Spring naar bijdragen

parreg

Leden
 • Aantal bijdragen

  325
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over parreg

 • Verjaardag 05-07-1966

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap 60CSx / Oregon 550
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  04-10-2008
 • Lengtegraad
  4.12861
 • Breedtegraad
  51.98111

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  3579649

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hoek van Holland
 1. parreg

  Hulplijntje Voor Klimmen

  Indien je een goedkoop adres zoekt voor een werplijn/zakje: www.industrieelklimmen.nl
 2. parreg

  Wat is het?

  Volgens mij is dit gewoon een courgette .. (Ronde de Nice?)
 3. Volgens mij kun je ergens een txt file (founds.txt?) vinden (als de gps zit aangesloten via pc) met alle founds (incl. datum / tijdstip wanneer je op found hebt gedrukt). Indien je deze txt file leeg maakt en de huidige pq overschrijft met een nieuwe pq (dagelijks / wekelijks) zie je geen (hinderlijke) founds meer in je scherm. Bovenstaande gaat in ieder geval voor de Oregon op ..
 4. parreg

  Mini-Pc, Tablet Of Phone

  Hoe krijgt de TS al deze handige apps e.d. op zijn (nog aan te schaffen) smartphone als hij niet van plan is een mobiel abonnement te nemen?
 5. parreg

  Mini-Pc, Tablet Of Phone

  Je zou natuurlijk ook kunnen kijken naar een GPS waarop je kunt raadplegen (Oregon, Montana, etc.). Als je heel sporadisch iets wil opzoeken en daar altijd een tablet en/of netbook voor mee gaat sjouwen lijkt me .. zo'n gesjouw ..
 6. parreg

  Challenges

  En daarom heb ik 10 maanden geleden al nee gezegd bij 'bring back virtuals' .. maar wie weet wordt het nog wel wat .. *valt van stoel*
 7. parreg

  Log Of Geen Log?

  Misschien moet er ook maar een makkelijke manier komen om je not founds te kunnen bekijken. Eenzelfde button als voor wat betreft de founds. Waarschijnlijk worden er dan meer not founds gelogd en komen er ook leuke verhaaltjes bij te staan. Ik probeer tot nu toe alle not founds te loggen .. soms met een verhaal .. soms hou ik het bij 'helaas'. Maar .. ik ben er wel geweest! Alleen maar not founds loggen als je er vrijwel zeker van bent dat de cache er niet ligt is overigens ook een verschijnsel. Waarom niet allemaal? Schaam je je omdat je er één niet hebt kunnen vinden? Lekker boeiend!
 8. parreg

  Chatiqette?

  Waar men zich al niet druk om kan maken .. in dit geval het feit dat er iemand binnen is geweest en niets heeft gezegd terwijl je er zelf ook niet eens was! Waar gaat dit over! Had je graag 'hallo' en 'dag' willen terug lezen?
 9. parreg

  Chatiqette?

  quote Ik erger me nog niet eens heel erg aan mensen die binnenkomen en zonder iets te zeggen weer weggaan quote in mindere mate dan
 10. parreg

  Chatiqette?

  Als ik ergens op visite gaat wordt ik welkom geheten als ik voor de deur staat (en daar reageer ik op) .. als ik een restaurant bezoek wordt ik welkom geheten bij binnenkomst (en daar reageer ik op) .. als ik een chat binnenkom waar ik niet begroet wordt ben ik zo weer vertrokken .. dus ja .. ik ben ook wel eens binnengewandeld en vertrokken zonder een woord .. Dus ik ben waarschijnlijk een van diegene waar jij je aan erger .. ik ben alleen bang dat ik er niets aan zal doen ..
 11. Als je bij de cache Amsterdam Urban 1 kijkt en wie deze in den beginne hebben gevonden kom je waarschijnlijk nog wat meer namen tegen .. de legger onwaarschijnlijk natuurlijk .. etc.
 12. dan moet je er gemiddeld iets van 18 per dag vinden en dat 3000 dagen achter elkaar Best Day 917 caches in one day on 06/19/2010 :-)
 13. Leuk om te lezen! Ik was er eigenlijk benieuwd naar omdat ik in een ander draadje had gelezen dat iemand het na 50+ caches het voor gezien hield. De reden was omdat het eentonig werd. Maar misschien komt dat omdat jullie het met een groep(je) hebben gedaan. Het lijkt mij ook wel wat .. 24 uur aan een stuk cachen .. en waarom? Niet om zoveel mogelijk caches te vinden (leuke bijkomstigheid) maar om met wat medecachers een leuke dag te hebben.
 14. Ik ben dan ook wel benieuwd of het leuk was om .. pak hem beet 198 caches op één dag te vinden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...