de kikkers Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 Die kerstman is dat ook weer zo iemand met een zak op de rug die stoute kinderen mee neemt. Ik vermoed dat jullie gewoon met alle beertjes aan de fondue kunnen hoor Beer. Volgens mij heeft niemand beertjes aan de Cacheman gevraagd! Btw: ik ben onze café kalkoen een beetje uit het oog verloren. Wéét iemand hoe het met Turkey gaat?
thex Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 (bewerkt) Die is 9 uur gepekeld en daarna de oven in gegaan. Facebook 4, tjeempie http://www.waitrose.com/content/waitrose/en/home/recipes/recipe_directory/h/heston_s_roast_turkey.A5.html En niet omdat Helmine denkt dat gepekelde kalkoen houdbaar is, maar zo wordt hij mals en sappig en niet droog. Courtesy of HEston Blumenthal, The Fat Duck. 18 december 2012 bewerkt door thex 1
Odlaniger Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 Inderdaad tjeempie. Je haalt me de woorden uit de mond. Ook lekker: applepie, chickenpie en niet te vergeten turkeypie.
de kikkers Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 Kikker 10 1812 hier. Lekker hoor Wat wordt er nog meer geserveerd eerste Kerstdag? Ik zou het bijna vergeten zijn: Will attend: 2 kikkers, 5 kikkervisjes bij vooorkeur shift één.
thex Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 (bewerkt) Turkey soep geprobeert. Geen wonder dat ze dat niet verkopen. Facebook 3, het moet niet gekker worden. T'is een invasie. 18 december 2012 bewerkt door thex
Helmine Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 (bewerkt) 1355860425[/url]"]Die is 9 uur gepekeld en daarna de oven in gegaan. Facebook 4, tjeempie http://www.waitrose.com/content/waitrose/en/home/recipes/recipe_directory/h/heston_s_roast_turkey.A5.html]http://www.waitrose.com/content/waitrose/en/home/recipes/recipe_directory/h/heston_s_roast_turkey.A5.html[/url] En niet omdat Helmine denkt dat gepekelde kalkoen houdbaar is, maar zo wordt hij mals en sappig en niet droog. Courtesy of HEston Blumenthal, The Fat Duck. ff kijken hoor, zaterdag gepekeld, zondag in de oven nog de rest van week kalkoen op het menu? Ik lees dat je eerst moet zouten en daarna min of meer ontzouten. Ik heb ooit meegewerkt aan het ontzouten van een epitaaf. Werkte ook dmv waterbaden, wisselen en spoelen. 18 december 2012 bewerkt door Helmine 1
thex Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 (bewerkt) Kalk is te dik op sommige punten, en dat gaart ongelijk. Ook zouten maakt de buitenkant te zout, dus 1 uur ontzouten trekt dat weer recht. De kalk is iid sappiger. Werkt ook voor alle vlees en gevogelte. Epitafen lust ik niet Tijd voor facebook 6 18 december 2012 bewerkt door thex
de kikkers Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 Hallo Kikker 11 1812 hier Kan iemand me misschien uitleggen wat epitafen zijn...?
thex Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 (bewerkt) http://nl.wikipedia.org/wiki/Epitaaf Ik neem aan grafstenen Gezoute grafsteen, lekkuh Koeien likken eraan. Schijnt gezond te zijn. 18 december 2012 bewerkt door thex
de kikkers Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 Neen, die gaat een kikkertje van pakweg 100 gram dus echt niet eten. Een beetje zwaar op de maag...
thex Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 Beetje elektrolyse en spoelen werkt de zouten er wel uit, metalen ook trouwens. prima methode om gif uit de grond te krijgen.
thex Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 Facebook 1, kan niet gekker worden. Elke 15 minuten een FC
Odlaniger Geplaatst 18 december 2012 Geplaatst 18 december 2012 Is de fam naar Rijnsburgse Boys - PSV? Zo carambalig, mogen de boys een penalty nemen, stopt de keeper van PSV hem. Beetje kinderachtig.
Aanbevolen berichten