Spring naar bijdragen

Caveman en Co

Leden
 • Aantal bijdragen

  174
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Caveman en Co

 • Verjaardag 28-05-1968

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Gps60
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  3 jaar

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Vriescheloo
 • Interesse
  Bergbeklimmen, geocachen, paardrijden
 1. Waar ik altijd een beetje moe van wordt, is t gezeur over de CO en dat er geen onderhoud gepleegd wordt. Ik kan hier deels in mee gaan, maar kan heel goed begrijpen dat de zin soms ontbreekt. Als ik zie hoe veel van onze caches onnodig kapot zijn gemaakt door t te haastig willen vinden en loggen, omdat er vandaag nog 200 gevonden moeten worden en hoe ze daarna weer terug geplaatst worden, kan t bij mij wel eens ff duren voor ik weer zin heb om de boel weer te repareren. Waarom zou ik me uitsloven, terwijl er anderen zijn die t ook niet zo nou nemen met onze caches. En dan de gevallen waarbij priveomstandigheden toch net even zwaarder wegen dan de hobby, tja dan kan t onderhoud ook wel eens iets op zich laten wachten. Ik denk dat soms een beetje meer geduld, voordat er weer van alles geroepen wordt, op z'n plaats is ipv dat geleuter.
 2. Caveman en Co

  Vaarwel!

  Ook onze stem toegevoegd. Ben het volledig met je eens en ook langs deze weg nogmaals bedankt voor jou "Waardeloze" inzet. Spijtig dat de letter "H" nu de betekenis van HELAAS draagt.
 3. Je hebt toch de mogelijkheid een quote te plaatsen met daarop jouw reactie. Daaruit blijkt snel genoeg of je het eens bent met het gestelde of niet. Mijn insziens voegt dit systeem niets toe, dus gestemt voor helemaal niet.
 4. Heb ook tegen gestemt. Vind het inderdaad maar niets om op deze manier kenbaar te maken of je het eens bent met de reactie of niet. Helaas leven we in een maatschappij waar we elkaar niet meer aankijken wanner er een reactie gegeven wordt en dat maakt het makkelijk om dingen te zeggen(waar ik me ook schuldig aan maak)die eigenlijk niet zo bedoeld worden. Dan ook het feit dat dit anoniem geplaatst kan worden vind ik ook niks, heb je een mening, dan moet je daar ook voor staan en je niet kunnen verschuilen achter een pc.
 5. Hoi Peter

  Helemaal vergeten, ik stuur je hem van de week even op, ben nu niet thuis.

  Bedankt voor je herinnering.

  gavin

 6. Gavin,

  had je nog een ontwerp voor de woodencoin

  stuur deze dan naar matsretep@gmail.com

  ik ga nl deze week bestellen

  groeten

  Peter

 7. Heel veel suc6 gewenst en............pak ze maar aan, dat zootje ongeregeld hier
 8. Ik ben het wel eens met een not found oke er is niet gezocht maar een note zie ik vaak als een berichtje zoals coin drop of cache is erg vochtig. informatie is wel erg handig om te weten. Niet echt de plek om met kinderen heen te gaan. Een bordeel al eens als zwembad kantine kunnen verdoezelen maar wat wordt dit. Dat was precies de achterliggende gedachte
 9. Gezocht is er zeker wel, alleen niet door mij en niet naar een cache.
 10. Zal ik deze dan ook maar verwijderen? Codewoord Louis
 11. Caveman en Co

  Gezocht: Coin & Trackable

  ik neem aan dat je de nederlandse tulp bedoeld uit 2006. En de rest zijn allemaal Limited Editions, dus die zul je niet zo snel vinden op ebay, daar zijn een heleboel mensen naar op zoek.
 12. iets anders dan anders, wees origineel en verras menig cacher met dit event.
 13. waarschijnlijk zes uur later.
 14. Ook van ons uiteraard gefeliciteerd voor alle prijswinnaars!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...