Spring naar bijdragen

Caveman en Co

Leden
 • Aantal bijdragen

  174
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Caveman en Co geplaatst

 1. Waar ik altijd een beetje moe van wordt, is t gezeur over de CO en dat er geen onderhoud gepleegd wordt. Ik kan hier deels in mee gaan, maar kan heel goed begrijpen dat de zin soms ontbreekt. Als ik zie hoe veel van onze caches onnodig kapot zijn gemaakt door t te haastig willen vinden en loggen, omdat er vandaag nog 200 gevonden moeten worden en hoe ze daarna weer terug geplaatst worden, kan t bij mij wel eens ff duren voor ik weer zin heb om de boel weer te repareren. Waarom zou ik me uitsloven, terwijl er anderen zijn die t ook niet zo nou nemen met onze caches. En dan de gevallen waarbij priveomstandigheden toch net even zwaarder wegen dan de hobby, tja dan kan t onderhoud ook wel eens iets op zich laten wachten. Ik denk dat soms een beetje meer geduld, voordat er weer van alles geroepen wordt, op z'n plaats is ipv dat geleuter.
 2. Caveman en Co

  Vaarwel!

  Ook onze stem toegevoegd. Ben het volledig met je eens en ook langs deze weg nogmaals bedankt voor jou "Waardeloze" inzet. Spijtig dat de letter "H" nu de betekenis van HELAAS draagt.
 3. Je hebt toch de mogelijkheid een quote te plaatsen met daarop jouw reactie. Daaruit blijkt snel genoeg of je het eens bent met het gestelde of niet. Mijn insziens voegt dit systeem niets toe, dus gestemt voor helemaal niet.
 4. Heb ook tegen gestemt. Vind het inderdaad maar niets om op deze manier kenbaar te maken of je het eens bent met de reactie of niet. Helaas leven we in een maatschappij waar we elkaar niet meer aankijken wanner er een reactie gegeven wordt en dat maakt het makkelijk om dingen te zeggen(waar ik me ook schuldig aan maak)die eigenlijk niet zo bedoeld worden. Dan ook het feit dat dit anoniem geplaatst kan worden vind ik ook niks, heb je een mening, dan moet je daar ook voor staan en je niet kunnen verschuilen achter een pc.
 5. Hoi Peter

  Helemaal vergeten, ik stuur je hem van de week even op, ben nu niet thuis.

  Bedankt voor je herinnering.

  gavin

 6. Gavin,

  had je nog een ontwerp voor de woodencoin

  stuur deze dan naar matsretep@gmail.com

  ik ga nl deze week bestellen

  groeten

  Peter

 7. Heel veel suc6 gewenst en............pak ze maar aan, dat zootje ongeregeld hier
 8. Ik ben het wel eens met een not found oke er is niet gezocht maar een note zie ik vaak als een berichtje zoals coin drop of cache is erg vochtig. informatie is wel erg handig om te weten. Niet echt de plek om met kinderen heen te gaan. Een bordeel al eens als zwembad kantine kunnen verdoezelen maar wat wordt dit. Dat was precies de achterliggende gedachte
 9. Gezocht is er zeker wel, alleen niet door mij en niet naar een cache.
 10. Zal ik deze dan ook maar verwijderen? Codewoord Louis
 11. Caveman en Co

  Gezocht: Coin & Trackable

  ik neem aan dat je de nederlandse tulp bedoeld uit 2006. En de rest zijn allemaal Limited Editions, dus die zul je niet zo snel vinden op ebay, daar zijn een heleboel mensen naar op zoek.
 12. iets anders dan anders, wees origineel en verras menig cacher met dit event.
 13. waarschijnlijk zes uur later.
 14. Ook van ons uiteraard gefeliciteerd voor alle prijswinnaars!
 15. Vanuit hier willen wij ook alle finalisten veel succes wensen. We zijn vereerd, dat ook één van onze caches is opgenomen in de Top 10. Jury, bedankt.
 16. Bij deze wil ik onze eigen cache nomineren GC1G6A7 De Rattenvanger van Sellingen Volgens ons voldoet hij wel aan de punten 1 t/m 8. Voor de organisatie van het Snertevent 2008, hebben we deze cache gemaakt en door de sfeer van de waypoints ter plaatse, moest er natuurlijk ook een passende pagina bij.
 17. Bij de statistieken kun je dit terug vindne
 18. Caveman en Co

  Spoilerfoto's

  gewoon naar de log toe gaan en op de link `view this log`klikken. Dan heb je daar de optie om hem te deleten, maar zoals al eerder is gezegd, eerst even een mailtje naar de gebruiker om te vragen of zij dit zelf willen doen is wat netter en waarschijnlijk ook geen enkel probleem.
 19. Caveman en Co

  Premium ?...

  Even on topic: Ik begrijp je vraag niet. Al zijn die caches voor Premium Members, dan log je ze toch gewoon niet of kun je niet zien op je GSM dat ze PM-only zijn? Het probleem is niet dat hij ze wil loggen, maar geen onderscheid ziet op z´n gsm tussen een Premium Only en een cache voor iedereen. Deze gegevens zouden pas zichtbaar moeten worden als bekend is dat je een premium member bent
 20. Caveman en Co

  Premium ?...

  Dit is inderdaad een vreemde gang van zaken. Misschien is het probleem dat je het doet zonder ingelogd te zijn en het systeem daardoor niet kan zien of je al dan niet een premium member bent. Maar dan zou het nog niet mogen. Ik zal binnenkort ook eens kijken met mijn gsm of ik zoiets dergelijks krijg.
 21. in de oude vorm zijn deze staistieken verwijderd. Je kunt nu alleen nog zien wat er in het verleden is bijgehouden op je eigen account(hiermee bedoel ik, dat er geen ranglijst meer is).
 22. Dit werd voor de verandering van vrijwilligers bijgehouden door .nl. Deze statistieken zijn verwijderd en worden dus ook niet meer bijgehouden.
 23. Caveman en Co

  Paypal

  wees blij dat ze dit doen, het is voor je eigen zekerheid zodat er niets verkeerd kan gaan.
 24. Caveman en Co

  Cache Maken

  maar jij gaat ze archiveren heb ik begrepen. Of is dit een oproep om zelf ook zulke caches te kunnen vinden en loggen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...