Spring naar bijdragen

Geepjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  79
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Geepjes geplaatst

 1. Echt mooi al is mijn kaartje met gevonden caches nogal leeg. Jammer dat mijn 1e gevonden cache (modelpolder) niet meer aangegeven wordt met een stip omdat hij niet meer bestaat. Dat is zeker niet mogelijk?
 2. Geepjes

  Tijdelijk cache

  Was mijn eerste gedachte ook, maar ik ken geen ballonfestival van vier dagen. Ik wel: Breda!
 3. precies de goeie gekocht
 4. Geepjes

  watchlist

  Oh. dus je wil alleen horen wat je nog niet weet? wat weet je nog niet dan laat ik het je weten dat je het weet of zo
 5. Ik verbaas over de hoge score van principiele loggers. Tegelijkertijd zie ik dat er enthousiast kaartjes gestuurd worden naar "Stoffer en Blik" voor hun trouwen en vervolgens op afstand gelogd wordt. Waarom dan niet een kaartje sturen en een notitie loggen ipv "found"
 6. Geepjes

  Aanvallende buizerd.

  Je bedoelt dat ze voor de aanval niet eerst netjes hun klauwen wassen. Tikje dramatisch...gewoon goed verzorgen/desinfecteren en betonrot zal best uitblijven!
 7. lijkt me prima maar je weet nooit wat anderen doen.
 8. En ik zou Skygge meenemen...komt ie ook eens buiten
 9. Mocht van GC-en de trend eraf gaan dan zou dat wel eens kunnen leiden tot verwaarloosde caches en veel teleurstellingen maar misschien be nik te somber of durrt dat nog jaren.
 10. Ik heb de grafiek met het aantal geplaatste caches cumulatief over de afgelopen jaren eens bekeken en wat me opvalt is dat er een, op zich verklaarbare, steeds steiler wordende curve zichtbaar is. Als deze lijn zich voortzet zal het aantal caches de komende tijd explosief stijgen. Komt er geen moment dat geocachen aan zijn eigen succes ten onder gaat vanwege de schade aan de natuur en mogelijk andere overlast ervaren door buitenstaanders?
 11. Geepjes

  Teken

  overdrijven is ook een vak
 12. heilig hout van verleden naar heden (2e keer al) who pays de ferryman (omdat de pont uit de vaart was genomen) ik heb al een afspraak met Franky639 om samen te cachen in Geertruidenberg.
 13. Nou bedankt allemaal voor het medeleven en het aanbod om samen te cachen. Ik heb het zelf de komende tijd ook erg druk maar wie weet kom ik er nog eens op terug. Bovendien: begrijp me niet verkeerd...ik heb, samen met de andere Geepjessen, al cachend veel plezier. Ik denk inderdaad dat niet iedereen zijn mishits openbaar maakt. Dat is jammer want het hoort er volgens mij ook bij.
 14. Wat een weekend. in de omgeving van Oosterhout (NB) op pad geweest met een TB zonder al te veel succes. Behalve een virtuele cache (lastig om een TB in te stoppen) liepen alle pogingen een cache te loggen op niets uit. Wanneer ik vervolgens de logs op internet lees, verbaas ik mij over het gemak waarmee anderen deze caches in een oogwenk lijken te vinden. Kortom: ik ben een cache-nerd eerste klas. Zijn daar zelfhulpgroepen voor?
 15. Geepjes

  Teken!

  Ik ben altijd in de war met die olifant in de porseleinkast
 16. Geepjes

  Teken!

  Tikje tegenstrijdig nietwaar? al die moeite om te voorkomen dat een teek je te grazen neemt en dan helpt het niet. Dan maar wat minder voorzorgsmaatregelen en achteraf goed opletten. Desnoods een AB-kuurtje. Maar zo te lezen is de kans dat je Lyme oploopt erg klein. Trek maar liever een warme jas aan voor je de siera nevada intrekt, is veel gevaarlijker.
 17. Geepjes

  hellup

  Ik had de routes in de map wel andere namen gegeven maar in de route editor niet. Daar ging het fout. Veel dank allemaal. Komt helemaal goed komend weekend
 18. Geepjes

  hellup

  betekent dat dat ik opnieuw moet beginnen of kan ik de waypointnummers veranderen?
 19. Geepjes

  hellup

  Voor komend weekend heb ik een driedaagse wandeltocht uitgezet met ozi. Het probleem is dat ik drie verschillende routes aangemaakt heb. Wanneer ik deze routes upload naar mijn Geko 201 staat er maar 1 in mijn GPS. Wanneer ik het na elkaar doe vervangt de laatste de eerste. Heeft het te maken met het feit dat ik alle routes met waypoint 1 begin of doe ik iets anders fout? hellup, groetjes Geepjes
 20. Geepjes

  controle coordinaten

  De getallen waar jij op doelt, die niet altijd onder de 60 zijn, zijn decimalen. Door ze te delen door 100 en te vermenigvuldigen met 60 zijn ze omgezet in seconden en te gebruiken in Mapquest. Of je daar iets mee kan met je probleem vraag ik me af want de verschillende metingen zullen wel dicht bij elkaar liggen neem ik aan. succes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...