Spring naar bijdragen

Icemen4

Leden
 • Aantal bijdragen

  206
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door Icemen4 geplaatst

 1. Icemen4

  Inlog probleem

  Hier ook geen probleem met pc of laptop.
 2. Ik zou het graag met jullie hierover hebben, maar ik heb hier niet zoveel over te vertellen. Mijn zusters wonen al vele jaren op het eiland en dit jaar mag ik eindelijk een bijenstal gaan bouwen omdat ze een kleine 10 hectare grond erbij hebben gekocht. Kasten en korven had ik al gekocht op de bijenboelavond in Ruinen voor een paar euro en die ga ging ik nu met volkjes bezetten voor bestuiving van artisjokken en wijnstokken..... Helaas gaat de reis niet door....land zit op slot voor mij als toerist. (zusters mogen wel met de boot er na toe, zijn in bezit van Italiaans paspoort)
 3. De 29ste reis ik af naar Genua om daar de boot te nemen naar Sardinië... Ik mag daar gaan helpen bij een Bijenproject voor de wijnboeren..... Dus eerst wel even nagedacht maar toch besloten om te gaan.
 4. Ben het helemaal met Harrie eens. Vandaag een rondje gelopen bij Oudemolen. Halverwege stonden er een stuk of 20 van die grote beesten op mijn pad... Foto gemaakt en rechtsom gekeerd... Lopen er een stelletje popiejopies met loslopende hond mij voorbij en zij zullen mij wel even laten zien hoe ze die dieren moeten passeren... Ik heb nog nooit zo snel de benen genomen... Binnen 5 minuten stonden ze ook naast mij achter het hekje en daar heb ik ze haarfijn uitgelegd wat ik van hun actie vond. Wat een stelletje klo.........
 5. Icemen4

  Geocaching en Erfgoed

  Lijkt wel een mysterie cache.....[emoji16]
 6. Net ook even ingevuld....
 7. Icemen4

  Geocaching en Erfgoed

  Gast in Groningen Is een leuke cache om te doen....
 8. GZAK nu gratis ???? Verstuurd vanaf mijn SM-A705FN met Tapatalk
 9. Icemen4

  premium

  Ik heb gewoon mijn bank gekoppeld aan paypal. Geen creditcard nodig... Paypal account aangemaakt en bank gekoppeld.. Elk jaar dan via Paypal een nieuwe betaling aan Groundspeak gedaan... Zelf voor mijn cachemaatje.... Verstuurd vanaf mijn SM-A705FN met Tapatalk
 10. Peetee, Ik heb een paar weken geleden de Oregon 750t gekocht en ik moet eerlijk vertellen dat ik niet zo tevreden ben ..... Het boekje met de handleiding is alleen in het buitenlands....geen Nederlands. Die moet je van het internet downloaden en eventueel uitprinten. Veel You-Tube filmpjes zitten kijken tot vervelens aan toe...... De Bluetooth en wifi verbinding tot stand brengen heeft wel een aardig tijdje geduurd voordat alles thuis goed werkte. Daarna een flinke Update op het nieuwe toestel die wel ruim 2 uur heeft geduurd. De batterijen (accupack, 2 oplaadbare met een stukje plastic er omheen) die meegeleverd worden waren al na 8 uurtjes (met spaarstand aan) leeg tijdens een fietstocht. Mijn nieuwe batterijen van Eneloop Pro 1.2 V 2550 mAh heb ik erin gedaan met een stukje elastiek eronder zodat deze nu opgeladen worden in het toestel en die gaan een stuk langer mee.....(ruim 10 uur zonder de spaarstand te gebruiken) Caches overzenden tussen onze 2 Oregon 550t gaat perfect maar met de 750t wil dat niet lukken.... De 750t wil niet overzenden maar wel ontvangen van de 550t..... Zo zijn er nog wel een paar andere dingen die nog niet goed gaan.... Had contact gezocht met de verkoper en die heeft kosteloos het toestel omgeruild maar ik ben nog steeds niet zo tevreden over sommige functies.... Kijk voor de aardigheid eens op het forum van Waypoint Gps https://forum.gps.nl/ Met vriendelijke groet Ton
 11. Icemen4

  Spoilers Downloaden

  Misschien heb je hier wat aan? http://www.javawa.nl/cachefotos.html
 12. @Barny, ik wens jou het zelfde toe. Fijne feestdagen en een mooi cachejaar voor 2015
 13. Icemen4

  Javawa.

  Ik heb geen problemen op de site. Misschien kan bastos even uitleggen wat hij aan het doen was?
 14. Icemen4

  Boek Witte Wieven

  Dat is zeker een mooi spannend boek. Ik heb zelf de e-book versie voor tijdens de nachtdiensten. :-) Succes met de verkoop.
 15. Icemen4

  161 Meter Regel

  een "kleurrijk" logje
 16. Icemen4

  Mysterie Cache

  Succes met het zoeken en veel plezier op woensdag.
 17. Een mooie ECHTE cache heeft meer dan alleen maar een "eind" coördinaat ! .
 18. Icemen4

  Peilstok

  Peilstok? Bij de Gamma of karwei kan je van die gratis meetlintjes van 1 meter pakken en die even vast nieten op een lange stok. Zo heb ik het toen ook gedaan bij een cache op een bepaalde waarde te vinden.
 19. Hier zitten we al in spanning te wachten op jouw antwoord..........
 20. Doxycycline oplostabletten 100 mg. 2 X dags Zaterdag wezen cachen in de buurt van Grolloo en lekker gefietst met een mooie box aan het einde. Vanmorgen vroeg met een flinke kriebel in m`n navel wakker geworden en de huisarts gebeld. Die heeft z`n klein beestje operatief moeten verwijderen en ik mag 10 dagen lang aan de "pil" tegen de ziekte van Lyme. ( tekenbeetziekte )
 21. Is misschien wel een leuke route voor onze aller grootste fan van multies???
 22. Je vergeet de koffie met koek, leuke gesprekken met andere cachers, sneupen bij Geocachingshop. en ook dat vond ik prima Ps mijn brandstofkosten waren lager (ik was met de fiets)
 23. Ach, het is een beginnend cacher met maar 44 founds. Heeft waarschijnlijk de pagina niet goed gelezen. Ik zou ze een mailtje sturen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...