Jump to content

Kiki

Leden
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Kiki

 • Rank
  Forum Newby
 1. GPS’en hebben afwijkingen en die kunnen oplopen tot 10 meter. Dus dat kan het geweest zijn. Met het nulpunt wordt de plek van je cache bedoeld —> 0 meter van de GPS af. Inderdaad kun je het beste een aantal keer met een GPS / liefst meerdere GPS’en naar de cache lopen en de coördinaten vergelijken en dan een “gemiddelde” nemen. Succes!
 2. Kiki

  Notitie in App

  Met mijn membership en iOS-app zie ik het wel. Ben je premiumlid? en oh ja in de app zit het wat verstopt, rechtsboven in een cache bij de 3 horizontale puntjes.
 3. Heb je de code al eens op Google ingevoerd? Misschien gebruiken ze een andere site?
 4. Goeiemorgen! Als je een account aanmaakt dan heb je ook de een pagina waar je alles in kunt vullen om een cache te plaatsen. Je hebt daar geen html kennis voor nodig, het spreekt gewoon voor zich. Ben de exacte plekken en benamingen even kwijt, maar wilde vooral nu je zorgen weghalen. Veel plezier met onze hobby, ook plaatsen kan leuk zijn!
 5. Als ik naar geocaching.com ga ben ik gewoon meteen ingelogd. Met hun site is dus niets aan de hand. Ik begrijp niet zo goed waarom je Google erbij haalt...
 6. Ik zou het niet meer dan logisch vinden om het zo te doen.
 7. Ik ken Maloo niet, maar mijn app-kompas van geocaching.com heeft ook kleurtjes. Daar ben ik de blauwe punt en groen is waar de cache ligt. Hij geeft idd dan een lijn tussen beide punten en tja dan zul je mss even moeten kijken welke punt jij precies bent en dan zul je de goede kant op moeten lopen. Maar ikkan het ook fout hebben, wat ik zeg, ik ken Maloo niet... Maar mss heb je er wat aan :-)
 8. Hi Ik ben maar een simpele cacher en heb de betaalde app Geocaching gedownload. Van Geocaching.com zelf. Kan ik prima mee uit de voeten en wordt vaak verbeterd en aangevuld. Is zijn geld dus zeker waard! Je kunt hier prima offline lijsten mee maken, beschrijvingen en alles is goed te lezen en je kunt er te plekke loggen incl foto. Zit ook een kompas op en een kaart en nog vele extra's voor Premium-leden. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.groundspeak.geocaching&hl=nl Ben er heel blij mee en gebruik hem vaak naast mijn Garmin Forerunner, want de kompas op mijn telefoon werkt niet zo goed. Erg fijn programmaatje als je ergens een spontaan wilt kijken of er een cache in de buurt ligt, dat doe ik vaak. Succes!
 9. Goedendag, Ik hoop dat ik goed zit in dit gedeelte, ik zag mijn Garmin Forerunner 205 nergens terug. Ik heb mijn speeltje al heel wat jaartjes terug gekocht en kreeg daarbij het programma Training Center. Helaas is deze alleen voor Windows beschikbaar en ik vroeg mij af of iemand een alternatief weet voor de Mac? Het gaat mij vooral om de waypoints beheren, via de site upload ik ze altijd, maar mijn Garmin staat nu wel zo vol dat ik geen zin heb in 100.00x tikken op dat ding om alles eruit te halen. Bedankt!!
 10. De GPS op mijn smartphone is niet geweldig/accuraat dus ik zou zeker voor de andere tips gaan
 11. Dat is toch raar... ok, leuke gedachte om hem mee te nemen omdat je er toch heen gaat, maar eigenlijk had hij er geen recht op aangezien hij de TB niet eens in handen had, toch?
 12. En nu jij ze dus in handen hebt (netjes dat je de eigenaar even mailde) is hij no way te vinden voor anderen, right? En dat grabben is dus eigenlijk dat persoon A hem wel heeft verplaatst, maar de boekhouding nog niet heeft gedaan... En als persoon B hem dus in no time erna pakt is dus gewoon niet leuk. Want je kunt zien dat iemand anders ermee bezig is als ik je goed begrijp. Dus dat je ook geen lol hebt erin als persoon A. Wanneer moet persoon B hem dan retrieven van persoon A?
 13. Bedoelde eigenlijk een trackable, maar ws geldt het ook voor de coins. Sorry voor het gebruik van de verkeerde afkorting, maar daarvoor ben ik op dit gedeelte van het forum he ;-) 1. Eitherway, ik begrijp je voor 90%... hoe leg ik dit uit.... als je een "tb" hebt, dan log je toch dat hij uit die cache is? Of dat je hem hebt, of hoe je dat ook noemt? Want hoe kan het dat je er eentje vindt, terwijl hij in een andere ligt? 2. Waarom zou iemand een coin laten liggen maar wel op de website aangeven dat hij in zijn handen is? Kun je dan niet beter of hem wel meenemen en dus na je vakantie droppen? Of -en dit zal wel geen optie zijn voor de hard core cachers- dikke pech, coin laten liggen want ik kan hem niet binnen afzienbare tijd verplaatsen? Ik cache niet zo heel vaak en nu heb ik haast de neiging om van te voren goed te kijken of er een coin ofzo inzit en hem maar over te slaan voordat ik iets verkeerd doe, of hem lang in mijn bezit heb, of wat er digitaal nog meer kan gebeuren...
 14. Valsspelen is wel iets heel anders dan per ongeluk de verkeerde cache loggen...
 15. De gedachte erachter om "een paar" (men zegt vaak 100 stuks zelfs!) caches eerst te lopen, al dan niet met een gevorderde cacher, is om een goed idee te krijgen wat de mogelijkheden van plekken en containers en uitwerkingen zijn. En wat er niet gewaardeerd wordt, of misschien veel DNF's krijgt. En ook om je op ideeen te brengen denk ik persoonlijk. Het is dus niet alleen bedoeld om je af te schrikken zoals het soms over lijkt te komen.
×
×
 • Create New...