Spring naar bijdragen

Twumi

Leden
 • Aantal bijdragen

  109
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Twumi

 • Verjaardag 28-08-1966

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1999

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.geocaching.com/profile/?guid=4b27602e-9adf-4cc9-b35b-fab1ed07a07c
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gelderse Vallei

Recente profielbezoeken

2242 profielweergaven
 1. Twumi

  Taal: Nederlands

  Je zit goed hoor. Op de button Language drukken en dan je je kiezen uit de juiste taal.
 2. Twumi

  Komt dit vaker voor?

  In dit draadje wordt daar het een en ander over gezegd.
 3. Op de .com site staat bij de FAQ het volgende. What do I do if I find out that a cache has gone missing? If you visit a cache location and the cache is missing, always make sure to log the cache as "not found" on the web site so the cache owner knows. If you notice that the logs show an unusual number of "not found" logs, please inform this web site so we can check on the cache page. Dit onderschrijft mijn persoonlijke mening dat je een cache pas mag loggen als je hem fysiek in handen hebt gehad en in het logboekje hebt geschreven. Cache geript?? Jammer, gewoon pech. Al een aantal keer meegemaakt. Als iemand 1 van mijn caches zou loggen terwijl hij was verdwenen zou ik de log wel laten staan. Ieder zijn meug.
 4. Jazeker!! Deze optie werkt perfect. Zo krijg ik bijna alle caches op 1 A4tje geperst. Foto's print ik alleen als ze nodig zijn voor de cache, en dan natuurlijk verkleind! En natuurlijk dubbelzijdig printen!! Ons ben zunig hé!! Ik heb eerst ook zo'n goedkoop HP printertje gehad. Dat kost kapitalen aan inkt. Nu heb ik een canon met 5 aparte cardridges, scheelt bakken met geld.
 5. Precies, ik selecteer de hele cachebeschrijving, plak hem in Word en verwijder alle overbodige tekst, plaatjes en achtergrondjes. Bij veel caches werkt dat perfect. Je bespaart een heleboel papier en inkt. Het is wel een hoop werk, maar ach, dat hoort een beetje bij de voorpret wat mij betreft. Het zal vast nog veel handiger en beter kunnen, maar mij bevalt deze manier prima.
 6. Beste Adriaan, Ook vanuit Ede heel veel sterkte toegewenst. Ik heb met plezier een aantal puzzels van Lisette opgelost en de bijbehorende caches gevonden.
 7. Ik ben het fenomeen al vaker tegen gekomen. Het loggen van je eigen cache(s). Er wordt blijkbaar verschillend over gedacht. Wat vinden we er van? Er vind op dit moment wat discussie plaats op verschillende cache-pagina's van een cacher die ik hier niet met naam zal noemen. Het leek me handiger deze discussie op het forum te voeren.
 8. Twumi

  Nummerbordhouder

  Heb even een testje gedaan op die site. Als je er 100 laat maken komen ze op € 3,72 (incl. btw) per stuk Als je er 50 laat maken komen ze op € 5,69 (incl. btw) per stuk Wellicht iets voor de shop, Prof?????
 9. Het is me wel opgevallen. Bij mij is het al een aantal weken zo hoor, misschien zelfs wel langer. En ik neem aan bij iedereen dus. Mij stoort het niet, ook al is de volgorde niet "logisch"
 10. Twumi

  HULP GEVRAAGD !

  Wat een vreselijk nieuws. Hopelijk wordt ze snel gevonden!! Op de site van Tros Vermist zijn wat meer details te vinden.
 11. Het is heel goed om te zien dat Williii alweer uit bed is en met zijn gezin op de foto staat. En alweer een cache gescoord, geweldig. Ik las op zijn thuispagina dat het veroorzaakt is door een te hoog cholesterolgehalte. Ook ik denk erg gezond te leven, maar ik ga het toch eens laten testen. Er is op dit moment een campagne van de hartstichting om dit gratis te laten doen in de supermarkt. Echt Nederlands wel, gratis cholesteroltest in de supermarkt. Zie de site van de hartstichting. Er zijn ook dagelijks spotjes van op de radio. Ik ben nog relatief jong, maar zo'n testje kan nooit kwaad. Gezond leven is dus geen garantie voor het uitblijven van hartproblemen. Williii, hou je taai !!!! Veel sterkte ook voor de rest van zijn familie. Lady C, bedankt voor de moeite die je neemt om "ons" op de hoogte te houden.
 12. Das een ander overzicht....... De optie "actieve berichten van vandaag" is toch echt uit het lijstje verdwenen. Das iets anders dan "nieuwe berichten". De lijst met "actieve berichten van vandaag" bleef ongewijzigd. Hier stonden alle draadjes waar de afgelopen 24 uur een nieuwe post was geplaatst. Ik vond dat handig en die optie is nu uit "mijn assistent" verdwenen. Deze lijst is, zoals Schatzoeker en ZeroCool al aangaven, alleen nog op te vagen vanaf de Forum-startpagina. We hebben het dus over twee verschillende overzichten, bekijk ze maar eens en ontdek de verschillen.
 13. Das precies wat ik bedoel Schatzoeker. Helemaal mee eens. Dus als het kan, gaarne terug bij "Mijn Assistent"
 14. Bij "Mijn assistent" is de optie: "Aktieve berichten van vandaag" niet meer aanwezig. Ik maakte veel gebruik van deze optie. Komt die nog terug of is er iets voor in de plaats gekomen wat ik over het hoofd zie??
 15. En weer een krantenartikel. Deze keer in De Gelderlander van 17-11-2004. Het gaat om team "Blind Ollie" die samen met een reporter mijn cache "Kreelse Plas" hebben gelopen. Kijk hier voor het gescande artikel. Het is redelijk leesbaar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...