Spring naar bijdragen

Voronwë

Leden
  • Aantal bijdragen

    30
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Voronwë geplaatst

  1. Ik heb net een 'soort van voortuincache neer gelegd. Echter dit valt wel in het thema van de cache. http://coord.info/GC2AWFY Nog niet veel gevonden (4 dagen online), maar al wel een aantal complimenten over de manier van verstoppen. Ik heb er geen problemen mee, je hoeft ze nl niet te zoeken. Soms moet je niet al te moeilijk over dingen doen.
  2. Is het niet waard, normale topo kaarten zijn gedetailleerder. Met die kaart op de 400 mis je juist de gegevens die je nodig heb als wandelaar. Ik vind van wel. De meeste mensen kopen alleen een Topo NL. Voor die paar dagen dat ik in het buitenland ben ga ik geen Topo van dat land kopen. Je hebt dan iig wel iets van op een topo lijkt!
  3. Beide hebben geen camera! Voordeel van de 400 tov de 300 is dat deze een standaard topo kaart heeft van Europa van 1:100.000 Alleen die kaart is al het verschil in prijs tussen de 300 en de 400 waard!!!
  4. Voronwë

    Teken!

    Antimuggen spul met DEET werkt altijd wel goed, ook tegen tegen. Ik heb er inmiddels ook al tientallen gehad Scoutingkamp = Tekenbeet, dat hou je daar bijna niet meer tegen. Idd zsm verwijderen, cirkeltje met markerstift (niet uitwasbaar) erom heen zodat je later nog weet waar je gebeten bent.
  5. Vorig jaar via Routeyou.com een GPS-hike uitgezet voor scouting. Werkte perfect. Hele route op satelietfoto's in Gmaps uitgezet, en daarna puzzels omheen verzonnen om de moeilijkheidsgraad wat op te levelen. Geen problemen gehad met afwijkende lokaties. RouteYou gebruikt ook Google Maps. Als het goed is staan mijn routes er nog wel in, ff zoeken op Istari.
  6. Voronwë

    GPSr voor op de motor

    Ik zou voor de Oregon gaan. De CSx lijkt me lastiger te bedienen met handschoenen aan. Zeker met invoer van gegevens. Nieuwe firmware maakt de Oregon net zo nauwkeurig als de CSx. Als je geen topo wilt, kun je gerust de 300 nemen. Wil je ook nog eens geen piepjes neem je de 200. (al zijn die wel heel erg fijn bij het gewoon gebruik) Bij beide krijg je piepjes ipv gespoken aanwijzingen, maar die hoor je op de motor niet. Qua voeding kun je de USB-autolader gebruiken (gewoon op je accu of via geschakeld contact). Gewoon goed je route in de gaten houden, die piepjes/aanwijzingen mis je dan niet... Ik ben echter wel benieuwd naar de houder op de motor. Hoe is die? (ik heb een Z1000 btw)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...