Spring naar bijdragen

parreg

Leden
 • Aantal bijdragen

  325
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door parreg geplaatst

 1. parreg

  Hulplijntje Voor Klimmen

  Indien je een goedkoop adres zoekt voor een werplijn/zakje: www.industrieelklimmen.nl
 2. parreg

  Wat is het?

  Volgens mij is dit gewoon een courgette .. (Ronde de Nice?)
 3. Volgens mij kun je ergens een txt file (founds.txt?) vinden (als de gps zit aangesloten via pc) met alle founds (incl. datum / tijdstip wanneer je op found hebt gedrukt). Indien je deze txt file leeg maakt en de huidige pq overschrijft met een nieuwe pq (dagelijks / wekelijks) zie je geen (hinderlijke) founds meer in je scherm. Bovenstaande gaat in ieder geval voor de Oregon op ..
 4. parreg

  Mini-Pc, Tablet Of Phone

  Hoe krijgt de TS al deze handige apps e.d. op zijn (nog aan te schaffen) smartphone als hij niet van plan is een mobiel abonnement te nemen?
 5. parreg

  Mini-Pc, Tablet Of Phone

  Je zou natuurlijk ook kunnen kijken naar een GPS waarop je kunt raadplegen (Oregon, Montana, etc.). Als je heel sporadisch iets wil opzoeken en daar altijd een tablet en/of netbook voor mee gaat sjouwen lijkt me .. zo'n gesjouw ..
 6. parreg

  Challenges

  En daarom heb ik 10 maanden geleden al nee gezegd bij 'bring back virtuals' .. maar wie weet wordt het nog wel wat .. *valt van stoel*
 7. parreg

  Log Of Geen Log?

  Misschien moet er ook maar een makkelijke manier komen om je not founds te kunnen bekijken. Eenzelfde button als voor wat betreft de founds. Waarschijnlijk worden er dan meer not founds gelogd en komen er ook leuke verhaaltjes bij te staan. Ik probeer tot nu toe alle not founds te loggen .. soms met een verhaal .. soms hou ik het bij 'helaas'. Maar .. ik ben er wel geweest! Alleen maar not founds loggen als je er vrijwel zeker van bent dat de cache er niet ligt is overigens ook een verschijnsel. Waarom niet allemaal? Schaam je je omdat je er één niet hebt kunnen vinden? Lekker boeiend!
 8. parreg

  Chatiqette?

  Waar men zich al niet druk om kan maken .. in dit geval het feit dat er iemand binnen is geweest en niets heeft gezegd terwijl je er zelf ook niet eens was! Waar gaat dit over! Had je graag 'hallo' en 'dag' willen terug lezen?
 9. parreg

  Chatiqette?

  quote Ik erger me nog niet eens heel erg aan mensen die binnenkomen en zonder iets te zeggen weer weggaan quote in mindere mate dan
 10. parreg

  Chatiqette?

  Als ik ergens op visite gaat wordt ik welkom geheten als ik voor de deur staat (en daar reageer ik op) .. als ik een restaurant bezoek wordt ik welkom geheten bij binnenkomst (en daar reageer ik op) .. als ik een chat binnenkom waar ik niet begroet wordt ben ik zo weer vertrokken .. dus ja .. ik ben ook wel eens binnengewandeld en vertrokken zonder een woord .. Dus ik ben waarschijnlijk een van diegene waar jij je aan erger .. ik ben alleen bang dat ik er niets aan zal doen ..
 11. Als je bij de cache Amsterdam Urban 1 kijkt en wie deze in den beginne hebben gevonden kom je waarschijnlijk nog wat meer namen tegen .. de legger onwaarschijnlijk natuurlijk .. etc.
 12. dan moet je er gemiddeld iets van 18 per dag vinden en dat 3000 dagen achter elkaar Best Day 917 caches in one day on 06/19/2010 :-)
 13. Leuk om te lezen! Ik was er eigenlijk benieuwd naar omdat ik in een ander draadje had gelezen dat iemand het na 50+ caches het voor gezien hield. De reden was omdat het eentonig werd. Maar misschien komt dat omdat jullie het met een groep(je) hebben gedaan. Het lijkt mij ook wel wat .. 24 uur aan een stuk cachen .. en waarom? Niet om zoveel mogelijk caches te vinden (leuke bijkomstigheid) maar om met wat medecachers een leuke dag te hebben.
 14. Ik ben dan ook wel benieuwd of het leuk was om .. pak hem beet 198 caches op één dag te vinden.
 15. Waarom is dat jammer? Je bent er toch geweest?
 16. Alamogul heeft 53184 founds in acht en half jaar (27 Oktober 2002) gevonden :-)
 17. Dat is dan pech voor degene die nu een 'eigen team' is geworden en persoonlijk vind ik dat je die niet moet loggen. Onze kleine heeft ook een eigen nick maar zolang hij niet kan schrijven logt hij niet (staat nu bijna 3 jaar op 0 founds). Wij schrijven zijn naam niet in het logboekje en als hij later groot is en zelf wil gaan cachen mag hij dat op zijn eigen nick gaan doen. Indien hij de caches wil gaan doen die wij al hebben gevonden rijden we gewoon nog een keer. Bijkomend voordeel, wij weten welke caches de moeite waard zijn. Is het erg om voor een tweede keer ergens te komen? Nee natuurlijk niet .. het gaat toch om het plekje? Of gaat het ergens anders om? En als hij verder wil op onze teamnaam .. prima! We zijn toch een team?
 18. Ja, ik zie het ook gebeuren. Maar zoals je zelf zegt .. ieder zijn ding. Ik lig er niet wakker van. Persoonlijk zou ik de cache zelf nogmaals bezoeken, je weet al waar hij ligt dus dat is wel zo makkelijk :-) Maar als je het strikt 'volgens de regels' bekijkt is het geen geldige log aangezien er geen krabbel in het logboek staat.
 19. Volgens mij zijn er op dit moment 6189 cachers die meer dan 100 caches hebben gevonden in Nederland. Of dit dan allemaal Nederlandse cachers zijn is niet geheel duidelijk. Het geeft wel een aardige indruk.
 20. parreg

  Geript

  Volgens mij hebben wij alle 'not founds' ook daadwerkelijk gelogd als 'not found'. In totaal 64 stuks (ong. 3.3%). Het werkelijke aantal is iets hoger maar die hebben we niet gelogd als 'not found' omdat er geen mogelijkheid tot zoeken was vanwege muggles .. of het plekje was niet interresant genoeg om te gaan zoeken (voortuincache waar het niet duidelijk was welke, vies plekje, etc). Dus niet gezocht, wel geweest, dus niet gelogd. Wat mij wel opvalt is dat er in sommige gevallen pas een 'not found' wordt gelogd wanneer men pas overtuigd is dat de cache verdwenen is. Waarom niet altijd? Nu zal hier niemand antwoord op gaan geven maar ik vraag het toch :-)
 21. parreg

  Geript

  off topic Ach .. ik zit momenteel tegen een puzzel aan te hikken die ik waarschijnlijk nooit zal oplossen zonder hulp. Ook niet met hulp van de CO .. want dan moet hij hem helemaal voorkauwen (lees: de oplossing aandragen). Maar ik denk wel dat ik de cache kan vinden zonder hulp en zonder de puzzel op te lossen. Ik denk ook dat ik het gewoon op die manier ga doen. Wie gaat mij op mijn vingers tikken dan? Volgens mij is er zelfs een term voor .. Carrotten was het toch? Is er ooit iemand geweest die de 'bedenker' van deze term heeft aangesproken op zijn gedrag? Ik denk dat er dus wel degelijk verschil tussen het vinden op de Carrotte manier en .. here we go again .. het verkrijgen van de lokatie via een 'lek'. off topic on topic Maar wat als ik hem niet vind? Log ik hem dan als not found? Ik weet immers niet of ik op de juiste plek heb gezocht. Of maken we dan geen verschil? Gezocht en niet gevonden is een not found. Ik zou zelf loggen als not found .. maar ik ben wel benieuwd naar de reacties. on topic
 22. Alweer onderhoud? Misschien worden de vensters wel groter :-)
 23. Ik zie niks. Ik vraag me ook af of ik nu links of rechts moet kijken :-)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...