Spring naar bijdragen

dawangumu

Leden
  • Aantal bijdragen

    49
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door dawangumu geplaatst

  1. van harte! je hebt het nieuwe record in handen ruim 2 jaar geleden hebben we (dawangumu, team storm en bbruce) op 1 dag 75 caches gevonden daar ben je dus nu (zonder het te weten?) overheen gegaan bij mijn weten zijn er in nederland niet meer caches op 1 dag gelogd er zijn wel pogingen geweest maar die bleven bij 30, 40 of 50 steken
  2. activatiecode van een TB? verwarrend is dat de 0 (nul) een O (letter o) lijkt en andersom misschien zit daar de fout?
  3. Reintje, Je cache Hoogtepunt was voor mij een van de mooiste caches die ik ooit gedaan heb. Een mooie cache van een mooi mens. Rust zacht.
  4. dawangumu

    dag record caches

    beste keistad en polleke teruggekomen van vakantie was ik natuurlijk erg benieuwd met hoeveel caches julie ons record van 75 verbroken zouden hebben het is mij niet duidelijk hoeveel caches jullie nu gedaan hebben ik zie wat logs van de 20ste en 21ste october was de recordpoging op beide dagen? zijn jullie al klaar met loggen? of komen er nog wat caches achteraan? of hoopten jullie 100! rekenden jullie op 80! en werden het er 24? kwam het door de mindere uren daglicht dat het niet gelukt is? of is het nou wel gelukt? en komen er nog meer logjes? btw op 23 april was er 14 uur daglicht en op 20 october 10 uur er is wel verschil maar is dat de reden voor het verschil tussen 24 en 75?
  5. dawangumu

    dag record caches

    keistd en polleke beetje vaag verhaal over die reords tot nu toe was het nu in een dag? of in een weekeinde? succes met de poging ik zal het wel lezen als ik terugkom van vakantie over een week (wel goed tellen he )
  6. dawangumu

    dag record caches

    We nu al ruim anderhalf jaar van het record kunnen "genieten", dus het wordt eigenlijk wel eens tijd dat er een nieuw record komt. Veel succes! en ik ben erg benieuwd! Hebben wij (Bbruce, team Storm, Dawangumu] weer een nieuwe uitdaging. /me zet alvast een potje koffie! Ik heb al eens in 12 uur 23 caches gedaan en tussendoor lekker thuis gegeten en geen voorbereidingen gepleegd.. meer van "doen we er nog ééntje?" Volgens de statistieken is je dagrecord 14 caches .... Stats >>> Maar misschien kloppen die niet?
  7. dawangumu

    dag record caches

    We nu al ruim anderhalf jaar van het record kunnen "genieten", dus het wordt eigenlijk wel eens tijd dat er een nieuw record komt. Veel succes! en ik ben erg benieuwd! Hebben wij (Bbruce, team Storm, Dawangumu] weer een nieuwe uitdaging.
  8. dawangumu

    dag record caches

    Diep respect! 75 is heel netjes. Ik heb dit weekend het genoegen mogen hebben om een rondje te cachen. Totaal 43 kunnen loggen (geen enkele die we niet gevonden hebben). Qua voorbereiding hadden we alleen een lijst met spullen die we meenamen. Alle caches die we gedaan hebben hebben we ter plekke via een UMTS verbinding opgezocht, heengenavigeert (2x TomTom) en gelogd. Ondertussen hadden we tevens een weblog bij te houden en waren we via googlemaps live te volgen (APRS voor de technici onder ons). Voor deze gelegenheid hadden we een camper tot onze beschikking die we hebben volgebouwd met apparatuur waar een klein internetcafé jaloers op zou worden. Ons record staat dus nu op 43 in een weekend. Bij lange na geen dagrecord, maar wel een weekend vol met lol, leuke caches en een heleboel gezelligheid. Trouwens een aantal andere teams tegengekomen. dank je die "hele lange multi van 75 caches" was ook erg leuk om voor te bereiden en om te doen een echte en spannende uitdaging
  9. dawangumu

    dag record caches

    Even een oud topic uit de sloot halen... "staat" die 75 inmiddels eigenlijk nog steeds? record staat nog steeds
  10. en ook een prijsverschil ... 399 voor de sportrak C 569 voor de 60cs (=170 euri=374gulden)
  11. Hoeft niet. Kijk eens bij: Coordinate Grabber
  12. dawangumu

    recente logs

    kijk eens bij statistieken op de nl site daar kun je kiezen tussen: > laatste logs (is hetzelfde als recente logs) > logs op datum (zoals jij het overzichtelijker vindt... ?) of bedoelde je iets anders?
  13. dawangumu

    dag record caches

    bedankt hurbie ik ben ook benieuwd hoe lang "onze" 75 blijft staan wij waren zeker onder de indruk van "jullie" 66 en voor ons was het best spannend of we dat zouden evenaren of misschien verbeteren... absoluut aan te raden zo'n mega-micro-multi-cache (voor een keer)
  14. dawangumu

    dag record caches

    beste hurbie om even lekker ON TOPIC te blijven reageer op de eerste post in deze topic het antwoord op je vraag is 75 (vijf-en-zeventig) op zaterdag 23 april van 4 uur s'ochtends tot 12 uur s'avonds door Wouter, Bbruce en Dawangumu 95 micro's en macro's hebben we aan elkaar geplakt tot 1 heeeeeeeeeleeee laaaaaange multi erg leuk om te doen vooral de voorbereiding de planning de slimste route uitstippelen het navigeren in de auto etc. we hadden mee: een laptop met mapsend software 3 magellan sportrak pro's (echt waar!) 60 velletjes papier (of minder) prikstokken kompas walkie-talkies speciale stickertjes om snel te loggen veel eten en vooral veel drinken het was een bijzondere ervaring die aaneenschakeling van caches het is doorbuffelen maar er was ook tijd voor af en toe even rust op het pontje van maassluis naar rozenburg en lekker in de zon aan het brielse meer met een zak patat vriendelijke groet Wouter, Bbruce en Dawangumu
  15. Heeft iemand de Klokhuis uitzending van 19 11 2003 over de GPS opgenomen? Staat het ergens digitaal? Wie weet er meer over?
  16. Toppers in Midden Nederland zijn: Op elk doosje past een dekseltje Out of the Blue Ins Blaue Hinein
×
×
  • Nieuwe aanmaken...