Spring naar bijdragen

Mag je beide TB's/Geocoins meenemen als deze in een cache zitten?


Bert-Ernie
 Share

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik denk dat dit een toch wel tot de newbie vragen behoort vandaar dat hij hier staat. Stel dat er in een cache meerdere TB's zitten of GeoCoins oid mag je deze dan beide uit de cache nemen of is dat NOT DONE?

 

groeten

Ernie

Het mag wel, maar denk ook aan de cachers die na je komen. Die willen misschien ook wel een TB of coin scoren. Wat je kunt doen is het volgende 1 meenemen en de rest discoveren.

 

Indien het een cache is die niet vaak wordt bezocht, zou ik alles er uit halen.

 

Gebruik gewoon je GBV (Gezond Boeren Verstand) :P .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, dat mag.

 

Je mag altijd travelbugs of geocoins meenemen. Je hoeft er ook niets voor te ruilen.

 

Soms zit er een extra opdracht bij een travelbug of geocoin, het is leuk om daaraan mee te doen, maar het hoeft niet. Wat wel moet is, zo snel mogelijk de bug of coin weer in een andere cache te doen. Bij voorkeur binnen 14 dagen.

 

Je kunt travelbugs/coins ook in een al door je gevonden cache doen. Dat kan met een “write note”-bericht waar je ze aan vast plakt. Soms is dit handig als het je niet lukt om binnen de 14 dagen de bug/coin in een cache te doen.

 

Zilvervloot.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo,

 

Ik denk dat dit een toch wel tot de newbie vragen behoort vandaar dat hij hier staat. Stel dat er in een cache meerdere TB's zitten of GeoCoins oid mag je deze dan beide uit de cache nemen of is dat NOT DONE?

 

groeten

Ernie

Het mag wel, maar denk ook aan de cachers die na je komen. Die willen misschien ook wel een TB of coin scoren. Wat je kunt doen is het volgende 1 meenemen en de rest discoveren.

 

Indien het een cache is die niet vaak wordt bezocht, zou ik alles er uit halen.

 

Gebruik gewoon je GBV (Gezond Boeren Verstand) :P .

 

Discoveren??? wat is dat?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

een optie bij de coins en TB's... je noteert alleen het nummer en ipv een found doe je een discoverlog.

 

tb/coin laat je in cache liggen dan

Link naar opmerking
Deel via andere websites

In principe wel, tenzij het een TB cq coin Hotel is, dan is het vaak 1 uit = 1 in
Excuseert u me Sn@g.

De extra regel die sommige travelbug hotels hanteren is onzin. Hierover is al veel gediscussierd en er zijn al vele draadjes over dit onderwerp aanwezig.

Het duidelijkste maakt het voorbeeld wat Twin Peaks eens heeft geplaatst, waarom een travelbug/coin hotel onzin is.

Stel: er zitten 10 reizigers in het station.

Komt er na een week eindelijk een trein langs, mogen er 8 reizigers niet mee. (want er stappen maar 2 reizigers uit)

Nee, die mogen alleen mee als er nog 8 uitstappen.

Die moeten dus achterblijven om "het station op te leuken" :P

Want zo'n leeg station, dat is ook maar niks.

(en dan zal je als laatste reiziger zijn aangekomen: zit je er over 8 weken ofzo nog. Da's lekker)

“De wens van de travelbugeigenaar gaat boven de wens van de cache eigenaar.”

 

Discoveren?

Tja lees dit draadje er maar eens op na.

 

Zilvervloot.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, dat mag.

 

Je mag altijd travelbugs of geocoins meenemen. Je hoeft er ook niets voor te ruilen.

 

Soms zit er een extra opdracht bij een travelbug of geocoin, het is leuk om daaraan mee te doen, maar het hoeft niet. Wat wel moet is, zo snel mogelijk de bug of coin weer in een andere cache te doen. Bij voorkeur binnen 14 dagen.

 

Je kunt travelbugs/coins ook in een al door je gevonden cache doen. Dat kan met een “write note”-bericht waar je ze aan vast plakt. Soms is dit handig als het je niet lukt om binnen de 14 dagen de bug/coin in een cache te doen.

 

Zilvervloot.

 

Je hoeft inderdaad de opdrachten niet te vervullen. Maar als je een coin hebt met daarbij een kaartje met in 2 talen dat die naar Ierland moet voor een missie ... en als ie er dan is, voor ie zijn opdracht heeft kunnen vervullen, de eerste cacher hem weer meeneemt naar Duitsland. Dan wordt je toch minder vrolijk.

 

Als iets naar noord moet en wij gaan naar zuid, nemen we het niet mee! Dan ligt ie maar 4 weken.

In zo'n geval zouden we hem eventueel kunnen discoveren. Wel gezien, maar voor bestwil van de coin/tb laten liggen.

 

groetjes GeoVlinder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...