Spring naar bijdragen

Help..rare opmaak, witte velden, lege vlakken


TeamTobi
 Share

Aanbevolen berichten

SVP geen quotes in dit onderwerp, (om het leesbaar te houden)

 

Om de een of andere redenen is het forum geheel onleesbaar geworden. Ipv qoutes in berichten komen er grote lege vlakken tevoorschijn waar niets instaat. Deze bug staat al in meerdere forums beschreven maar ik heb nog nergens een oplossing kunnen vinden. Iemand anders wel ?

 

Deze fout doet zich in al mijn browsers voor (IE 6, Firefox en Netscape)

Cache legen en ctrl+F5, F5 ed hebben geen resultaat.

OS is WinXP met SP2.

 

Gr Danny

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi TeamTobi,

 

* Hoe lang heb je dit al?

 

* nieuw Anti4us-software? (die de boel in de war stuurt)

 

* nieuw andere software? (misschien dat dit ook de boel in de war kan sturen)

 

* veel programma's in het geheugen?

 

* Laad de pagina even snel op? (vertraging)

 

 

ZC ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik gebruik AVG, ik heb geen nieuwe programma's geinstalleerd oid. Ik ondervind deze fout nu al op 2 pc's. ;)

 

Er staan verder geen programma's in het geheugen. Schijnbaar gaat er iets fout met de opmaak van de pagina's oid.

bewerkt door TeamTobi
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zie onderstaande source, van www.tvgids.nl, waar de fout ook in voorkomt:

 

 

 

<td width="10%" valign="top">

<strong>18:45<!--eindtijd2--></strong>

</td>

<td width="32%" valign="top" style="padding:0 16px 0 0;">

<a href="java script: addProgramma(1540514)"> <img src="images/p.gif" border="0" width="10" height="10" alt="voeg toe aan je persoonlijke Tv Gids" align="right"></a><img src="images/i.gif" border="0" width="10" height="10" alt="Gewijzigd en/of aangevulde programmagegevens" align="right"><a href="/detail.php?pid=1540514&tab=3" class="details_programma">NOS-Jeugdjournaal Jaaroverzicht</a>

</td>

</tr>

<tr class="">

<td class="lijst_zender" width="16%">

<a href="alleprogrammas2.html">RTL 4</a>

</td>

<td width="10%" valign="top">

<strong>18:35<!--eindtijd--></strong>

</td>

<td width="32%" valign="top">

<a href="java script: addProgramma(1540738)"> <img src="images/p.gif" border="0" width="10" height="10" alt="voeg toe aan je persoonlijke Tv Gids" align="right"></a><a href="/detail.php?pid=1540738&tab=3" class="details_programma">RTL Boulevard

</a>

 

 

 

Als je kijkt op de pagina naar de "i.gif" en de "p.gif" en daar de eigenschappen van opvraagt, geeft explorer bv aan dat de afmetingen van die gifjes 10 x 43200 !!!pixels zijn. Dit veroorzaakt dus die grote vlakken. Raraa?

 

De post_snapback.gif van dit forum heeft ook deze groote...

bewerkt door TeamTobi
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als compleet digibeet zijnde, snap ik bovenstaand verhaal niet. Maar sinds kort hebben wij een helpdesk ontdekt, waar misschien hetzelfde probleem aan de orde is gesteld. Anders kun je altijd zelf nog daar om hulp vragen.

 

www.helpmij.nl

 

succes in ieder geval

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dit ligt niet aan de forums / websites maar aan het parsen (uitwerken) van de HTML code door de browsers zelf. Ik hoor anderen niet over dit probleem en ik heb er zelf ook geen last van.

 

Het ziet er naar uit dat er een bestand op je hardeschijf beschadigd is en juist dit bestand gebruiken al je geinstaleerde browsers om de HTML leuk op je scherm te krijgen.

 

Het enigste wat ik je kan adviseren is je operating systen (Windows XP) en je browsers opnieuw te installeren.

Wat ook nog mogelijk is: een virus in je computer, die de bestanden beschadigd.

 

DUS:

1 scannen / repareren / verwijderen van geinfecteerde bestanden.

2 harde schijf herstellen met NORTON of een vergelijkbaar programma.

3 systeem en software her-installeren.

 

Suc6 ermee. ;)

 

### EDIT: Quote verwijderd ###

bewerkt door Kruimeldief
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik had laatst iets vergelijkbaars, ik zag alleen maar een wit vlakje met rood kruisje bij een ondertiteling van Kruimeldief. Bij iedereen op het forum werkte dat (het was een popupje van de temperatuur bij hem in de buurt), behalve bij mij. Na lang zoeken bleek het toch Spyware te zijn.

Ik had wel eens add-aware en zo gerunned, maar dat hielp niet.

Op het laatst heb ik HitMan-Pro gerunned en het werkte weer als vanouds.

Het is gratis te gebruiken, kost wel even tijd, maar het doet zijn werk fantastisch en volautomatisch.

Hier te vinden

Sterkte ermee

Link naar opmerking
Deel via andere websites

IPV een her-installatie kun je ook nog proberen om het laatste servicepack eroverheen te gooien. Dit overschrijft de meeste systemfiles.

Wat je ook nog kunt proberen is Hitman Pro. Deze automatische verzameling van anti exploit/spyware/andere-shitware heelt ook een hoop ellende weg.

 

Suc6

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
 Share

  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...