Spring naar bijdragen

Icemen4

Leden
 • Aantal bijdragen

  196
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over Icemen4

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 06/30/1960

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMap 6oCSx en Oregon 750T / 550T
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  10 Jaar

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.limousineland.nl/limousine-huren-den-bosch.html
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  's-Hertogenbosch
 • Interesse
  MAN 41.540 TGS handgeschakeld, 120 ton sleepgewicht, LX cabine, Retarder
  DAF CF85.460 6x2 Bergingsvoertuig.
  Euro 5 / 460 Pk
  AS Tronic met ZF Intarder (500 kW)

Recente profielbezoeken

3,298 profielweergaven
 1. Peetee, Ik heb een paar weken geleden de Oregon 750t gekocht en ik moet eerlijk vertellen dat ik niet zo tevreden ben ..... Het boekje met de handleiding is alleen in het buitenlands....geen Nederlands. Die moet je van het internet downloaden en eventueel uitprinten. Veel You-Tube filmpjes zitten kijken tot vervelens aan toe...... De Bluetooth en wifi verbinding tot stand brengen heeft wel een aardig tijdje geduurd voordat alles thuis goed werkte. Daarna een flinke Update op het nieuwe toestel die wel ruim 2 uur heeft geduurd. De batterijen (accupack, 2 oplaadbare met een stukje plastic er omheen) die meegeleverd worden waren al na 8 uurtjes (met spaarstand aan) leeg tijdens een fietstocht. Mijn nieuwe batterijen van Eneloop Pro 1.2 V 2550 mAh heb ik erin gedaan met een stukje elastiek eronder zodat deze nu opgeladen worden in het toestel en die gaan een stuk langer mee.....(ruim 10 uur zonder de spaarstand te gebruiken) Caches overzenden tussen onze 2 Oregon 550t gaat perfect maar met de 750t wil dat niet lukken.... De 750t wil niet overzenden maar wel ontvangen van de 550t..... Zo zijn er nog wel een paar andere dingen die nog niet goed gaan.... Had contact gezocht met de verkoper en die heeft kosteloos het toestel omgeruild maar ik ben nog steeds niet zo tevreden over sommige functies.... Kijk voor de aardigheid eens op het forum van Waypoint Gps https://forum.gps.nl/ Met vriendelijke groet Ton
 2. Icemen4

  Spoilers Downloaden

  Misschien heb je hier wat aan? http://www.javawa.nl/cachefotos.html
 3. @Barny, ik wens jou het zelfde toe. Fijne feestdagen en een mooi cachejaar voor 2015
 4. Icemen4

  Javawa.

  Ik heb geen problemen op de site. Misschien kan bastos even uitleggen wat hij aan het doen was?
 5. Icemen4

  Boek Witte Wieven

  Dat is zeker een mooi spannend boek. Ik heb zelf de e-book versie voor tijdens de nachtdiensten. :-) Succes met de verkoop.
 6. Icemen4

  161 Meter Regel

  een "kleurrijk" logje
 7. Icemen4

  Mysterie Cache

  Succes met het zoeken en veel plezier op woensdag.
 8. Een mooie ECHTE cache heeft meer dan alleen maar een "eind" coördinaat ! .
 9. Icemen4

  Peilstok

  Peilstok? Bij de Gamma of karwei kan je van die gratis meetlintjes van 1 meter pakken en die even vast nieten op een lange stok. Zo heb ik het toen ook gedaan bij een cache op een bepaalde waarde te vinden.
 10. Hier zitten we al in spanning te wachten op jouw antwoord..........
 11. Doxycycline oplostabletten 100 mg. 2 X dags Zaterdag wezen cachen in de buurt van Grolloo en lekker gefietst met een mooie box aan het einde. Vanmorgen vroeg met een flinke kriebel in m`n navel wakker geworden en de huisarts gebeld. Die heeft z`n klein beestje operatief moeten verwijderen en ik mag 10 dagen lang aan de "pil" tegen de ziekte van Lyme. ( tekenbeetziekte )
 12. Is misschien wel een leuke route voor onze aller grootste fan van multies???
 13. Icemen4

  Marinedagen 2012

  Je vergeet de koffie met koek, leuke gesprekken met andere cachers, sneupen bij Geocachingshop. en ook dat vond ik prima Ps mijn brandstofkosten waren lager (ik was met de fiets)
 14. Ach, het is een beginnend cacher met maar 44 founds. Heeft waarschijnlijk de pagina niet goed gelezen. Ik zou ze een mailtje sturen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...