Spring naar bijdragen

Voortrekkers

Leden
 • Aantal bijdragen

  262
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Voortrekkers geplaatst

 1. Yep, hier ook lastig bereikbaar. Andere sites niet...
 2. Voortrekkers

  Placespotting

  Je laatste alinea raakt natuurlijk kant noch wal. Zo kunnen we alles wel gaan vergelijken. Wij maken gebruik van de service de Groundspeak biedt en zullen ons dus moeten neerleggen bij hun keuze (en grillen). Ik kan me heel goed voorstellen dat dit soort sites op één of andere manier geblokt worden en wat Sivota al aangeeft, op de eigen sites kan de reclame enigszins gereguleerd worden (lees: outdooractiviteiten etc.). Dat kan op andere sites niet. En, wat mij betreft, er zijn zo ontzettend veel van dit soort puzzels, mag best paal en perk aan gesteld worden, net zoals de flash-jigsaw-puzzels. Maar da's een andere discussie.
 3. Voortrekkers

  Placespotting

  't Zit je wel hoog hè? Op hoeveel fora heb je datzelfde bericht wel niet geplaatst? Vandaag of morgen zal Groundspeak wel met soortgelijk iets komen enneh, wat mij betreft, niks aan verloren, aangezien de meeste puzzels geen hint of vraagstelling erbij hebben. En, als je dit toch zo graag wil, je kunt toch gewoon een puzzel op Placespotting maken, zonder doorlinken vanaf je listing? Lijkt me niet zo'n groot probleem.
 4. Benieuwd waar we dan wel moeten 'insignen'...?
 5. Kun je wel nagaan hoe veilig deze methode is. Dat was de vraag niet Wat is jouw methode dan precies? Erg benieuwd naar!
 6. Hoe kom je daar zo bij? Sta hier erg vaak op de ladder, beroepsmatig en ik voel me er al zo lang ik dit werk doe, veilig bij. En da's al bijna 25 jaar...
 7. Voortrekkers

  Training Center Voor Mac?

  Hallo zeg. We hebben niet voor niets een Mac! Beide plugins van Garmin installeren (de Communicator en de ANT-plugin), daarna even in de App store zoeken op Garmin + fitness en voila. Nog gratis ook!
 8. Bij één waypoint, tijdens een multi...
 9. Een telefoon die beter positie bepaald dan een specifiek apparaat? Goh... En qua type iPhone maakt niet uit, gps in alle types is min-of-meer gelijk en zeker niet zo goed als een specifieke gps-ontvanger. Volgens mij maakt het ook niet uit of je nu een tradi of een multi zoekt, gaat om een coördinaat, nietwaar. Idd, zoals hierboven aangegeven, schaf een gps ontvanger aan. Werkt prettiger qua coördinaten, met daarbij een telefoon voor het papierloze cachen.
 10. Leuk toch. Allemaal dat serieuze gedoe.... Pfff. Enneh, weet je wat, morgen weer 'n souvenir erbij, dat we er allemaal 'ingestonken' zijn.
 11. Voor zover ik weet is er -nog- geen kabel iPad -> mini usb-b. Je kunt denk ik wel een speciale cardreader gebruiken, die met de iPad kan samenwerken, dan wel de AirStash. Die laatste is een draadloze cardreader, waar de iPad een verbinding mee kan maken.
 12. Is inmiddels bekend wie 't is? Zodat er, mits op prijs gesteld wordt, eventueel kaartjes gestuurd kunnen worden?
 13. Ha geweldig, die zochten we inderdaad. Hartelijk dank. Sluiten maar die hap. Ha geweldig, die zochten we inderdaad. Hartelijk dank. Sluiten maar die hap.
 14. In het verleden heeft ons aller Gpsgek een mooie tool op z'n website gehad om afstanden aan te geven bij de caches. Aangezien zijn site niet meer beschikbaar is, heeft iemand een idee waar en of deze 'tool' nog beschikbaar is? Enneh, waar dan precies?
 15. Voortrekkers

  Challenges

  De challenges app (voor iPhone iig) is inmiddels gesignaleerd Challenges
 16. Voortrekkers

  Virtuele Log?

  Da's nou net de clou... Je ziet 'm niet liggen. Jammer dan
 17. Waar gaat het weer over...? Pffff.... We kunnen wel op elke slak zout leggen. Nu dit weer. Ik zie dit als een makkelijk iets om toestemming te krijgen. Formulier invullen en klaar is kees. Dan volgt vanuit het Landschap een goedkeuring of verzoek tot aanpassing. Mijn ervaring is dat de beheerders van het Flevolandschap helemaal niet moeilijk zijn en als er dan een verzoek (!) komt of, als dat mogelijk is, folders in de cache te leggen, waarom niet? Of een linkje op de website? Ook; waarom niet? Het is geen sponsoring en geeft m.i. een mooie kans voor de Landschappen om evt. donateurs aan te trekken om de bossen en gebieden waar wij zo graag wandelen goed te beheren. Voor wat hoort wat.
 18. Basecamp is voor zover ik weet identiek aan Mapsource, met 't verschil dat-ie ook 3D kan laten zien. Althans op de Mac. De Mac-versie van Mapsource, Roadtrip, wordt na een laatste update begin 2009, niet meer doorontwikkeld. Basecamp is wat gebruik betreft ook hetzelfde. Dus worden dezelfde files geimporteerd als in Mapsource.
 19. Op GeoLeaks worden toch gewoon vragen beantwoord van cachers die tijdens het oplossen van wat puzzels 'vast zitten'? Coordinaten worden toch niet gepubliceerd?
 20. Voortrekkers

  Apple

  Doe 's een schermafdruk doorsturen, kunnen we zien hoe en wat. Zap voor de zekerheid je PRAM even (opstarten terwijl je Command+Optie+P+R ingedrukt houdt, je hoort je 'boing', doe dat keer of 2-3 en klaar is kees).
 21. Voortrekkers

  Apple

  Crossover gebruiken...
 22. He hou toch op. Geocaching wordt steeds commerciëler en waarom niet. Gesponsorde events, komt organisatie tenminste uit de kosten, met regelmatig afzeggingen en betalen ho maar. Dit is inderdaad gewoon een goeie grap!
 23. Valt alleen te 'verdienen' denk ik. Zie ook: Scouting Site Amerika Staat ook een linkje met een pdf op, waar de 'benodigdheden' worden aangegeven.
 24. Voortrekkers

  Forum Vernieuwd

  Nou moet alleen 'topic' nog veranderd worden in 'onderwerp'
×
×
 • Nieuwe aanmaken...