielijn bestaat uit twee modellen die voorzien zijn van een 2,6"-touchscreen. Garmin positioneert de apparaten in het instapsegment. De Dakota 10 en 20 zijn net als de eerder aangekondigde Oregon 550 en 550t schok- en waterbestendig en delen ook de interface met de nieuwe Oregon-apparatuur. De twee Dakota-modellen hebben echter een kleiner scherm met een beelddiagonaal van 2,6" en een resolutie van 160 bij 240 pixels, terwijl de duurdere Oregon-serie de beschikking heeft over een 3"-lcd met 240 bij 400 pixels. Ook ontbreekt bij de Dakota-serie de ingebouwde camera van de nieuwe Oregon-reeks. De beide Dakota-navigatiesystemen zijn voorzien van HotFix-technologie voor het snel oppikken van de gps-signalen, terwijl 850MB geheugen is ingebouwd waarop onder meer de basisplattegrond, vijftig routes, duizend waypoints en tweehonderd gelopen wandelingen kunnen worden opgeslagen. De Dakota-navigatiesystemen worden gevoed door twee AA-batterijen, waarmee ze in totaal ongeveer twintig uur kunnen functioneren zonder dat een stopcontact opgezocht hoeft te worden. De Dakota 20 heeft als extra een elektronisch kompas, een barometrische hoogtemeter, een micro-sd-slot om gedetailleerde kaarten toe te voegen en de mogelijkheid om de dataoverdracht met een pc of Mac draadloos in plaats van via usb te laten verlopen. De Dakota 10 en de Dakota 20 komen in het derde kwartaal beschikbaar voor een prijs van respectievelijk 300 dollar en 350 dollar. bron
 15. Het eerste bericht gaat over een nieuwe satelliet die het niet goed doet. Het 2de gaat over verouderde satellieten die hun werking straks verliezen, deze staan dus los van elkaar Gelukkig komen ze nu achter dat het ding niet goed functioneert. Moet er niet aan denken als piloot dat je 50meter van je baan zit.
 16. nee hij heeft een mailadres met eigendomein. Hij toen ik dit topic aanmaakte al een report gedaan. Hopelijk komt het goed en kan deze op slot dan.
 17. Mijn broertje probeert hier al een week zich aan te melden maar telkens wordt zijn account om onverklaarbare reden verwijderd. Kan een moderator/admin hier vertellen waarom dat gebeurd of wat hij er aan kan doen dan telkens weer opnieuw aanvragen.
 18. Sorry. Ik had natuurlijk ook nog niet op je site gekeken.
 19. kan je er ook mee projecteren? Onze gpsr kan daar niet mee overweg en als dit programma het zou kunnen is dat natuurlijk mooi.
 20. Hooikoorts en cachen. een lastige combinatie. Zelf heb ik enorm last van de populieren. Zodra die ook maar even de witte pluisjes gaan afgeven sla ik aan het niezen. Verder loop ik een beetje rond met tranende ogen en verstopte neus. Zelf haal ik meestal een doosje reactine 21stuks bij de drogist. Kan mijn vrouw er ook nog eens een keer 1 nemen.
 21. G-en-M

  Teken!

  Dat is toch niet zo moeilijk. Naar de dokter ermee, die weet er wel raad mee.
 22. ik snap het niet. hoe kan ik nou mijn stats in mijn profiel zetten. iedereen heeft zo'n mooi statsding van gevonden, maar als ik hem plaats dan krijg ik de melding dat ik geen dynamische afbeeldingen mag plaatsen. Gezocht en dan stel je een vraag en dan vind je een seconde de mogelijkheid :S
 23. nou, gewoon de letters van onze voornaam Gerrit en Martine. En verder gebruik ik meneerkrab op andere fora.
×
×
 • Create New...