Spring naar bijdragen

firechief

Leden
 • Aantal bijdragen

  71
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door firechief geplaatst

 1. firechief

  Waadpak

  Best Koos, een duur waadpak loopt ook vol als je tever voorover buigt. Als een waadpak vanboven volloopt maakt het niet uit welke kwaliteit het is. Als een pak lek raakt is het wel zo dat hoe lager het gebeurt hoe beter het is. Bij de brandweer met een waadpak in een gierput gelopen en ook in een sloot naast een paard. Dus het gaat meer om hoe je het gebruikt dan welke kwaliteit het is.
 2. Ik heb nog een atlas met topografische kaarten schaal 1:50000 met rasternummers uitgegeven door de ANWB.Het is een hele pil, maar toen de GPS nog geen kaart had was dit wel handig.
 3. Het overspuiten in een andere kleur is in nederland ook niet meer toegestaan. Elk wapen gelijkend op een echt is verboden, want je kan hem ook weer overspuiten. Het in bezit hebben is een zeer kwalijke zaak, boeten en strafblad. Ik ben zelf lid van een schietvereniging dus weet hier iets meer van. Dus als je hem tegenkomt: inleveren op het politieburo.
 4. firechief

  FC coins zoeken caches

  Ook bij de caches in Harmelen zijn de coins welkom (FC speelt 1x per jaar tegen het plaatselijke SCH 44)
 5. Als alles goed is dan heb ik de ervaring dat het binnen 24 uur geregeld wordt.
 6. Ook Firechief is een ouwe rot, lichting 09-2002, toen er nog maar 220 caches waren. Ik hoor en lees nog wel verder.
 7. Is er nog een zendamateur die Firechief wil helpen met de JOTA in Harmelen. Dit gaat om 20 oktober voor 1 of 2 dagdelen. Er wordt alleen 2 meter gewerkt. Er blijft nog tijd over voor de 4 caches in ons mooie dorp.
 8. Als je inlogd zijn de vraagtekens verdwenen. Is al een poosje zo
 9. Het handigst is als je je woonplaats of regio opgeeft zodat een cacher uit de buurt je kan helpen op het (soms) glibberige pad van het cachen. Subforum: Samen op Pad van dit forum
 10. Ik heb Coen, zoals zovelen, niet persoonlijk gesproken, maar ongetwijfeld wel op het GME gezien. Dit jaar nog een kaartje gestuurd toen hij in Amsterdam in het ziekenhuis lag. En nu zo'n plotseling eind. Zelf heb ik dit net meegemaakt met een brandweer collega die ook de strijd niet kon winnen. Een ieder die hem dierbaar was veel sterkte toegewenst, nu en in de toekomst. Firechief met Ria en Wendy de Schutter
 11. firechief

  Vista Cx / GPSMAP 60CSx

  Van het verschil van tracklogs weet ik niets, wel ben ik heel tevreden met mijn 60Cx met 1 Gig geheugen. De ontvangst is stukken beter dan van mijn oude GPS-V.
 12. in dit menu kom ik dit vinkje niet tegen, ik heb versie 2.05
 13. Ik heb zonder problemen de topo op mijn laptop gekregen (inlogcode via een andere pc) en nu kaarten in mijn GPS-V geladen. Maar hoe krijg ik ze nou te zien, ik krijg alleen de standaard kaart en niet de topo. Ze staan wel genoemd als ik de gps aanzet.
 14. Firechief is in week 38 in zuid zweden voor een hitte training (in nederland kan (mag) dit niet vanwege het milieu.
 15. firechief

  navigeren met acer

  Voor mij geld dezelfde vraag: Hoe krijg ik coordinaten (voor het vinden van de cache ingevoerd) Als alternatief voor mijn GPS-V (alleen de hoofdwegen en maar een klein stukje gedetaillerd). Ik heb wel een programma op internet gevonden maar krijg het met geen mogelijkheid erop. Maar ik woon in Harmelen.
 16. Firechief, omdat ik (post)commandant ben bij de vrijwillige brandweer in het cachegebied Vijverbos en Kievit. ja we hebben de naam van nat houden
 17. firechief

  Animo

  Firechief met Wendy en Ria doen ook deze keer weer graag mee in het midden van het land.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...