Spring naar bijdragen

31 augustus 2020 - Zoekfilters website zoekscherm


Peetee

Aanbevolen berichten

Zie op het forum van .com:
https://forums.geocaching.com/GC/index.php?/topic/358303-release-notes-website-attribute-search-filters-august-31-2020/

Vertaald door Google:

Citaat

Release-opmerkingen (website: zoekfilters voor kenmerken) - 31 augustus 2020

Met de huidige release, Premium leden kunnen nu filter voor een van de 70 beschikbare kenmerken in de Advanced Search filtert op de Geocaching homepage en zoeken kaart filters. Vouw het filterpaneel uit en selecteer de gewenste attributen om in uw zoekopdracht op te nemen.

(Zie ook onze release-opmerkingen over zoeken naar attributen in de Geocaching®-app  en nieuwe attributen .)

Door op attributen te filteren, kunt u caches vinden die passen bij uw plannen, mogelijkheden en gewenste ervaring, en kunt u zich concentreren op de caches die uw cache-uitje tot een succes zullen maken.

  • Als je met kinderen aan het geocachen bent, zoek dan naar "Aanbevolen voor kinderen".
  • Heb je maar een uur om te cachen? Zoek naar caches met het kenmerk "Duurt minder dan een uur".
  • Als u uw kajak mee wilt nemen op een tocht, overweeg dan het kenmerk "Boot vereist".

Uw zoekresultaten zullen caches tonen die alle attributen bevatten die u heeft geselecteerd. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar caches met het attribuut "Honden toegestaan" en "Aanbevolen voor kinderen" om alle caches te tonen die zowel hondvriendelijk als kindvriendelijk zijn. 

U kunt maximaal 10 kenmerken tegelijk selecteren om op te nemen in uw gefilterde zoekopdrachten. Als u meer attributen opneemt, krijgt u minder resultaten. Als u bijvoorbeeld alleen "Waden mogelijk vereist" selecteert, krijgt u meer zoekresultaten dan een zoekopdracht die "Waden mogelijk vereist", "Speciaal gereedschap vereist" en "24/7 beschikbaar" bevat. (Maar dat klinkt als een leuk cache-uitje!)

Deze filterupdate bevat alleen attributen in hun positieve staat. Als u attributen van uw zoekopdracht wilt uitsluiten, laten we zeggen dat het jachtseizoen is en u caches in jachtgebieden wilt vermijden, kunt u nog steeds een Pocket Query gebruiken om die zoekopdracht uit te voeren. 

Opmerking voor cache-hiders: attributen geven aan wat u op een cachelocatie kunt verwachten. U kunt attributen voor uw geocache identificeren voordat u een cachelijst indient, of u kunt attributen toevoegen na publicatie door uw cache te bewerken. Meer informatie over attributen .

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Het is natuurlijk altijd een goede zaak als er meer attributen en zoek filters komen, want dan kan je makkelijker filteren en zo de ( voor jou ) beste caches uitzoeken. Nu maar hopen dat ook GSAK wordt aangepast, maar ik vrees dat dit niet gaat gebeuren. Wie deze attributen belangrijk vindt, zal dus met Pocket Queries moeten gaan werken.

bewerkt door Linkalovers
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hé, dat GSAK wel wordt aangepast, dat had ik helemaal niet verwacht. Vooral omdat ze op de home page schrijven "...Note: There will be no new features added to the freeware version. Support will continue (limited time) via volunteers on the forums...".

Maar op het GSAK forum staan inderdaad wel updates.

bewerkt door Linkalovers
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...