Spring naar bijdragen

team nessa

Leden
 • Aantal bijdragen

  926
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Alles door team nessa geplaatst

 1. En gezien de reacties van een aantal personen denk ik dat er meerdere zijn die ervan af weten. Wordt er gelukkig mee, ik heb wel wat beters te doen als dat kinderachtige getrol voeren.
 2. Ik vraag me af wie er nu weer met een nep account de boel loopt op te stoken. En ik zou bij geen van beide in de buurt willen wonen.
 3. In dit geval zou ik ook zeggen archiveren. De ervaring is dat hij te vaak wordt geript ondanks verplaatsing. Met elke rip is er ook het risico dat er tb's gejat worden.
 4. Ik denk het toch wel. Een beetje metalen brug kan snel 100 meter lang zijn, dan heb ik toch wel graag enige precisie waar ik moet zoeken.
 5. Ik kan een lange not found log net zo goed waarderen als een found. Als in die not found de beleving ook beschreven wordt vind ik dat mooi. Want als cacheowner leggen wij nou juist caches voor de leuke logs.
 6. Dus als je een pesthumeur hebt verdiend een mooie cache geen mooie log meer Ik denk dat Barny doelt op alleen TFTC bij een log en daarin ben ik het met hem eens. Als afsluiter prima, maar alleen dat als log wordt ik niet vrolijk op mijn met veel zorg gemaakte caches en cachepagina's.
 7. Ook een waardeloos prul kan wel een langere log bij. Bij een waardeloos prul alleen tftc schrijven zegt mij eerder dat je hem leuk vond als niet. Dan schrijf ik liever iets over de prutplek, prutpagina en de mogelijkheid om een iets mooiere pagina te maken in de hoop dat ze er iets mee doen.
 8. Nee, maar of het zinvol is om er steeds opnieuw over te gaan zagen......
 9. Maar het schijnt je toch te zijn gelukt. Binnenkort maar eens een rondje door het Zandenbos maken om te aanschouwen wat je ervan gemaakt hebt. PN Aan de eerste logs te lezen is het in elk geval geen mislukking. Het is jammer dat het Zandenbos zo ongeveer het enige bos is wat 's nachts toegankelijk is. Hier in de omgeving lang gezocht en overleg gehad met GL en SBB, maar geen opties.
 10. Tja.....en die verloedering ga je helaas niet tegenhouden. Ik heb het altijd over mijn kinderen (en sorry, ook vaak kids) maar tegenwoordig is het me kinderen......snap niet waar dat vandaan komt, maar wat dat betreft ben ik het met je eens, je moerstaal hoef je niet om zeep te helpen. TB reiskever C O cacheeigenaar of als je echt naar NL wil schateigenaar. Vrijwel elk woord kan wel in het Nederlands vertaald worden.
 11. Waarom is GS commercieel? En hoe verdient GS aan newbies met een GPS die geen PM lidmaatschap hebben? Denk jij nou echt dat GS alleen maar verdient aan premium members? Kruip maar snel weer terug onder die steen.
 12. Als je die tftc logjes niet leuk vind moet je gewoon die loggers een mailtje sturen en ze hartelijk bedanken voor de geweldige log. Als cacheowner wordt je helemaal vrolijk van al die waardering die ze in hun log hebben gezet en het geeft je zin om nog meer moeite te doen om mooie caches weg te leggen om nog maar meer van die prachtige logs te krijgen.
 13. Het is ook niet bepaald makkelijk om in NL toestemming te krijgen om een nachtcache in een leuk gebied te leggen.
 14. Het oude cachen.....onzinnig gedoe . Net of ze toen wel alleen maar mooie caches legden en altijd lange logs schreven. Toen was er ook al rommel en prutlogs net als dat er nu door nieuwe cachers ook mooie logs geschreven worden en mooie caches gelegd worden. Ja, tegenwoordig wordt er veel meer tftc gelogd door de generatie "ik wil meedoen" maar dat sterft ook wel weer uit net als de prutcachepagina's. Tot die tijd log ik zoveel mogelijk met een niet korte log met kritiek indien nodig, en die kritiek kan wel eens hard aankomen.
 15. Een mooie wandeling door het bos.......tja, wat moet je daar na zoveel 100 wandelingen nog meer over zeggen. We proberen er altijd wel een mooi verhaaltje bij te maken vooral ook als er op de cachepagina zelf moeite is gedaan om er wat leuks van te maken. Een pagina met alleen maar een stukje tekst dat het een leuke wandelroute is nodigt nou ook niet direct uit om een mooie log te schrijven. Wat dat betreft ben ik het er wel mee eens dat een cache een log krijgt die hij verdiend. Helaas is GS tegenwoordig zo commercieel ingesteld dat ze het liefste iedereen met handen die een gps vast kunnen houden caches laten zoeken waardoor je vele van die newbees krijgt die ook even mee willen doen aan die nieuwe hype met weer als gevolg de "leuke wandeling" op je multi van 10 km met waypoints en een cache waar je best wel moeite voor hebt gedaan alsmede een goed aangeklede pagina. We kijken er maar doorheen en genieten van de echte loggers en af en toe sturen we even een mailtje als bedankje voor de "geweldige" log.
 16. Omdat ze er liggen, ik doe niet aan ignoren of filteren op leuk of niet leuk, als het een cache is wil ik hem vinden. Ieder speelt het spelletje op zijn manier en ik vind het ook leuk om behalve lekker te wandelen ook wel eens flink puntjes te scoren.
 17. Idem hier. Al doen we er 100 op een dag. Als het allemaal van hetzelfde laken een pak is komt er een standaard log. Daar waar nodig aangevuld met een stukje tekst over de betreffende cache. Helaas ligt er zoveel wat niet echt bijzonder is dat het niet meevalt om overal een leuk stukje bij te bedenken.
 18. Daar zullen de meningen over verschillen. Ik vind met een telefoon cachen het meest waardeloze wat er is.
 19. team nessa

  Spookloggers .....

  Tja......als ik zeker weet dat ik je logboek heb getekend, al dan niet gelopen op eindcoordinaat, dan kun je zeuren wat je wilt, maar dan laat ik mijn log staan. Vrij zeker dus dat deze loggers echt gespookt hebben.
 20. team nessa

  Spookloggers .....

  Dan ga je toch gewoon even kijken in het logboek of de namen erin staan....
 21. team nessa

  Broncode.

  Die optie is gelukkig voorbehouden aan de moderator of op verzoek van de ts en niet aan mensen die het niet met de antwoorden eens zijn.
 22. team nessa

  Broncode.

  Ja, cachen gaat nog altijd om het vinden van doosjes en niet uren achter een beeldscherm zitten om een kronkel van een co op te lossen.
 23. onzin dat alleen de metaaljagers dat doen. Ik wil ze niet graag de kost geven die buiten de reguliere tijden langs een cache rijden en hem toch snel even loggen.
 24. het oeverloze gezaag en continue off topic gewauwel is voor mij reden om maar weinig te reageren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...