Spring naar bijdragen

Spiderwoman

Leden
 • Aantal bijdragen

  74
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Spiderwoman

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 28-09-1966

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Sinds 25 december 2006

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Bussum
 1. Voortuincaches, tja. Neem een kind en een bal mee, heb je altijd een goed excuus om in tuintjes te rommelen. En een voortuincache-icoontje zou fijn zijn.
 2. Zoals je aan het aantal leden kan zien dat op dit moment (25 leden) deze topic lezen, is het een onderwerp dat een heleboel mensen aanspreekt. Ik ben zelf ook zo`n persoon die nog wel eens een opmerking maakt in het logje of apart een mail stuurt naar de cachelegger. En ik moet zeggen dat wordt altijd wel gewaardeerd. (Op 1 x keer na) Ik denk dat het voornaamste is dat je de toon van een mail "gewoon netjes" houdt en dat de cachelegger zich niet meteen aangevallen hoeft te voelen. Een misverstand is immer snel ontstaan in het mailverkeer. Doe je als cachelegger je voordeel mee met
 3. Spiderwoman

  Pseudo Vogelkastjes

  Ik wil alleen maar even zeggen: die paar keren dat ik een cache in een vogelkastje heb gevonden, was het superduidelijk te zien dat het geen echt kastje was. En als je er met je neus boven op staat helemaal.
 4. Het is gegaan zoals het bij de meeste verslavingen gaat. Iemand anders laat je kennismaken met wat nieuws en meteen na de eerste keer ben je hopeloos, niet meer te redden verslaafd.
 5. Toen ik met geocaching begon, zat mijn rugtassie bomvol. In de auto lagen ook nog wat attributen, voor het geval dat. Maar naar mate ik langer cache wordt het steeds minder. Dat gesjouw met dingen. Uiteraard GPS, extra batterijen, verschillende pennen, 1 potlood, wc papier. paracetamol. evt TB`s en goodies. Twee flessen water en that`s it. Vind ik ook heel veel caches mee.
 6. Spiderwoman

  Hoe Puzzel Oplossen?

  Dat is voor mij namelijk het leuke aan een mystery. Het puzzelen. Wat bedoelt de cachemaker nu??? Sommige zijn zeer creatieve in het bedenken van allerlei gekke raadsels. Heb je eindelijk door wat de meeste voorkomende " regeltjes", tref je toch weer een hele andere vorm. Zo kan het zo maar zijn dat een puzzel een halfjaar op de keukentafel blijft liggen, hoor.
 7. Laat alsjeblieft geocaching gratis blijven. Misschien dat een heleboel welwillende cachers met zeer goede bedoelingen ook afgeschrikt worden door een contributie of iets dergelijks. En dat lijkt mij niet de bedoeling. En wie zegt dat mensen die wel de contributie betalen hun normen en waarden op een goed peil hebben. Helaas zullen er altijd mensen zijn die de evt regels aan hun laars lappen. Daar helpt geen lieve duit tegen, ben ik bang.
 8. Je kan zien dat dit onderwerp toch enorm leeft. 38 Lezers op een gewone werkdag!!!
 9. Nou, daar noem je nou echt eentje in de categorie gevalletje apart. Ik zou daar geen moeite mee hebben. Je bent er toch vlak bij en met verenigde krachten...... Valt wat mij betreft in dezelfde categorie als in colonne lopen naar een cache op een event. Dan is het vaak achteraan sluiten en logboekje doorgeven. Doe ik ook gewoon, hoor.
 10. Een ieder die zichzelf voor de gek wil houden en zijn founds aantal wil opschroeven, mag het wat mij betreft zelf weten. Maar wat is het nut?? Ik zal daar in ieder geval nooit aan meedoen. Ik ben in ieder geval altijd fysiek aanwezig geweest. Het lukt bij een micro niet altijd om de logrol eruit te peuteren en dan laat ik dat dan zitten, log dan wel op de site. En ik denk inderdaad niet dat cachelegger alle logs gaat nakijken. Maar dat is nog steeds geen reden om te loggen zonder daadwerkelijk bezoek. Dan is er toch niets meer aan het spelletje. Toch?
 11. Mijn dochter van 9 jaar heeft afgelopen maandag haar spreekbeurt over Geocaching gehouden. Een globaal verhaal over satellieten. GPS laten zien. Vertellen over geocachen. Soort caches, nachtcaches. Wat TB`s en coin, goodies. Een kist, een micro een nano en een overzichtskaart van Nederland met alle caches. De klas vond het leuk en interessant want ze kreeg een 8!!.
 12. Ach kou..... daar kan je op kleden. En die kist krijgen we ook wel open. En anders maar een foto als bewijs. Het moet maar even wat doorvriezen, want het lijkt me wel erg leuk om zonder gevaar voor eigen leven naar eilandcaches te schaatsen of te lopen. De dode hond staat ook nog op mijn lijstje........ Ben al druk bezig om mijn schaatsen op te zoeken......
 13. Ik zit dus ook regelmatig een uur achter de pc om plaatjes te laden. Ik open dan wel drie schermen tegelijk, dan schiet het een beetje op. Want een log is inderdaad leuker met een foto (of tien) erbij. Ook voor jezelf als een soort logboek van je leven......
 14. Weet je wat ook stimuleert: een complimentje krijgen van de cachelegger voor je leuke log. Motiveert je ook weer om de volgende keren weer een leuke log te schrijven. Dus cacheleggers......
 15. Het lijkt mij zo dat de cachelegger echt wel wil weten of cachers ook plezier beleven aan zijn/haar cache. Want daar doe je het toch voor, lijkt me. En het is toch echt wel leuker om een logje te lezen waar je even om moet lachen, originele bevindingen of beschrijvingen van de tocht. Als ik een cachelegger zou zijn dan zou ik dan wel leuk vinden om te lezen. Als cacher zelf noteer je onderweg enkele steekwoorden op je uitdraai s-avonds kan je toch zeker wel een paar regeltjes verzinnen. Ik ben ook niet echt tegen copy paste, zeker niet als het caches betreft van diverse cachel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...