Spring naar bijdragen

Famda

Leden
 • Aantal bijdragen

  154
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin eTrex Vista HCx | Oregon 650 | iPhone Xr
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Sinds 17 augustus 2007
 • Lengtegraad
  4.39
 • Breedtegraad
  52.13

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.famda.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoe kan ik inloggen op de chat?
 2. Famda

  Nieuwe plaatsen hoe?

  Hi Jes77, een onderdeel van het zelf plaatsen van een cache is dat je hem moet onderhouden en voor langere tijd plaatst. Mijn advies is eerst nog wat langer te genieten van het enkel zoeken en vinden. Als je dan tot de conclusie komt dat je het echt leuk vindt en voor langere tijd, kan plaatsen altijd nog.
 3. Kan je gelijk je stealth modus oefenen.
 4. Famda

  Welke Winterlaarzen?

  Anders de Balmoral Collectie van Hunter?
 5. Famda

  Welke Winterlaarzen?

  Hier Aigle en Le Chameau, en dan in de uitvoering van (natuur)rubber gevoerd met neopreen. Daarnaast nog een paar Meindl Wagrain die ik ook op de motor aan heb. Heerlijk warm.
 6. Famda

  Geocoin

  Je bedoelt uit je inventaris? Daar kan je hem alleen zelf uithalen als je hem dropt in cache / evenement. Als een ander team (in dit geval de eigenaar) hem overneemt, moet het ontvangende team de coin "grabben".
 7. Of je stuurt een friend request terug
 8. Doffe ellende vandaag; 31in31 heeft zijn weerslag . Net onderweg een vondst gelogd via de iPhone app, kreeg de ene na de andere foutmelding. Is hij er eindelijk door .... is de vondst 7x gelogd . Thuis de PC maar 6 logjes verwijderd. Verder word ik er steeds uitgegooid.
 9. Famda

  Wie spreekt Spaans

  @Geovlinder; als het nog niet gelukt is, stuur je tekst of link even. Ik heb een Spaanse collega en die wil het vast wel voor me vertalen. Doe maar in een PB, mijn mail PC ligt op de reparatie tafel bij de PC-chirurg
 10. Famda

  proeflopen cache...

  Heb jij weer gelijk in.
 11. Famda

  proeflopen cache...

  Aangezien ik ook positief reageerde voel ik me aangesproken; ik begrijp je reactie, deel je mening en juist daarom bied ik mijn hulp aan. Wat is er onbegrijpelijk aan hulp aanbieden aan iemand die een cache wil plaatsen? Ze erkent een stuk ervaring te missen en vraagt hulp aan mensen die de ervaring wel hebben. Je kunt dan niets doen, of een enthousiaste mede-cacher helpen.
 12. Famda

  proeflopen cache...

  Lijkt me genoeg animo, eventueel mag deze afvaardiging uit Oude Wetering op de reservelijst.
 13. Een wijze uit het Oosten? En dan gok ik op Caspar, die had immers het goud bij zich. Toch?
 14. Wij hebben een paar weken geleden ook de omgeving bezocht en vonden zo'n kaartje als ruilmateriaal in een cache in de buurt. Ons vermoeden was dat de cache bij een (kinder)partijtje gebruikt was en dat het kaartje daarvan afkomstig was. Kaartje is inmiddels niet meer in roulatie. Wel vreemd dat er kennelijk een cache is gebruikt voor de partijtje zonder dat de eigenaren op de hoogte zijn gebracht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...