Spring naar bijdragen

Sannekje

Leden
  • Aantal bijdragen

    42
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Sannekje geplaatst

  1. Mede teamlid krijgt van kou in combinatie met teveel wind al snel oorpijn, dus om het gezellig te houden zijn dat omstandigheden die we proberen te vermijden. Verder gecached bij min 12 in de sneeuw tijdens een skivakantie tot plus 34 in de tropen.
  2. Hallo Rene,

    We willen nog graag van je aanbod gebruik maken. We hopen dat dit mogelijk is.

    Groeten,

    Jaap 06 22884496

    Team Spoekie

  3. Is goed we horen het wel

    René

    team Sannekje

  4. Hallo Sannekje,

    Bedankt voor het aanbod. Als het in de zomer nog nodig is, zullen we contact me je opnemen.

    Groeten,

    Jaap

    Team Spoekie

  5. Ik weet niet of dit Amerikaanse media verslag al eens voorbij is gekomen: De ammobox is daar met röntgenstralen onderzocht! voordat het werd vrijgegeven.
  6. MrAtari: Mijn banner deed het goed en degene die (Ik wilde de banner van "ET go home" bij mijn profiel zetten) was Nartineke Heb wel de onderliggende links aangepast daar zat nog een foutje in.
  7. Na een poosje knoeien (met dank aan de uitleg van Mr.Atari) is het dan uiteindelijk weer gelukt. Toch wel lastig als bijna vijftiger
  8. Helaas, mij lukt het ook niet meer, nadat ik de banner van waardeloos had geplaatst was mijn Stats bar weg.
  9. Sannekje

    Geocaching Live

    Nu je voor Trimble moet gaan betalen zijn we maar overgestapt naar Geocaching Live Beta. Een prima werkend programma. We hebben echter 1 vraagje: weet iemand een mapserver met topokaarten van Nederland?? De ingebouwde mapserver mist het in de details.
  10. graag wel printen met een laserprinter, en niet met een inktjet printer die zijn niet watervast! anders ziet het er binnen de kortste tijd niet meer uit.
  11. Heb je een Nokia?? Volgens mij is dan de Trimble Geocache Navigator gratis te downloaden van de groundspeak website
  12. Een beetje groot en sterk zijn kan met deze lage temperaturen soms best wel van pas komen bij het openen van ammo-kistjes, maar het bereiken van sommige cache's word nu wel makkelijk nu je niet hoeft om te lopen bij slootjes etc. Ik ga een dezer dagen zelfs een cache doen die anders dan met een stevige ijslaag niet te bereiken is zonder hulpmiddelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...