Spring naar bijdragen

dmace

Leden
 • Aantal bijdragen

  1153
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Etrex Legend
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  01-01-04

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.geocacheradio.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Assendelft
 1. Als je dan toch op zoek bent, kijk je gewoon HIER in de rechterkolom onder LINKS, daar staan er genoeg. Om maar meteen even op Geovlinder's vraag terug te komen: We hebben de inspiratie nog niet kunnen vinden. De agenda's samen krijgen is al moeilijk genoeg, en feedback vanuit de geocaching-community is er in totaal niet. Mensen luisterden kennelijk graag (iedere aflevering toch zo'n 300+ downloads), ook uit het buitenland. Toch krijg je voornamelijk kritiek, en soms een compliment, maar gewoon een beetje input aanleveren is er niet bij. Misschien komen er nog wel afleveringen, maar voorlopig zit dat er even niet in. (Tenzij jullie allemaal ineens leuke ideeen en andere tips gaan doorsturen).
 2. dmace

  Oregon Of Colorado?

  De Nuviphone? Veel meer dan prototypen en goede intenties heb ik nog niet gezien. Ook op de CeBit werd er weinig aandacht aan geschonken.
 3. dmace

  Oregon Of Colorado?

  Inderdaad, de volgende heeft nl. ook een camera aan boord!
 4. dmace

  Caches Zoeken Op Je Mobieltje

  Tja, zelf een websitetje maken d.m.v. GSAK ? Geen idee of dat ook lokaal kan op een Symbian (vast wel). Je hebt ook iets dat GPXBrowser heet, maar geen idee of je er ook iets aan hebt?
 5. dmace

  Caches Zoeken Op Je Mobieltje

  Wap lijkt nog gewoon te werken... http://wap.geocaching.com/ En anders dit alternatief voor je Symbian? http://www.geocachenavigator.com/NokiaEdit...25/Default.aspx
 6. dmace

  Paypal

  Die 5-7 werkdagen is overigens niet iets waar paypal voor verantwoordelijk is, maar de termijn die banken gebruiken om geld over te maken. Dit kan in een milliseconde, maar banken vinden het o, zo handig om eerst nog even een paar dagen jouw geld te misbruiken voor andere doeleinden (teneinde winst te maken), en daarom duurt het een paar dagen. In Nederland inderdaad 1-3 dagen, maar paypal gaat niet iedere transactie van ieder land bekijken, en neemt het daarom ruim. Bij mij was het in een dag gepiept, maar dat is alweer een aardig tijd geleden, en toen was ik 1 van de eersten die het had. Daarvoor inderdaad alleen per creditcard, of per saldo gestort bij paypal. Ik verwacht ook niet dat GC.com snel diensten als iDeal gaat invoeren.
 7. Ik heb geen smartphone of WM, maar het ziet er goed uit.
 8. dmace

  goedkoop alternatief

  Ik zal eens voor je neuzen, maar dat kan wel ff duren. drukdrukdrukdruk.
 9. dmace

  goedkoop alternatief

  Dat ze daar nog 1,49 voor durven vragen. (Sorry, als IT-er heb je die dingen alleen maar teveel. )
 10. dmace

  Garmin CES 2009 aankondigingen

  Hetzelfde, maar dan op de Garmin Site. Die 885 is wel een mooi apparaatje. Misschien dat de G5 nog meer te bieden gaat krijgen dan alleen een Oregon met Amerikaanse golfterreinen? Regelmatige kaartupdates voor je Garmin-apparaat voor $120 eenmalig klinkt erg goed, maar dat zal wel weer 1-op-1 naar euro's worden vertaald, als het al in Europa komt. Kennelijk knabbelen initiatieven zoals OpenStreetMaps harder aan de kaartverkoopkoek dan ze hadden verwacht. Ander aardig nieuwtje van de CES: Fuji komt met milieuvriendelijke batterijen. Ook zie ik wel heil in de nieuwe EEE PC van Asus, de T91. Dit kleine notebookje kun je omvormen tot een tablet, heeft touchscreen en GPS. Afhankelijk van de battery-life lijkt het mij een aardige aanvulling.
 11. Geen problemen gehad om de draak te verslaan op een bevroren landgoed afgelopen weekend. Het had zelfs voordelen om het met deze temperaturen te doen. Geen kans op modderschoenen als alles stijf bevroren is. Voor sporenwissen verwijs ik eenieder naar het woudlopershandboek.
 12. Zal wel meevallen. Staan een best aantal servers geclustert daarzo. Om over backups nog maar te zwijgen. Oh, zijn de TB's van jou? @Barny: Mag ik ook komen op het event? Ben ook al een aantal onterechte bans en verwijderde postings rijk.
 13. Ik zie niet wat er shockerend aan is, maar bij deze bedankt voor de winterse desktop achtergrond.
 14. Ow, en ik kreeg bij dat plaatje weer associaties van koeien met zo'n schroefdop op hun magen. Lekker wroeten in vermalen graspulp om je kokertje te zoeken......
 15. You're wrong. Legio koperen schroeven hier in de bouwmarkten. Voornamelijk bedoeld voor gebruik te afwerking van het e.e.a. Niet echt geschikt als bouwmateriaal, maar daarom nog prima verkrijgbaar. Ook gaat niet iedere boom dood aan zware metalen. Sommige soorten lijken er wel van te smullen en harder van te groeien. Voor wat betreft dingen aan bomen schroeven kan ik er nog wel 1 herinneren in het purmerbos. Onderweg staat het bos vol met roestige objecten, al dan niet aan bomen bevestigd. Overigens schijnen ze een voorkeur voor roestige kunst te hebben in sommige gemeentes. Verder slaat Barney de schroef op z'n kop. We maken ons weer veel te druk om niets. "but I feel sorry for the elephant..."
×
×
 • Nieuwe aanmaken...