Spring naar bijdragen

Geocafé "het Opkikkertje" December 2012


hooningkorf

Aanbevolen berichten

Die kerstman is dat ook weer zo iemand met een zak op de rug die stoute kinderen mee neemt.

 

Ik vermoed dat jullie gewoon met alle beertjes aan de fondue kunnen hoor Beer. Volgens mij heeft niemand beertjes aan de Cacheman gevraagd!

 

Btw: ik ben onze café kalkoen een beetje uit het oog verloren. Wéét iemand hoe het met Turkey gaat?

 

;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Die is 9 uur gepekeld en daarna de oven in gegaan.

Facebook 4, tjeempie

 

http://www.waitrose.com/content/waitrose/en/home/recipes/recipe_directory/h/heston_s_roast_turkey.A5.html

 

 

En niet omdat Helmine denkt dat gepekelde kalkoen houdbaar is, maar zo wordt hij mals en sappig en niet droog. Courtesy of HEston Blumenthal, The Fat Duck.

bewerkt door thex
  • Top! 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1355860425[/url]"]Die is 9 uur gepekeld en daarna de oven in gegaan. Facebook 4, tjeempie http://www.waitrose.com/content/waitrose/en/home/recipes/recipe_directory/h/heston_s_roast_turkey.A5.html]http://www.waitrose.com/content/waitrose/en/home/recipes/recipe_directory/h/heston_s_roast_turkey.A5.html[/url] En niet omdat Helmine denkt dat gepekelde kalkoen houdbaar is, maar zo wordt hij mals en sappig en niet droog. Courtesy of HEston Blumenthal, The Fat Duck.

ff kijken hoor, zaterdag gepekeld, zondag in de oven nog de rest van week kalkoen op het menu?

 

Ik lees dat je eerst moet zouten en daarna min of meer ontzouten.

Ik heb ooit meegewerkt aan het ontzouten van een epitaaf. Werkte ook dmv waterbaden, wisselen en spoelen. :yes:

bewerkt door Helmine
  • Top! 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kalk is te dik op sommige punten, en dat gaart ongelijk. Ook zouten maakt de buitenkant te zout, dus 1 uur ontzouten trekt dat weer recht. De kalk is iid sappiger. Werkt ook voor alle vlees en gevogelte. Epitafen lust ik niet :bangin:



Tijd voor facebook 6

bewerkt door thex
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...