Spring naar bijdragen

dawangumu

Leden
 • Aantal bijdragen

  49
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over dawangumu

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  sportrak pro
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  juli 2003

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. van harte! je hebt het nieuwe record in handen ruim 2 jaar geleden hebben we (dawangumu, team storm en bbruce) op 1 dag 75 caches gevonden daar ben je dus nu (zonder het te weten?) overheen gegaan bij mijn weten zijn er in nederland niet meer caches op 1 dag gelogd er zijn wel pogingen geweest maar die bleven bij 30, 40 of 50 steken
 2. activatiecode van een TB? verwarrend is dat de 0 (nul) een O (letter o) lijkt en andersom misschien zit daar de fout?
 3. Reintje, Je cache Hoogtepunt was voor mij een van de mooiste caches die ik ooit gedaan heb. Een mooie cache van een mooi mens. Rust zacht.
 4. dawangumu

  dag record caches

  beste keistad en polleke teruggekomen van vakantie was ik natuurlijk erg benieuwd met hoeveel caches julie ons record van 75 verbroken zouden hebben het is mij niet duidelijk hoeveel caches jullie nu gedaan hebben ik zie wat logs van de 20ste en 21ste october was de recordpoging op beide dagen? zijn jullie al klaar met loggen? of komen er nog wat caches achteraan? of hoopten jullie 100! rekenden jullie op 80! en werden het er 24? kwam het door de mindere uren daglicht dat het niet gelukt is? of is het nou wel gelukt? en komen er nog meer logjes? btw op 23 april was er
 5. dawangumu

  dag record caches

  keistd en polleke beetje vaag verhaal over die reords tot nu toe was het nu in een dag? of in een weekeinde? succes met de poging ik zal het wel lezen als ik terugkom van vakantie over een week (wel goed tellen he )
 6. dawangumu

  dag record caches

  We nu al ruim anderhalf jaar van het record kunnen "genieten", dus het wordt eigenlijk wel eens tijd dat er een nieuw record komt. Veel succes! en ik ben erg benieuwd! Hebben wij (Bbruce, team Storm, Dawangumu] weer een nieuwe uitdaging. /me zet alvast een potje koffie! Ik heb al eens in 12 uur 23 caches gedaan en tussendoor lekker thuis gegeten en geen voorbereidingen gepleegd.. meer van "doen we er nog ééntje?" Volgens de statistieken is je dagrecord 14 caches .... Stats >>> Maar misschien kloppen die niet?
 7. dawangumu

  dag record caches

  We nu al ruim anderhalf jaar van het record kunnen "genieten", dus het wordt eigenlijk wel eens tijd dat er een nieuw record komt. Veel succes! en ik ben erg benieuwd! Hebben wij (Bbruce, team Storm, Dawangumu] weer een nieuwe uitdaging.
 8. dawangumu

  dag record caches

  Diep respect! 75 is heel netjes. Ik heb dit weekend het genoegen mogen hebben om een rondje te cachen. Totaal 43 kunnen loggen (geen enkele die we niet gevonden hebben). Qua voorbereiding hadden we alleen een lijst met spullen die we meenamen. Alle caches die we gedaan hebben hebben we ter plekke via een UMTS verbinding opgezocht, heengenavigeert (2x TomTom) en gelogd. Ondertussen hadden we tevens een weblog bij te houden en waren we via googlemaps live te volgen (APRS voor de technici onder ons). Voor deze gelegenheid hadden we een camper tot onze beschikking die we hebben volgebouwd met
 9. dawangumu

  dag record caches

  Even een oud topic uit de sloot halen... "staat" die 75 inmiddels eigenlijk nog steeds? record staat nog steeds
 10. en ook een prijsverschil ... 399 voor de sportrak C 569 voor de 60cs (=170 euri=374gulden)
 11. Hoeft niet. Kijk eens bij: Coordinate Grabber
 12. dawangumu

  recente logs

  kijk eens bij statistieken op de nl site daar kun je kiezen tussen: > laatste logs (is hetzelfde als recente logs) > logs op datum (zoals jij het overzichtelijker vindt... ?) of bedoelde je iets anders?
 13. dawangumu

  dag record caches

  bedankt hurbie ik ben ook benieuwd hoe lang "onze" 75 blijft staan wij waren zeker onder de indruk van "jullie" 66 en voor ons was het best spannend of we dat zouden evenaren of misschien verbeteren... absoluut aan te raden zo'n mega-micro-multi-cache (voor een keer)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...